- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Barátnőmnek kellene egy "gamer" notebook amin a Tera online legalább egy medium belállításon elfutna, kb ennyi lenne a kritérium. Tudnátok pontos típusokat mondani? Szép napot
-
Martin97
aktív tag
válasz Medocsabi #7851 üzenetére
Szia!
Nem, mert az i7 terhelve szinte teljes mértékben kihasználja a tdp keretet, míg az i5-el a 2/3-át sem. Éppen ezért nem merek belerakni az enyémbe sem egy i7-et, holott támogatná. Az i5-el nagyon jók a hőfokok, de i7-el elszabadulna.
A másik meg az, hogy egy gtx 960-at egy i5 simán kihajt, és semmi pluszt nem jelentene a játékok többsége alatt az i7.Ha már itt vagyok azt még megkérdezném, hogy milyen gap padot ajánlotok, ami puha, és kb. 1mm vastag. Lehetőleg olyat, ami el is viszi egy régebbi lapos chipsetjét, illetve a mostanimon a vramokat, mert már ideje volna kipucolnom.
-
nagyúr
ASUS ROG GX 700 teszt a nótbúkcsekken!
Azért szerintem elég gáz, hogy nem fért bele egy ekkor hólapátba egy 2.5-ös HDD. Az optikai meghajtó miatt már meg sem merek szólalni....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Kár, hogy a tumor nélkül nem lehet kapni..
-
nagyúr
válasz Mikulásbá #7860 üzenetére
A 64GB RAM finoman szólva is barokkos túlzás, a 3GB/sec-es SSD sem gondolom az a konzumer cucc.
Egyébként mindig megy a hiszti, hogy ilyen-meg-olyan drága. Aztán meg viszik mint a cukrot.
Nyócszá' ezer a mekbúk retina is aztán az is megy, meg a 360 ezres ájpad pró is, és az csak egy tablet iOS-el...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
hszilard666
veterán
válasz KillHates #7868 üzenetére
Ezt kétségbe vonnám. Almás laposon melózok már lassan 3 éve (final cut+ ps) és fényévekkel jobb mint windózon. Valahogy jobb az erőforrás kezelése az OSX nek. Próbáltam én a windózt, itt van az erőgép a fejem mellet, de mondjuk egy 6-7 órás render közben 10ből 8szor összefossa magát. A mac még soha sem hagyott cserben. Kivéve a múlthetet mert megdöglött benne egy memória stick, de az már cserélve lett. 3 éves a gép, van benne SSD meg 16gb ram, és villámgyors még mindig! Ha leváltom, akkor valami durvább alienre amin emulálni fogom az OSX szet.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7869 üzenetére
És hozzátenném hogy a gép 24/7 megy, 2 hetente újraindítom.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DuDieHUN
aktív tag
szerintetek mit érdemes venni inkább, itt az aprón van egy alienware 14 180e-ért vagy egy új clevo w230sd-t kb 300ert? megéri a felarat a clevo
ami az alienware tulajdonságai:
+olcsóbb, van benne alapból ssd, IPS, lehet elég a teljesítménye
- használt, nagyobb kockázat, régebbi vga, nehezebbclevo:
- majdnem 120ezerrel többe kerül
+ vadi új, nagyobb teljesítmény, jobb vga, konnyebb -
k-adi
nagyúr
Vétkeztem..... nem bírtam kivárni, vettem egy pc-t. (i5 6500, 16gb ram, gtx980 + monitor + a többi cucc = 400k)
Remélem mire ez elavul, addigra kicsit helyrepofozódik a gamernoti piac és kicsit vékonyodnak a gépek.. az árak gondolom 5év múlva is horror lesz
____
Killhates!! A Lenovo laptopom viszont eladtam!
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Persze, még 2-3 év és papírvékony, mini gépekbe fognak 980 szintű kártyákat rakni slibe, asztali extreme procikkal és mindezt passzív hűtőkkel lehet majd 50fokon tartani. Jah várj, mégsem.
Grat a géphez! Ha nem kell a mobilitás, akkor ez volt a jó döntés.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
grat a cucchoz... 5 ev?
- na ez a dobozos szinte nullat fog erni!
-jatszani meg?
a telefonodon fogsz vmi beled ultetett csippen keresztul a virtualis valosaggal korbeveve!na tetszik?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
k-adi
nagyúr
Igazándiból átgondoltam és a köv. 1-2 évben nemigen lesz szükségem a mobilitásra (megoldom másképp) így inkább vettem egy pc-t, olcsóbban és erősebb is.
Amúgy nyár eleje óta követem fokozottabban a gamernoti topicot, piacot, és végül az Asus rog g752-t néztem ki, de mire annak az ára elfogadható lesz (számomra) az még min. félév, 1év (a g751 modell nekem nem szimpatikus).... A régi szerelmem, az AW, dehát továbbra is mocskos drága.. A Clevot nem mertem bepróbálni végül Mo.ról, lehet rossz döntés volt, de ahogy látom az utobbi időben eléggé felgyorsult a gamerlaptopok fejlődése, így remélhetőleg 3-5év múlva már tényleg mini paks lesz benne vagy ha nem is, de bízom benne, hogy a fejlődés által jóval közelebb lesz a pc-hez majd a gamernotik... -
kreten67
senior tag
válasz hszilard666 #7874 üzenetére
Nem, a hűtése nem túl acélos bár a vga sem az a kenyérpirító. Nem mxm a vga ,be van forrasztava.
A 14 inkább egy általános hurcolászos gép ami alkalmi játszadozást is enged kompromisszumokkal,de a hangja azért jobb az átlagosnál és az akku üzemidő is enged 4 óra avi lejátszást. -
kreten67
senior tag
válasz hszilard666 #7874 üzenetére
Van még egy M14x r2 gépem és most gyorsan fel dobtam rá a Risen 1. részét mivel hamarosan indulunk síelni Ausztriába és a játék felénél járok ,----- nos egész jól boldogul vele.
Dobok még rá egy köteg filmet és mellé csomagolom a mini led projektoromat mozizni.
Nos erre való egy 14-es Alienware,de tavasszal eladom a mert nincs rá szükségem csak a síszezon miatt marad egy darabig. -
Angel2014
addikt
Sziasztok lenne itt egy asus i7 -es gép egy nvidia konfiggal így jón be a kép [link] rajta ez mire utal? Videókártya vagy processor? I72630 qm van benne abban elvileg kell lennie hd3000-nek. Én inkább processora tippelek , mert ha nem lenne fent a videó kari szabványos vga adapterrel jónak kéne lennie nem?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
NTonee
veterán
válasz Angel2014 #7882 üzenetére
Nekem van egy audim, visít benne valami. Mi a baja?
Pontos gép típus, mi történt, mit csináltak vele azóta, miért van kibelezve a videón?
Ha G-s asus, sandy bridges, akkor gyárilag nincs optimus, fixen nv kártya megy. Ha normálisan fel van telepítve minden, akkor elpusztult a vga. -
Allanon25
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valakinek Clevo laptopja? Ha igen, akkor mi a tapasztalat? Hol vettétek?
-
NTonee
veterán
-
x_o_n
veterán
válasz Allanon25 #7892 üzenetére
Szia
én itt vettem
Csak pozitivumokkal tudok szolgálni,a hűtése nagyon jó játék alatt cpu 50 alatt gpu 60 alatt
egyedül a bill háttérvilágitás nem tetszett amiben minden szin van csak fehér nincs de kikapcsolható,amugy az is jó,bővithetőség 10/10 ,a hangkártya volt nekem lényeges és az is jó minőségü sb xfi3 -
x_o_n
veterán
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
GT540M nagyon szemét? tuningolva a mai címekhez lowon elég lenne? (fallout 4, witcher 3)Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest