Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Szerintem jobban járnál egy új clevo notival akár 15, akár 17 hüvelykes notit keresel. Az ilyen egybehűtéses, forrasztott CPU-s és GPU-s notikat a gari lejárta után nem éri meg javíttatni ha elromlik benne valamelyik fontos részegység az alaplapon. Ráadásul még az ára is magas, ha csak a hardvert nézzük.
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Laptop menjen az erősítőbe, onnan a kép meg a TV-re. A hangot leszedi az erősítő, a kép meg megy tovább a TV-re.
Ha hdmi-ről küldöd a hangot, akkor fényévekkel jobb minőséget kapsz, mintha egy usb-s cuccal vacakolnál.******
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #8312 üzenetére
Az a jó a hdmi-ben, hogy nem az alaplapit használja, hanem a vga mellé pakoltat, ami minden szempontból megfelelő szerintem.
-
wanted5
őstag
válasz balazs_pro #10719 üzenetére
csak egy tipp: tv-re kikötve ne akarj játszani
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #10719 üzenetére
Ha csak TV-re kötve használod, minek kell laptop? Vagy cibálni is fogod? Ha normális TV-re rakod, akkor nem lesz gondod a késleltetéssel, nekem legalábbis nincs gondom az 51-es Samu plazmámmal. És szarul, pixelesen se néz ki, nem kell ettől tartani. Persze, aki verseny szinten nyomja a battlefittyet, annak biztos ez egy szar megoldás, de ez a réteg oly vékony, hogy nem is látszik igazán.
-
bandras54
aktív tag
válasz balazs_pro #10723 üzenetére
Sima led, semmi extra. Szerencsére nem érzékeny a szemem (agyam) az ilyesmire. Bár jobban belegondolva...lehet ezért olyan rossz a stat -om minden játékban? általában fps-t szoktam, néha war Thunder.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Synology routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" HD i5-4200M, 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, Webcam, 3h+ akku
- ASUS TUF F15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest