Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• motifator

senior tag

válasz echterion #75612 üzenetére

Ami az AGA-t illeti, nekem lesz (van) egy projektem, ha sikerül beszámolok róla (ha nem lehet akkor is :) ) Ne tudom mennyire keresel future proof megoldást, de az ugye a laptop világban szinte nincs. Engem egyszerűen csak kíváncsivá tett, mit lehet még kihozni manapság belőle, támogatása már nincs, valószínűleg a 30xx asztali GPU-val véget is érhet a pályája, hivatalosan csak a 2080 Ti-ig volt support, de még az elvetemültek 3090-el is kipróbálták. Nagyon sok infót nem lehet találni róla, főleg most, hogy a NBR is bezárta kapuit, szinte csak a reddit maradt. Már látom, nálam a következő lépés kb., hogy összedobok, egy b@szó asztali konfigot (ha kijön a rizsa 7000) és használom a kicsi ufókat utazáshoz. A vicc, hogy most is a 13 R3 van nálam és egy 6 éves hardver is kiszolgál. Ezt most csak úgy zárójelesen kikívánkozott belőlem, félig arra akartam utalni, hogy ki tudja mit hoz a jövő a technikát illetően, de ha magamból indulok ki egy új bekattanás úgy is elsöpör mindent. Divatból évente lehetne cserélni a hardvert, ha meg a józan észre hallgatok akkor [link]

A marketplace-es AW amúgy olyan atom garival van, hogy az mindent visz, de még mehetne lejjebb az ára...

Funky + Jazz

Új hozzászólás Aktív témák