Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Lillaaaa #24503 üzenetére
Mikulásba előbb említette a keresőt erről is volt szó ,hiába hozol még egy Asust ilyen ár kategóriába nem jók mondom ezt úgy hogy én szeretem a termékeiket.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Darth_Revan
veterán
Lám lám, úgy tűnik észbe kapott a magyar MSi forgalmazó.
Az MSI GT75VR GTX 1080 VGA-val a bestmark és Aqua-ban már csökkentett, "reálisabb" áron kapható.Kár hogy ez akkor következik be, amikor a Coffe Lake modellek már külföldön hetek óta kaphatóak és gondolom a magyarországi megjelenésük is a spájzban van
Tippre az eddig látott 1.3 misis árat a 8850H modell veszi ár, a 8950HK modell magyar árát meg tippelni sem merem
Azért látszik, hogy nem pici hasznot pakoltak rá, hogy most meg képesek az árból ledobni lazán 300k-t
Az meg senkit ne tévesszen meg, hogy 7820HQ-t írnak a legtöbb helyen, valójában 7820HK van benne, csak gondolom a nagyker elírta és azóta szinte minden bolt rosszul írja ki)
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Üdv Urak! Mostanában egyre többet gondolkodom a Ryzenes, RX560X-as Acer Nitro 5-ön, van valakinek személyes tapasztalata ilyen géppel? Borderline gémer gép lenne, mert a fő platformom a PS4, de az atomos 2in1 kezd nagyon karcsú lenni, amit fő gépként használok... A Ryzen APU-s konfig, amit a kölkömnek csináltam meggyőzött, hogy a jelenlegi AMD platformmal nincs gond, az U-s procik 15W-os TDP-je meg nem hiszem, hogy bármilyen hűtésnek gondot jelentene. Sajnos csak egy tesztet találtam eddig, ami elég részletes, jól jönne minden infó! Tudom, Acer, meg Ryzen, ami elég eretnek dolog, de mit tegyek, ha ez tetszik? Persze az ár is fontos, nem tagadom.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Darth_Revan
veterán
válasz consono #24515 üzenetére
Magával a géppel még senkinek nincs tapasztalata, hisz jövőhéten esedékes a magyar megjelenése.
Teljesítmény terén a CPU kb kaby Lake i5 szintjén van, a VGA pedig kb GTX 1050.
Kérdés, hogy milyen játékkal akarsz játszani és milyen grafikán? Mert újabb (és a legtöbb régi) játékra alsó hangon is minimum GTX 1050 Ti kell, de GTX 1060 ajánlott ha szép grafika mellett akarsz játszani. Ez az AMD viszont majdnem csak fele teljesítményét hozza a GTX 1060-nak és kb 10%-al lassabb mint az 1050 Ti.
Mennyit szeretnél amúgy rákölteni?
Vagy játék alatt CS GO, TF2 és hasonlókra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
-
whitemetal33
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm pont gaming lapost nézeget és megbombázott ezzel és ezzel én mondtam neki hogy mindkettő kerülendő kategória de megígértem hogy azért rákérdezek hátha megtörtént a "csoda" és az ASUS kirugta az összes mérnökét a GL vonalon.
Esetleg vki tud mondani ebben az árkategóriába (340k) valami elfogadhatót? -
nagyúr
válasz whitemetal33 #24519 üzenetére
Jól mondtad.Inkább Dell 7577-et nézegessen i5+1060-al. Pl.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz whitemetal33 #24521 üzenetére
Dell-ben picit erősebb a GTX 1060 MaxQ VGA, viszont az említett GL-ben a CPU 2x gyorsabb (4 magos i5 vs 6 magos i7) és mivel Scar Edition így a Dell-ben található 60 Hz-es közepes minőségű kijelző helyett 120 Hz-es kíváló minőségű kijelző van.
Tehát döntsön, mi kell neki. Jelentősen erősebb CPU és jobb kijelző vagy közepes minőségű kijelző de picit erősebb VGA.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Darth_Revan #24517 üzenetére
Hát, minél kevesebbet szeretnék rákölteni Max 260-270 de nem baj, ha kevesebb. Viszont szeretnék garanciát, ezért csak újban gondolkodom.
Hogy mikkel játszom? PC-n viszonylag kevés dologgal, azok sem hardcore játékok: Kerbal Space Program (ehhez kevés a HD Graphics már kicsit komolyabb űrhajónál), kaland játékok (Shadowrun sorozat, Deponia sorozat, ezekhez mondjuk elég nagyjából az Intel is), régi dolgok. Nem vagyok HC gamer, azért is kacsintgatok errefelé.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Dhampir
félisten
(#24527) Darth_Revan
Köszönöm!
Sziasztok!
Nem kimondottan "gaming" kérdés, csupán egyszerűbb procira vonatkozik, ami "laza" játszáshoz kapcsolódhat.
Szerintetek melyik lehet a jobb választás?:
Intel Core i5-8250U (1600-3400 MHz)
vagy
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz consono #24525 üzenetére
Egy picit túlmegy a kereteden, de esetleg ez: MSI GL62M 7REX-2608XHU ?
Az említett Nitro-hoz képest picit drágább, de ezzel tud többet:
- erősebb cpu
- erősebb vgaEzek garantáltak. Nem tudom milyen kijelző van a Nitro-ban, de szerintem azon a téren is jobb az MSI, mivel az MSI-ben 100% sRGB színmegjelenítést tudó panel van, míg a Nitro-ban nagy eséllyel nem ilyen lesz.
Továbbá nem tudom milyen a Nitro hűtése, de ennek az MSI-nek ahoz képest, hogy könnyű és vékony gépről van szó elég jó a hűtése és nem kell throttling miatt aggódni.
Továbbá szerintem szoftver és BIOS terén is jobb az MSI, mivel OEM gyártók közül ezen a téren az MSI az egyik legjobb, nem is tudok mondani más gyártót aki jobb lenne náluk.
tl;dr: Szerintem ár/tudás terén az általad említett Nitro-hoz képest az MSI GL62M jobb.
Összehasonlításként ez az MSI hűtése:
Ugyanabban a generációban jelentek meg, de szerintem az MSI picitt minőségibb munkát végzet
20k-val kerül többe, de szerintem bőven megéri azt az extra 20k-t a Nitro 5-hoz képest, hisz több téren is jobb/minőségibb.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Darth_Revan #24528 üzenetére
Köszi, ezt is meglesem majd!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Dhampir
félisten
Véleményetek szerint megérhet + 72.000 Ft-ot az alábbi konfigurációk közül az erősebbik?
(Szerintem igen, de érdekelne.)Intel Core i5-8250U + MX150, nincs MS Windows (2 év garancia)
Intel Core i5-6300HQ + GTX 960M, MS Windows 10 Home (3 év garancia)
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dhampir #24530 üzenetére
Ha játékra kell, akkor simán. GTX 960M erősebb, mint az MX150, az MX150 nagyon miniálisan még a GTX950M-nél is gyengébb.
CPU újabb generáció és erősebb mint a 6300HQ, de ott ahol előjönne a különbség a 2 cpu között (játékban), ott már a VGA lesz a szűk keresztmetszet.Játékra szerintem a 6300HQ+GTX 960M a jobb választás.
Milyen gép amúgy és mennyi az ára ?
-
Dhampir
félisten
válasz Darth_Revan #24531 üzenetére
Dell Inspiron 7559 és 260.000 Ft.
Viszont akad ennél 10.000 Ft-al többért:
Lenovo Y520:
IntelCore i7-7700HQ + GTX 1050Ti 4GB, nincs MS Windows (de viszonylag gyenge anyagminőségű burkolat és "bizonytalan" 3 év TMX garancia)Jobb támogatással kapható:
Dell Inspiron 7577 (i7-7700HQ + GTX 1050 Ti), 334.000 Ft körüli áron.
Esetleg érdemesebb várni még az új Dell notebookok megjelenésére? Vajon mikor lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Pedig sajnos az MSInek is fosch a hűtése,beszéltük a múltkor,hogy amúgy nem lenne rossz,de a hőleadó felület olyan kicsi,hogy így is izzani fog minden benne.(még a venti teljes szélességét se érik el a lamellák)
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dhampir #24532 üzenetére
Lenovo-t kerülném.
7700HQ+GTX 1050 Ti géppel kapcsolatban pont fentebb említettem egy MSI-t.
Kijelzője jobb, mint a Dell-nek. (Notebookcheck szerint az érintett Dellben 54% sRGB tudású panel van, míg az MSI-ben 100% sRGB)Illetve az MSI szoftvere is jobb.
Jah és 50k-val olcsübb az MSI.
Medocsabi Arról lemaradtam. Notebookcheck szerint elég jók a hőmérsékletek. Valakinek volt negatív tapasztalata ?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Darth_Revan #24534 üzenetére
Köszönöm véleményedet.
Specifikációban nem rossz az MSI és masszívnak tűnik, de ha a mesterek szerint rossz a hűtés... :-(
Sajnos nem a legjobb a TN kijelzője (ha ugyanaz a Chi Mei van mindegyikben) és PWM-es 198 Hz-en, 90%-os fényerősségen és alatta.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
kentucky
őstag
válasz Bluesummers #24536 üzenetére
Adok érte 251-et. Deal? mennyi amúgy az ára? 500?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
És ha Euróra gondolt?
-
őstag
válasz kentucky #24537 üzenetére
Igazából tripla OFF. Nem akarok ide árat írni, mert tilos eladni / reklámozni, amúgy sokkal jobban hangzik az 500 mint a fele. Igazából gyűjtői darab, tehát nem csak a benne levő vasat kell nézni.
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
nagyúr
Most egy darabig lesz pár alkatrészből hiány:
RIP Ramiris :'(
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
260?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
whitemetal33
tag
Lehetséges hogy ezt az MSI-t fogja választani ha a kijelzője tényleg jó.
-
Muerte
Topikgazda
Az MSI-nek jobb a hűtése,de oda is kell egy masszív UV a procinak [link] 13.53 sec-nél olyat droppol hogy "öröm" nézni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz consono #24529 üzenetére
Azt is lásd honnan van leakciozva az MSI így nagyon meg éri .
Ebben az árkategóriában nem lesz csoda mindbe lesz hiba de ennyi pénzért ez így meg éri .[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Muerte
Topikgazda
válasz Darth_Revan #24544 üzenetére
Akkor viszont tényleg jó az a hűtés,mert UV-tal még nagy ventifordulat és zaj nélkül is jók lesznek a hőfokok.
-
kentucky
őstag
Az MSI laposban lévő 1050ti mennyire vállalható PUBG-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest