Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Látva ezeket az új Delleket-bíztam bennük,hogy jobb lesz még az előző szériánál is.Nem ezt terveztem utódnak,de azért ár-értékben elég jó. Erősen gondolkodom,hogy meghagyom a nagy vasat.Zuhan az értéke is, pláne nekem.
Az én megváltozott játékigényemhez már bőven "ágyúval verébre", egy 15"+1050 is elég lenne.A hordozhatóság lett a főbb szempont. -
nagyúr
válasz Mikulásbá #24902 üzenetére
Aki befektetés, vagy értéktartás gyanánt vásárol gamer gépet, az inkább ne pályázzon banki karrierre!
Itt eléggé látványosan érvényesül az éves 33%-os avulás. Bár az AW-k esetében ez inkább már karcolja az 50%-ot isAmi a nagyvas megtartását illeti, tuti az lesz; hogy eladod és pár hét múlva meg majd megjeleni valami olyan játék ami azért igényelni fogja az erős hardvert és hiába áltatod magad úgy érzed majd, hogy nem tudsz nélküle létezni! Én tuti a kardomba dőlnék, ha eladnám az AW-t és másnap meg befutna PC-re a "last of us" vagy a "horizon zero dawn"
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz KillHates #24908 üzenetére
Soha nem befektetésként néztem gaming gépet,ennyire hülye nem vagyok.Több,mint 10 éve csak felső kategóriás játékgépeim voltak-mellette volt E7440 is.
A két játékfiókban van 24 játék,abból 4 van feltelepítve,jogtisztán minden.Abból most egy héten 1-2-szer tolok 1 esetleg 2 játékot.na ekkora ugrás van nálam.
A nagy vas felső kategóriás,azt a minőséget fogom hiányolni,abból nem szeretnék engedni.Nagy és nehéz hordozni,valamint nem játszom már-ez szerintem elég ok nekem a cserére-de a magam ellensége sem akarok lenni. -
Smithy87
senior tag
válasz Raymond #24905 üzenetére
Hát mindenképp 300 alatt az már ígyis az ingerküszöböm fölött van. Mivel egy gtx960m 1050 elég lenne ahhoz amit játszom. használd xps-ekben van ilyen aprón. Vagy yoga/ideapad 720 akban vannak rx550/560 gtx 1050Ti.-k bár a lenovót ugye itt nem ajéánlja senki. Ahogy előttem is írta valaki (wow, wows, armored warfare, crossout, eve online, warthunder)
-
echterion
nagyúr
válasz Smithy87 #24911 üzenetére
Ezekhez a játékokhoz bőven elég az Y520. Persze csak akkor, ha megbékélsz a full műanyag házzal meg a legendásan hosszú garis ügyintézéssel. Ja, és a fura elrendezésű numpaddal.
Nekem kellemes csalódás eddig a gép, ha minden jól megy, a hétvégén még kap egy nvme ssd-t, aztán frankó lesz.Amúgy rákötöttem kíváncsiságból a 4k tv-mre, meglepően szépen vitte a WoW-WoT duót. Este megnézem, mit művel a Gta-val így.
-
echterion
nagyúr
válasz Smithy87 #24916 üzenetére
Akkor vedd meg ezt szerintem: Clevo P640RF. Vagy 13-as AW, de az több lesz, mint 3 kiló.
-
Raymond
félisten
válasz Smithy87 #24911 üzenetére
Pedig olyan (950EUR max) van akarmennyi: [link]
Itt 2.4kg a felso hatar es csak az plusz a GF1050 van beallitva a filtereknel. A tobbivel jatszhatsz, van meg ott beallitasio lehetoseg. Aztan ha van par kinezett akkor gondolom lesz roluk itt velemeny
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz Raymond #24921 üzenetére
Ez mondjuk nem kimondottan Smithy87 kolleganak szol (csak), de a filterekkel jatszva epp raleltem erre:
Lenovo Legion Y520-15IKBN - 899EUR
Intel Core i7-7700HQ, 16GB RAM, 1TB HDD, 128GB SSD, Nvidia GeForce GTX 1050 4GB, Windows 10 Home
Nem rossz ajanlat ha valaki tud onnan rendelni (vagy epp szallitanak Mo-ra (nem neztem).
-
Dhampir
félisten
válasz KillHates #24925 üzenetére
Ez olyanféle, mint a Touch Bar-os MacBook, ami valójában eszmeileg kétmilliót érne, de sajnos csak egymillióért tudják eladni az itthoni földhözragadt, fantáziátlan csóré piacon.
(#24922) Raymond
Feleannyi memóriával és a vacak kicsi SSD nélkül, de 1050 Ti-vel az i7 mellett, itthon 263 911 Ft-ért megveheted, amire megkapod a hazai 3 éves garanciát, ellentétben a külföldi származású géppel.
[ Szerkesztve ]
-
czitro
csendes tag
Dell Inspiron 7567 ajánlott gépek között van a 7577-essel együtt ?
Persze IPS panellelMSI Z390, i7 9700K, MSI Gaming X 1070 Ti 8Gb, 16Gb DDR4 3200Mhz, 1TB Kingston NVMe SSD
-
kigyi_23
addikt
Közbeszereztem egy GL753-at az a gondom vele, hogy a rog gaming center nem megy rajt. Az új elindul ugyan, de nem mutat szinte semmit. Egyszerűen nem működik... Járt már így valaki?
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
őstag
válasz kigyi_23 #24932 üzenetére
Asus gamer laptop csoportban néz szét. Pontosan melyik gl ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
kigyi_23
addikt
válasz DamianB #24934 üzenetére
753VD kis olcsó gép, de tökéletes arra amire most kell. (asztali van erősebb is jóval) LAN-ra és munkás gépnek meg megteszi Nem igazán találtam erre a problémára megoldást sehol ezért kérdeztem itt, de az afterburner sem megy Érdekes egy gép ez.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
őstag
válasz kigyi_23 #24935 üzenetére
Mennyi volt ha még kérdezhetem ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
maximilian4
addikt
válasz KillHates #24925 üzenetére
Az a baj hogy itthon még mindig sokkal drágábban adják a használt AW-ket, mint külföldön a refurbished gépeket. Angliából 300 alatt már be lehet hozni felújított AW-ket garival, gtx 1060-nal.
Asztaliról meg ne is beszéljünk. 320-ért tudok msi nightbladet gtx 1070-nel, i5-tel, ssd-vel, 1 év kinti msi garival.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Tigerclaw
nagyúr
Csak megvettem minden jótanács ellenére: /meaculpa
Asus ROG Strix GL703VM-EE128T / 17,3" Full-HD / Intel Core i7-7700HQ / 16GB / 1TB + 128 GB SSD / Geforce GTX 1060 / Windows 10
1119,20 EUR
Kapott még +2 év garanciahosszabbítást is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
válasz Tigerclaw #24939 üzenetére
Gartulálok az új gépedhez! De azért óvatosan majd vele! Ki kell cserélni az ablakgittet valami jóféle pasztára, továbbá csekkold le, hogy az alsó deklin rajta legyenek a légterelő gumibigyulák.
Nem lesz dráma ezzel, láttam án már erősebb hardvert gagyibb hűtéssel. A notebook fan control-t vagy a HWinfo-t paraméterezd be rendesen, hogy már 60 foknál odalépjen emberesen a ventiknek és akkor nem fognak (annyira) elszaladni a Celsius-ok!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Raymond
félisten
válasz kreten67 #24940 üzenetére
Quick and dirty:
(#24945) KillHates
A hulyeskedes es az allatalanos velemeny mellett a tapasztaltabb kollegaktol itt is azert en is ugy vagyok vele hogy egy 17" meretu gepben csak lehutenek egy 7700 es 1060-as kombot.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Raymond #24922 üzenetére
Kedvezöbb árban is megvehető án mindig bekerül 20%akcióba de sok helyen 849eu eleve de multkor lenovo akcioban 749 volt,nekem csak a katasztrofa szervizelés,elöregedö anyagok és a 15,6 voolt ami elrémisztett.
Amugy
749eu
Clevo xmg 7 15,6 i5 7300 Prozessor, 8 GB RAM, 240 GB SSD, GeForce GTX 1050,999eu detto Clevo
HYRICAN NOT01579, Gaming Notebook mit 17.3 Zoll Display, Core™ i7 Prozessor, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Geforce® GTX 1060
és még egy rakat van hasonló árban asus,msi stb -
őstag
válasz Darth_Revan #24943 üzenetére
Sokadik ilyen eset de ahogy utána néztem Asus laptop topicban is volt ilyen . Na mindegy ő dolguk Killhates nek a tanácsát be tartják lehet elmegy egy ideig .
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest