- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Érdekes dolgok ezek, de én anno 6400+ tuningjánál voltam úgy, hogy újraindításnál nem újraröffent, hanem leállt. Én valami feszültségi problémára tippelnék. Bár akkor még LC Power tápot használtam. Ezzel már nem volt szerencsém kipróbálni. Bár lehet, hogy ezek a deszkák nem annyira komálják a régebbi procik tuningját. Vagy fene sem tudja. Most már én sem tudom meg, mi lehetett a baj.
-
Fooler89
őstag
Én majdnem másfél évig használtam a int. vga-val és azzal sose fordult elő, furcsállom. Most úgy néz ki új tápom lesz, szóval abban reménykedem, bár ha nálad is, akkor nem sok esély fűzök hozzá.
Átmeneti megoldást alkalmazok. Úgy szoktam filmet nézni, hogy mikor vége lesz akkor kapcsoljon ki, igaz akkor már rég alszok de most hibernálásba küldöm le és azzal nincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
Khaal
őstag
Nekem is rev 1.0 a lapom, viszont LC-power még a gép környékén se járt.
Most a legutóbbi 3 kikapcsolásnál simán ment minden, lehet azért mert felraktam az új catalystet. -
person
senior tag
Hardware Monitor mennyire megbízható? Vcore érdekes egy kis játék után.
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Ennél a lapnál használ-e valaki F9-esnél újabb BIOS-t?
Ha igen, akkor arra lennék kíváncsi, hogy megfelelő processzor esetében működik-e a CnQ manuális szorzó, illetve feszültség állítás ellenére is?
[ Szerkesztve ]
Kawasaki z1000
-
Fooler89
őstag
Lehet benne valami, amióta én is lefrissítettem az ati driver meg a catalyst-ot (10.2) azóta rendesen kikapcsol. Igaz ebben volt egy frissítés, neve: AMD túlhajtott rendszerekhez amit fel is tettem.
Ha a többiek gépét is megnézem, mindenkinek az ati kártya beépítése után lett ez a újraindulós móka, szerintem próbáljátok ki hátha ez segít meg amúgy se árt az ilyeneket időnként lefrissíteni.
Várom a visszajelzéseket, táp még vár fizetésig
-
DeniBoy
aktív tag
Erre gondolok:
Amióta kikapcsoltam az energia sémáknál a winyó kikapcsolást, azóta nem indul újra.(mindig mikor újra indult hallottam hogy elindul 1 winyom és jön a boot) ezért gondoltam ha pihen a winyó és nyomunk egy sleep-et resetel, gyorsabban álna le a rendszer mint a pihenő winyó elindulna.
Nézzétek meg ti is
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
szbalogh
addikt
Valaki DS3H (1.0) csere S2H-ra vagy DS2H-ra?
Nick: HE_Storm
-
joergie
őstag
Majdnem vettem egy ilyen lapot(DS3H), de most ahogy olvasgatom, rengeteg probléma van vele.
Azt hiszem maradok az Asrock-Asus vonalnál.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szbalogh
addikt
válasz joergie #3821 üzenetére
Nemtom nekem teljesen jó!
Van benne egy 4350 kari is meg egy 4050e procc. Amíg a lányom filmet vagy digitális tvt néz addig én fülessel vígan Sturmovikozok
van hozzá 2db 12-es pwm venti. Egy a tápban egy a lapon és speedfannal simán lehet szabályozni a prociventivel együtt a hármat.
Azért cserélnék, mert vetítőbe jó lenne a kisebb méretű lap.
Ha valaki mégis cserélne szívesen megmutatom használat közben.Nick: HE_Storm
-
antree
csendes tag
Hello mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem. Nekem is van 1 Ien DS3H-m Rev 1.0
Eggy Athlon x2 5200+ van benne.2.6 ghz-n meg alapból, 2.9 Ig satabilan üzemel de ahogy feljebb próbálom tornázni Reboot.
Easy tune5 el próbálgatom. Hiába adtam neki feszkót Lejjeb vettem a Ht-t Semmmi változás. Melegedés miadt nem lehet.Stabil 38C°.Vagy Lehet hogy ez lenne a cerka Vége?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
antree
csendes tag
Nem még nem. De megpróbálom bár nem hiszem hogy sokban különbözne az easyT töl.
-
antree
csendes tag
kicsit utána olvasgattam topicok ban hogy Ez a Windsoros x2 F3 lazán kipörgeti a 3000Mhz-et.ijen olyan beálításokkal. Elvégeztem minden zükséges beállítást. Feszültség növelés,Ht szorzó csökkentés,stb stb... és tényleg műkködik jelenleg 2920 Mhz en járok 1.33v al.
1 órája csinlom már a rendszer tab tesztet és mindezidáig megúsztam reboot nélkül.
Sanszos hogy akkor ezekkel a beálításokkal használható lesz a konfig mindenféle halál nélkül? -
Fooler89
őstag
[link]
Ha stabilan megy a cucc akkor bírja. Teszteld, használd minél durvábban (akár játékkal is) mert később, kellemetlen adatvesztést is tud okozni egy reboot. Hőmérsékletre is figyelni.A "túlfeszelős" probléma nálam is meg van. Megfelelő választ még nem kaptam. Talán annyi a válasz, amit a BIOS-ban is ír. Hogy az alaplap emeli a feszt automatán, hogy stabil legyen a gép. Csak én például ezt nem kértem, de ez számára nem jelent semmit.
-
szbalogh
addikt
Valaki csere 78G-DS3H-ra ?
Nick: HE_Storm
-
Magnat
veterán
Hi,
nekem is van egy ilyen deszkám, tudja vki,mi a legerősebb cpu, ami belemegy? A manual az X4 955-t is írja, de itt meg azt mondják, not supported. 1általán érdemes ebbe a deszkába ilyen arős procit tenni, vagy a ddr2 ramok meg a chipset nagyon visszafogják?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest