Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    Ez a pára már fárasztó. Két nappal ezelőtt 90% volt este. Még a papucsom is csikorgó hangot adott ki a padlón a nedvességtől. Aznap kaptam 32 fokban napszúrást, hazaérve a tarkómig fájt.
    Tegnap kétszer mentem futni, délelőtt 77%-os párában, este meg 74%-osban.
    Hol esik, hol süt, mint a gép. Már unalmas, szerintem estére megint magas lesz a pára.
    A sprintek, meg a kigyorsítások viszont mocskosul mennek. Ezt nem értem, pedig még nem is gyúrok rájuk. Valami játszi könnyedséggel gyorsulok. Lehet, hogy a rendszeres napi terhelés is dobott ezen? :F
    A nyomorult pára miatt nem tudtam magam kifutni este sem, már a végén gyorsítgattam, de csak nem fáradtam el. A víz meg szakadt, a motorháztető meg kezdett átmelegedni.
    Ja, Tom egy érdekesség, azt is megfigyeltem, hogy a pára miatti magasabb pulzus most még gyorsabban beszakad, ha megállok.
    Tegnap ugye párában gyorsítgattam este, aztán felfutottam a harmadikra. A pulzusom megugrott legalább 160-ra mire felértem, újabban ráadásul rádob a generált szorongás is, ami megint előjött. Ilyenkor pánikba szoktam esni, ami az egekbe dobja a pulzust. Újabban viszont egy érdekes dolog állt elő, akár tegnap. Nézem a karomon és fosok, hogy ki fog szakadni a szívem. Veszem le a cipőt és szinte pár perc alatt beállt kb. 60-ra! :Y
    Valami eszméletlen gyorsan szakad be a pulzus már hetek óta. Elkezd vaj puhán járni, mintha nem is futottam volna. Az összehúzódások ereje is pillanatok alatt csökken.
    Ez milyen jelenség? Azt hallottam, hogy az edzett forma hoz magával ilyet, de már a sprintek után is kis idővel nagyon gyorsan szakad be, ráadásul az él atlétáktól fényévekre vagyok(400 az más :DDD ). Tegnap külön ezt nézegettem. Nyomom a gyorsat, majd hirtelen megállok állóra. Régebben még hevesen vert percekig és jóval lassabban ment le. A másik érdekesség, hogy a magas pulzus oxigénhiányt is hoz magával. Na ez sincs és itt vagyok megzavarodva. Megemelkedik a pulzus, de drámaian nem kell kapkodom a levegőt. Nincs zihálás. :F Hogy nem fulladok?

Új hozzászólás Aktív témák