Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz tomcica #73769 üzenetére

    Egyébként igen: amiket összemértem, az mind konzisztensen mért és elég jó pontossággal. Legjobb példa erre, ha mondjuk mindig kb. 20 bpm-el alacsonyabban mér valami, az is használható, mert saját magához lehet viszonyítani az értékeket. De azért nem hátrány, ha jól van kalibrálva.

    Garminnál magamon még nem láttam olyat, hogy a hideg/meleg/egyéb befolyásolta volna az optikait. Elméletben a hideg befolyásolhatja negatívan a pólusok összehúzódása miatt, de azt se tapasztaltam. Vagy csak jó vékony a bőröm :D

    Áhh, üsse kavics, rendeltem egy Polar Verity Sense-t. Azért szomorú, hogy nincs olcsóbb megoldás jelenleg idehaza...arról nem is beszélve, hogy kb. ugyanazt a pontosságot fogom kapni, mint a Kalenji HRB 500-tól. Na majd beszámolok milyen.

    MÁS: fentebb írtad: "Ki kell epiteni egy 1.5 meteres lepest..."
    Garmin edző azzal kezdte, hogy inkább csökkentsük a lépéstávot és az jó lesz. Amúgy tényleg jó lett, mert kevésbé fáradok, messzebb megyek stb.
    Viszont arra nem ad tippet, hogy mégis hogy növeljük, ha már az alap megy. Erre van valami tipped? Vagy csak annyi, hogy direkt megpróbálok nagyobbakat lépni, mondjuk 1km így, 1 km úgy?

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák