Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz bandus #66396 üzenetére

    Háát, futásra, mi másra?! :U

    :P

    Azt hittem az adiost mindenki ismeri. Mondjuk a 6-ossal kicsit más irányba mentek el, ugyanígy a Boston 10 is más karakter, mint a korábbi verziók. Gyakorlati tapasztalatom nincs velük, szóval azt foglalom össze, amit olvastam-hallottam róluk: a Boston amolyan long distance cruiser, vagy ha úgy tetszik, grand tourer. Jó magas építésű, szóval bőven párnázott, de keményebb talpa van, ezért elég stabil egyúttal. Mehetnek mondjuk a gyorsabb és hosszú, maraton felkészülésre szánt futások benne. 3-4-5K tempók, fokozó hosszúk, fix tempójú maraton effortok, ilyesmi. Elég nehéz, arra azért készülni kell.
    Az adios ennek a pörgősebb, könnyebb, gyorsabb változata. Abban én inkább ilyen 600-1K résztávokat futnék, akár 10K vagy FM tempóban.
    Mindkettő vegyíti a kopogós (ezáltal brutál stabil) lightstrike-ot és a lightstrike prot, ami az adidasnál a ZoomX megfelelője vagy legalábbis valamiféle válasz a PEBA szuperhabokra. A maratonos szupercipőjükben is ez utóbbi van, kiegészülve energy rodokkal (plate helyett). Bostonban is ilyenek vannak, az adiosban meg ún. torsion system.
    A Boston mondjuk olyasmi lehet, mint a Nike Zoom Fly 3-4(?), esetleg a Saucony Speed 2 (csak annál nehezebb és stabilabb). Az adios meg hasonlít a Pegasus Turbora, a Puma Liberate Nitrora, Reebok Run Fastra.
    Az adios 6 ennyiért megérős, a Boston azért már véleményes 30K-ért.

Új hozzászólás Aktív témák