Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    Ma reggel megvolt az első 30 feletti a felkészülésben, 31.58 km, egyben ez életem eddigi leghosszabb edzése, versenyeket is számolva 4. leghosszabb. Több 30 feletti távot is be akarok iktatni, mielőtt októberben maratont futok, talán elmegyek 35-ig is, illetve valamivel gyorsabb 30-ast is fogok kocogni (3 óra 3 perc volt ez a 31.58).

    Egyébként most kíméletes pulzustartományban kezdtem, ami nálam max. 130-at jelent (max. 70%-a), aztán 20 km után elkezdtem egyre többször átlépni, lassíttással meg 6-os tempó fölé csúsztam volna, úgyhogy kikapcsoltam az óra figyelmeztetését, mert inkább a tempót akartam megtartani, mint a pulzust, ezután fokozatosan a 132-133-ról indulva emelkedett 140 fölé, és a végefelé elérte a 148-at is (149 a 3-as tartomány teteje, afölött nálam már határozottan tempó futás lenne). A sebesség az utolsó 1 km-t leszámítva (ott már szándékosan lassítottam levezetésként) viszonylag egyenletes maradt. Ugyanez a folyamat nap közepén melegben már jóval hamarabb el szokott indulni...

    @inf3rno:
    Sok sikert a cipőhöz, én még adaptálódok az AY-n rendelt Ride-hoz, mert picivel magasabb sarokmagasítású cipőkhöz szoktam (10 mm, ez meg 8 mm), annak ellenére, hogy kicsi a különbség, megérzem, érkezéskor hangsúlyosabb így a lábam eleje-közepe, mint a 10 mm-esekkel, emiatt a vádlimban eddig minden futás után volt egy kis fájdalom, ami a régi cipővel futással elmúlik, de legutóbb már csak enyhe volt, úgyhogy szerintem jó úton járok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák