Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    Sziasztok!

    Először is gratulálok mindenkinek, aki futott valamilyen formában az UB-n!

    Mi 21:13:47 köridővel 5:47 p/km csapat átlaggal a 3 fős férfi (egy hölgy volt nálunk) csapatok között a 23. helyen végeztünk (91-ből). Sok elem színesítette ezt a kört. Először nagy melegben futottunk, aztán viharban éjszaka. Leégtünk, eláztunk, fáztunk, de töretlen volt a jókedv :). Sokat tanultunk(tam) is belőle.
    Szuper kísérőnk volt, szerintem ez nagyon fontos. A regeneráció is nagyon jól ment, a két hosszabb szakaszom után is még simán oda tudtam állni, s csinálni. A vihar engem elkerült, társamat kapta el, de neki inov stormshell-je van. Kérdeztem is tőle, hogy nem fülledt-e bele, de azt mondta nem, teljesen jól elengedi a párát belülről.

    A váltópontok személyzete hagy maga után kivetnivalót, de azért összességében nem volt rossz a szervezés. Kis rosszindulattal, de az ultra szót én már elhagynám a verseny nevéből (persze tudom így lett felépítve a brand), inkább szól ez a csapatokról és a reklámról (évről-évre nagyobb), mint az egyéni és páros futókról. De ez valószínű csak az én nyűgöm. Öregszem, és mindenért morgok :D.

    Terepcipővel kapcsolatban. Én régen Asics gt-t használtam terepen is, s teljes jó volt benne futni, magyarországi terepviszonyokhoz nem feltétlen kell terepcipő. Egyedül a sár, hó volt akadály. Most egy Hoka speedgoat 2-őt használok, van benne 500-600 km, de az is szakad már szét. Igaz én trehány vagyok, ha sáros lesz, nem mosom le, és kap hideget, meleget.

    Megjelent a Garmin fr 245-ös. Így képről nézve elég csajos órának tűnik, de a 24 órá gps üzemidő (nem ultratrack módban) eléggé meggyőző.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák