Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    Na voltam tegnap versenyen. 17Km / 180m szint. Ahhoz képest, hogy semmilyen struktúrált edzésmódszert nem csinálok, nem mérem a pulzusomat sem (csak versenyen), csupán annyi az edzésem az utóbbi időben, hogy futok napi 6-8 max 10Km-t úgy érzésre viszonylag kényelmes tempóban illetve néha meghúzom a végét, elég szépen fejlődtem.

    Verseny utolsó kb 5 kilométerén egy elég durva -akkor még nem tudtam- hasmenés jött rám, és az utolsó kilométereket azzal töltöttem, hogy méregettem az út menti bokrokat, hogy melyik mögé guggoljak be üríteni.

    Verseny ide vagy oda, ha nem tudtam volna visszatartani, akkor is vissza kellett volna jussak valahogy a sportcsarnokba a kocsihoz, tehát ennyi erővel akár folytathattam volna a versenyt is. Szóval egy idő után lelkileg ténylegesen fel voltam készülve rá, hogy beugrok a bokor mögé, kinyomom a fölösleget és használom a kesztyűmet ami a barátnőm egyik karácsonyi ajándéka volt. Kb csak az tartott vissza, hogy éreztem, hogy eddig elég jól mentem és nem akartam azt az egy perc időveszteséget, illetve nem akartam a fél órája már nyomomban lihegő üldözőmet sem előre engedni, aki már kezdett le-leszakadni.

    A végén még belefért egy 200m-es győztes sprint.

    Verseny után közvetlenül 3x kellett a WC-re rohannom és aznap semmi nem maradt meg bennem.

    Volt már valakinek ilyesmiben része?

    J.

Új hozzászólás Aktív témák