Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #97520896

    törölt tag

    válasz HagaNRG #3469 üzenetére

    Hát ez így tényleg nehéz. Hátsó nagy részedre meg a ház elé is akkor a benzines fűkasza az ideális, úgy veszem ki a szavaidból. Vagy benzines fűnyíróval nyírnád akkor az egész telket?
    Nem tudom, nekem valahogy nem tetszenek az AL-KO fűnyírók, valahogy kicsit gagyi érzésem van náluk (főleg az olcsóbb típusainál), csak ennyi. Elnézést, ha valakit megbántok ezzel, nem az a célom.
    Husqvarna LC153S most egész tűrhető árban van. Én ha most vennék benzines fűnyírót, akkor valószínűleg ezt venném. B&S 650EXI motor, önjáró, 53 cm vágószélesség, 63 literes fűgyűjtő, stb, és hát valljuk be, az egyik legjobb márka. Ugyanez a kategória AL-KO-ból és Makitából is 120+ ezer Ft, és hát a három márka közül nekem egyértelmű lenne a választás. Olcsóbb árkategóriás (70-80eFt) gépek közül már más, persze. Ott ár-érték arányban az AL-KO gépek talán a legjobbak. AL-KO 4.66-ot egyébként dicsérik fórumokon, szóval nem hiszem, hogy rossz választás lenne.
    Milyen gazdag faluban élsz te, hogy mindenki 300 ezres fűkaszát használ? :D Egyébként igen, faluban sokkal "divatosabb" fűkaszát használni, mint tologatós fűnyírót. Még ha nem is lenne indokolt, akkor is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák