Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Norby86 #47811 üzenetére

    A kábellel kapcsolatban csak egy apró kiegészítés; az ott leírtak csak az én tapasztalataim voltak. :B
    A hozzászólásod második részével kapcsolatban pedig az alábbi tanácsom lenne. A műszaki adatokat felejtsd el, nem kellenek azok Neked! :) Még, ha mindegyik fülesnél ugyanakkora lenne az igazságtartalmuk, hitelességük, akkor sem lehetne szerintem egyértelműen azokból eldönteni minden esetben, hogy melyik a jobb füles. Az egyéni ízlés is nagy szerepet játszik már ezeknél a választásoknál, főleg a magasabb kategóriákban. Ha esetleg nem sürgős, akkor várhatóan szeptember vége felé lesz egy fülestalálkozó, ahol relatív sok fülhallgatót lehet kipróbálni egy helyen (igaz a legutóbbin, emlékeim szerint nem sok füles volt ebben az ársávban).

    Egyébként ezeknek a találkozóknak csak az az egyetlen hátrányuk, hogy itt azokat a füleseket is meg tudod hallgatni, amikről a találkozó előtt még nem is álmodoztál az áruk miatt. Aztán a találkozó után már nem lesz ennyire egyértelmű. :DDD
    Maxell Metallics hallgatással kapcsolatban esetleg még össze is tudunk futni Bp-n valahol, ha érdekel, akkor dobj egy pü-t!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák