- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imurai
tag
Köszönöm!
-
Imurai
tag
Ezt bezzeg szállítják Magyarországra: VSD1
By the way, mi a különbség a sima és az S jelölésű között?
-
Imurai
tag
válasz szentkuti11 #48904 üzenetére
Bár szeretem a klasszikust, Csajkovszkij nem adja annyira hátazás alá a tempót...
Kösz, erre lecsapok!
(bár azért holnapig még várok, hátha lesz különvélemény ) -
Bodz
nagyúr
válasz szentkuti11 #48904 üzenetére
Ezt a hülyeséget már reflexből másolja mindenki? Nincs túl nagy különbség köztük egyébként. Az S változatban picit kevesebb a mély, illetve a magasak simábbak, de úgy kb. ennyi, tényleg minimális az eltérés. Bár ahhoz pont elég, hogy szerintem az S legyen a jobb, hallgathatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Imurai
tag
Olyan nincs, ami Piston-szerű kábellel van ellátva, de hordható fül fölött?
-
sxxorp
őstag
válasz dkpisti #48885 üzenetére
Ne nagyon várj választ, ezt a topikot át kellene nevezni FÜLhallgattó topikról AGYBADUGÓS topikra
Aki azt keres valódi segítséget kap, aki hagyományos earbud-ot az semmit.
Én tegnap keresgéltem itt, az adott reakciók alapján inkább nem is kérdeztem konkrétan.
Nehéz megérteni sokaknak, hogy van, akinek:
- az agybadugós kényelmetlen
- kiesik
- nincs energiája, pénze, hogy kísérletezgetéssel a fentieket valahogy kiküszöbölve magára erőltesse
- természetes, hogy a külső zajokat hallja (sőt pl. bringán veszélyes is az ellenkezője)
- a hagyományos earbud sem hiszem, hogy a hallóképesség nagy barátja, de mikor még beljebb tolod a hangforrást...Csak az Összefoglaló pár, nem sokat mondó mondatát válaszolgatta az a pár korrektebb valaki, még korábban, aki egyáltalán válaszolt, inkább a kérdésekből jött 1-2 ötlet. Én a Sennheiser MX170-et rendeltem be, mert fülhallgatót a legtöbbször bringán használok, ahol úgy hallgatok főleg beszélt szöveget és ritkábban zenét, hogy a lehető leginkább tudatában akarok lenni a külső zajoknak is (no izoláció), gyakran beakad (fogyóeszköz) ezért szinte mindegy mennyire erős, ezt nem kellene kibírnia, vagy elhagyom, ezért kizárt a drágább (és az előző problémát kiküszöbölő bluetooth). Amit írtál az is elmehet, de az ajánlott márkák közül hasonló árban ez van ott, ahol nézted: [link]
Még nem jött meg nem tudom mennyire jó a korábbi Sony-mhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz sxxorp #48912 üzenetére
Nem arról van szó, hogy rosszakaratúak szándékos összesküvésének vagytok áldozatai, és az agybadugós maffia próbál titeket is bekebelezbni, csupán arról, hogy a piac átalakult annyira, hogy a gyártók nem igazán foglalkoznak az earbud kategóriával (illetve azok fejlesztésével), ezért azok hangminősége nem igazán hasonlítható már egy azonos árkategóriában induló iem-hez. Amiket itt a topikban hallottunk, azok közül nagyjából az Earpods volt értelmes hangú, az igazából az egyetlen, amit jó szívvel ajánlok, meg elvileg az összefoglalóban szintén szereplő Yuin, amit ugyan hallani nem hallottunk, de lényegében mindenki dícséri.
-
contaxg
veterán
Azért mert vmi Sennhesier attól az még nem jó, de szinte nem jobb rosszabb vagy jobb mint a JBL. Nagyjából egykutya lehet.
Mivel kevés tapasztalat van az itt fórumozok között, ezért általában a külhoni fórumok véleménye lett jobb híján elfogadva. Így a Yuin fülhallgatókra érdemes odafigyelni.
Egyébként örömmel fogadunk minden új tagokat és szívesen vennénk ha fáradnál (anyagilag is) és feltárnád előttünk az earbud-ok ismeretlen világát. Kritizálni könnyű, tenni vmit az ügyben az már egy kicsit nehezebb.. de nem lehetetlen és remélem van benned elég szakmai elhivatottság, hogy fórumunkat tovább színesítsd.Én (hivatalból) SoundMAGIC EP20-at és EP30-at hallgatok és köszönöm szépen el vagyok velük.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kemcso
Ármester
Nem rossz szándék: egyszerűen az earbud mint kategória kezd eltűnni azért, mert hangminőségben, izolációban nem veszi fel a versenyt az IEM-mel (agybadugóssal).
Én hallottam az MX170-et, sztem igen gyengusz hangminőségre.
sheratan által említett Apple Earpods (csak az eredeti), ami egész jó hangra, de az izolációja annak (is) rémes.szerk:
(#48916) contaxg +1[ Szerkesztve ]
-
Imurai
tag
Végül a strapabíró kábel miatt Piston. Remélem, eredetit küld a Pandawill
-
törölt tag
Számon kéred, hogy: "Nehéz megérteni sokaknak, hogy..."
Miért lenne nehéz megérteni? Ellenben, akinek jó az agybadugós, és fontos neki a hangminőség, az nem fog csak azért earbudokat hallgatni, hogy egy topikban válaszolni tudjon azok kérdéseire, akik earbudot akarmak. Ugyanis az earbudok eleve sokkal rosszabbul szólnak, fizikai korlátaik miatt manapság eleve kiesnek a komolyan vehető fülhallgatók köréből - már amennyire egyáltalán komolyan vehető egy fülhalgató. Aki nem kényszerül rá, az nem foglalkozik earbudokkal, mert nincs miért foglalkozni velük, ajánlani pedig végképp nincs mit rajtuk manapság. Korszerűtlen technológia, csak az használja, aki rákényszerül. Nem a topik címével van a baj, hanem az earbud fülhallgatókkal. Ajánlhatatlanok, amióta van jobb.
Szerk.: a csőrösek jelentenek alkalmas áthidaló megoldást, de azokból is alig van ma már.[ Szerkesztve ]
-
dkpisti
tag
Na megvan a füles
JBL j02b Nos 3ezerért szerintem kitűnő vétel van hozzá párna is mély is van,szerintem megéri az árát
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
Helló
Cooler Master Storm Pitch - erről van valakinek tapasztalat? Sony MDR-EX50-et váltana le, sajna csak 1 évig bírta.
-
dudika10
veterán
válasz kerekfej #48924 üzenetére
Amíg a hiba körülményei nem ismertek (felhasználói szokások a megvásárlástól a tönkrementelig), addig semmilyen következtetést nem lehet levonni a tartósságot illetően.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen topik nem szolgál reprezentatív mintával hasonló kérdésekben.Bár az MDR-EX50 még a kategóriában sem a legellenállóbb modell, mutass hasonló áron olyan fülhallgatót, ami strapabíró.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
tothjozsi96
addikt
Valakinek valami infója van erről?
TDK LOR EB900 -
Neeko
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata vagy véleménye Beats Tour 2.0 fülesel kapcsolatban?
Galaxy Alpha White
-
contaxg
veterán
válasz tothjozsi96 #48931 üzenetére
Review Date: October 19, 2010 Updated on: October 19, 2010
The Good Good, clean sound; affordable; equipped with comfortable foam ear tips; protective carrying pouch included.
The Bad When the music is off, you can hear when the cloth covering on the cord rubs against your clothing; durability is a question mark.
The Bottom Line Despite some small shortcomings, TDK's EB900 in-ear headphones sound as good--or better--than a lot of more-expensive competitors.4 éves a teszt...4 éve más volt a jó hang mint most...fejlődnek a fülesek
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz dudika10 #48927 üzenetére
Amiket ő ajánl, azok soha nem mennek tönkre. Mert eddig még semmit nem ajánlott, csak kötekedni jár ide. Komolyan visszasírom filozolit, vele legalább szórakoztató volt flémelni, és hobbyone is kategóriákkal konstruktívabb, pedig ő volt a másik, aki jellemzően szembemegy a topik véleményével.
-
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #48935 üzenetére
Egyébként több ponton igazat adok ezen bejegyzésednek, de néha szerintem is 1-2 füles esetén túlzásokba tud esni a topik (márkafantizmus esetei, igen ebbe én is beletartozom), persze a kritikát meg lehet rendesen is fogalmazni. Értsd a topikkal való szembeforgalom nem feltétlenül baj, inkább a módja az.
(Írtam 3 sort és nem jutottam sehova, így kell gyrapítani a hsz-eket. )"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
törölt tag
válasz Zoli133 #48936 üzenetére
Az OFF-ba tett hozzászólások szerintem nem nem számítanak bele az összesítésbe
Egyébként igen, erre gondoltam, hogy a kritika jó, de csak akkor, ha konsktruktív. Egyébként nyilván vannak mindig aktuálisan kedvenc termékek, de ez rendben is van végülis, mindig jön valami, amire ráugranak az emberek. -
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #48937 üzenetére
Tényleg az off nem számít.(szerk: Nőtt az adatlapomon a szakmai hsz-ek száma, azaz beleszámít )
Egyébként, hogy konkrétabb legyek, az antifantizmus jobban zavar mint a fanatizmus, de ebben jó részt közrejátszik, hogy azon termékek esetében ahol ez kialakul nekem tetszettek a cuccok. (X3 és se315 mondjuk)[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Pandawilles piston 2 rendelés esetén kb. mennyi szállítási időre számíthatok?
(Arra lennék kíváncsi, hogy aki csinálta már annak mennyi volt. Várható idők vannak leírva a honlapjukon is, az mennyire stimmel?) -
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #48935 üzenetére
Ez tök így van, filózoli legalább konstruktívan flémelte a hülyeségeit és tudott válaszolni is nem csak beböfgni, hogy ez is szar az is szar és jajj kihaltak innen az igazi szakik.
(#48938) Zoli133 de ha egyszer szar szegény X3, nem lehet mást mondani rá... (az X5 pl dicsérve van, merazjó)
(#48931) tothjozsi96 A LOR-okkal nincs jó tapasztalat, akik hallották valamelyiket többnyire panaszkodtak a hangjára. Inkább az összefoglalóból kéne választani +Piston 2, VSD3S
(#48932) Neeko A bíc túlárazott divatmárka, általánosságban elmondható, hogy köszönő viszonyban sincs az ára a hangjával és a minőségével. Neked is összefoglaló...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
-
Zoli133
addikt
válasz Ati1979 #48943 üzenetére
1 szvazattal a "I'm just going to click this meaningless option because that's the kind of person I am", kellően reprezentatív.
kemcso: Az előadásmóddal van gondom, tapasztaltok alapján megosztó, van akinek bejön, van akinek nem, de minen készülék ilyen. A baj az, hogy bármikor előjön az X3, nem kap róla képet az érdeklődő, csak annyit, hogy "hát az k*rv@sz*r."
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
törölt tag
-
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #48947 üzenetére
Szvsz még mindig ez az egyik legszubjektívabb téma PH!-n a szakmai topikok közt. ezt se árt figyelembe venni.
De mondjuk vegyünk egy másik példát E10. Vannak akik szerint hallgathatatlanul sok a mélye, mások szerint jó. Ha valki kérdez róla ez van róla kb leírva, nem az, hogy sz*r mert van akinek nem tetszik. Szerintem az X3-nál is ez a helyzet van valami a magasiban ami nem mindenkinek jön be, esetleg nem mindekinek tűnik fel, de szvsz mivel ez a témakör szubjektív ezért ez előfordulhat."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Rendelt valaki ilyet innen, sima kínai postával ?
Hétfőn lesz egy hónapja, hogy az utolsó bejegyzést bebökték a nyomonkövetésbe, ami annyi volt, hogy elindult Magyarország felé, azóta semmi infó. Mennyi ideig szokott a gyakorlatban tartani, amíg egy ilyen csomag megérkezik ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest