Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CoroStar86

    aktív tag

    Sziasztok!
    Hosszas mérlegelés után a következőre jutottam: inkább költök többet az új rendszeremre, de legyen bolondbiztos vagy 10-15 évre. Nagy fejlesztések már talán nem lesznek audio-téren. :) Úgyhogy a következő láncot gondoltam:

    Tápkábel: KáCsa KC-FP52 [1,5m - falba] 62790 Ft
    Elosztó/tápszűrő: Dynavox X4100 135 EUR

    Tápkábel: KáCsa KC-FP52 [1,5m - filtered aljzatba] 62790 Ft
    DAC: Schiit Bifrost 2/64 [silver] 1049 EUR
    USB [In]: KáCsa KCO-U-Ag USB A-B [1m] 46230 Ft
    XLR [Out - AMP]: KáCsa KCS-XLR [2x 1m] 97260 Ft

    Tápkábel: KáCsa KC-FP52 [1,5m - filtered aljzatba] 62790 Ft
    AMP: Schiit Jotunheim 2 + Passive Phono [silver] 679 EUR
    Fejhallgató [nyitott]: Focal Clear MG 1350 EUR

    Lenne pár kérdésem:
    1. Szerintetek mi az a gyenge pont - vagy éppen overkill - dolog a láncban, amin lehetne változtatni, amivel a legbalanszoltabb teljesítményt lehetne kihozni a rendszerből, vagy mivel lehetne még kiegészíteni?
    2. Az erősítőbe rendelek Passive Phono bemenetet. Ha beépített erősítő nélküli lemezjátszót szeretnék hozzá csatlakoztatni (NAGYON messze van még...), akkor szükség van külön Phono-erősítőre, vagy elég lesz a Jotunheim is? Egyébként egy Rega Planar 3 van kinézve.
    3. Jelenleg egy TEAC-UD301-et nyúzok, felváltva egy Oppo PM-3-mal és egy Sennheiser HD560S-sel. Szeretném tudni, hogy a fent kinézett új rendszer mennyire lenne előrelépés?
    Tudom, ez elég relatív, de pár kategóriát ekkora összegért már elvárnék. :)
    4. Kicsit OFF, bocsi érte: az Oppo PM-3-am bal oldala egyszer csak nem hajlandó megszólalni. Birizgáltam a fejhallgató saját vezetékeit (hátha megtörtek), semmi. Három különböző jack-kábellel is kipróbáltam, semmi. Egyszerűen elhallgatott a bal oldal. Fórumokon többen is belefutottak már a hibába, de megoldás nincs, max spéci szerelő szaki. Találkozott már valaki ezzel a hibával?

    Örök hála mindenkinek, aki válaszol! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák