Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz d1d1 #84805 üzenetére

    Kicsit hozzáteszel, kijön mondjuk az AKG K371, 45 ezerért. Kb tökéletesen követi a Harman görbét, kiegyensúlyozott, meleg hang. Cserélhető kábelek, kényelmes párna, akár hordozni is befogható.

    Ha nem mennél feljebb a keretnél, akkor mondjuk egy Beyerdynamic DT240pro is nagyon jó választás. Melegbe hajló, mélyben gazdag, kiegyenlitett hang, kényelmes párnákkal, nagyon jó anyagminőséggel, a kábele ennek is cserélhető.

    Megint kicsit feljebb, 40k körül ott van a Shure SRH 840, az is egy kimagasló ár/érték arányú fejes, nagyon kellemes, meleg, fun hanggal. Régebben voltak gondok szériahibás pánttöréssel, ezt azota valoszinűleg orvosolták, de egyébként adnak rá 2 év garanciát, ami azért nem rossz ennyi pénzért. Alapjában véve elég massziv konstrukció, nagyon jó zajszigetelés, kényelmes párna.
    Használtból nem sokat látok fórumon, esetleg az AudioTechnika ATH-M50x lehet érdekes, épp két darabot is hirdetnek. Mélyben dús, enyhén V, fun karakter, kényelmes párnával, cserélhető kábellel, a hirdetett áron igen jó vétel lehet az is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák