Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    Sziasztok, rendeltem egy Massdrop Sennheiser 6xx-et, már úton van, saját ízlésemet és szempontjaimat figyelembevéve hosszas olvasgatás és sok teszt megnézése után döntöttem a típus mellett, szerintem helyesen.

    Na meggyőztek a fejes topikban, de máshol is olvastam, hogy ehhez illene egy erősítő.

    Olyat keresek, ami viszonylag kedvező árú, de kielégítő teljesítményt nyújt a 6xx-hez.

    Ebben a fórumban rákeresve találtam ezt a hozzászólást (ugye tudjuk a HD 650 és 6xx ugyanolyan technikailag): [link] Itt is megerősítettek [link]
    The Magni 2 and the Magni 2 Uber will have plenty of power to drive the HD 650s (and most other headphones, for that matter). I have the original Magni and it's amazingly powerful, especially given the small size. I also second Lui's suggestion above to also check out the Vali. It's a great little amp!

    Továbbá Z reviews youtube csatornáján is dicsérte a Magni 3-ast a pasas. Az ára is jó, passzol a 6xx-hez, és még esztétikailag is tetszik.

    Azt hittem megvan a jelölt!

    Mégis a fejes topikban javasolták, vizsgáljam meg a JDS Atomot, ami szintén 100 dollár. Először nem tetszett hisz csúnya plasztik, de tesztelő szerint veri a Magni 3-ast, mondom jó, ez csak egy tesztelő, de interneten rákeresve az általános vélemény az, hogy tényleg veri a Magni 3-ast! És még az is a vélemény hogy nagyon kiemelkedő az ár-értéke.

    Szóval, szerintetek mégse a Magni 3 legyen, hanem a JDS Atom? Az is passzolna ennyire a 6xx-hez? Ennyire?

    Azért még olvasgatok. Vagy a biztosra megyek, a Magni 3 arról rengeteg bizonyíték van hogy jó a 6xx-hez, vagy kockáztatok és az elvileg picit jobb Atom-ot veszem(de az lehet hogy általánosságban jobb, de a 6xx-hez viszont lehet nem annyira passzol), még nem tudom.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák