- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
kammerer & Batyulda!
Takarítottam. Privátban beszéljétek meg a dolgot! Köszönöm! -
Tim82
félisten
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ugyanennek a gyártónak a "kommersz" fejhallgatóerősítői (mint pl. a Lake People G103S) mennyivel rosszabbak a Violectric termékvonal modelljeinél?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Batyulda
tag
Ki,mivel,hogyan járatja be új fejhallgatót? (Saját tapasztalat-módszer-megszokás érdekel) privátba is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
őstag
válasz Batyulda #54108 üzenetére
Isoktek elsőnek, utána mehet a zene. Én hiszek benne.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Köszi. Nézegettem a Denont az AVX-en én is.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Érdemes még Denon 300 USB DAC-ot venni 2017-ben? Vagy érdemes várni valami újabb vasra?
- mozi bolondéria -
-
Simid
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbi problémában:
- Van egy szabadulós játékom, ahol a játéktérben van 3db 6ohm-os falba épített hangszóró. Ezek egy egyszerű DVD lejátszóra vannak kötve, sima csatlakozó nélküli hangfal kábellel.
- Illetve van egy fejhallgató ami a 'rendszerhang', ezen hallgatom, hogy mi történik a játéktérben, zenét hallgatok stb.
- Eddig úgy volt megoldva, hogy a DVD lejátszó az alaplapi hangkártyába ment, a fejes pedig egy Xonar DG-be. A BSplayert kimenetének az alaplapi kártyát adtam meg, így azzal játszottam le hangokat a játékosoknak. Minden más a fejesre ment.A Xonar DG mostanában nagyon zajos, ezért az érdekelne, hogy ki lehet-e váltani a fenti megoldást egyetlen külső USB-s eszközzel, ami meg tudná hajtani a 3 hangszórót (1 csatornán) és van benne fejhallgató erősítő.
Ugye fontos volna, hogy párhuzamosan menjen a két csatorna, tehát ilyen átkapcsolgatós megoldás nem jó.
Néztem ezeket: Monitor 02 US Dragon; LogiLink® Hi-Fi USB
De nem tudom megoldható-e a külön kezelt kimeneti jel, illetve, hogy elég-e az AUX kimenet a 3 hangszóró meghajtására (ezen a hangminőség egyáltalán nem fontos, csak beszéd hang).Ha van bármilyen javaslat, tanács azt előre is köszönöm!
-
Batyulda
tag
Egy ilyen kábel elég a Dragonfly RED nek, hordozható eszközökhöz?[link]
Ott az audioquest gyári otg extendere is 6000ft ert,az tudhat vmit ami jo a dragonfly nak?
Azert kerdem mert ha van kulonbseg hangminosegben, hogy melyik kabel, ne ezen múljék ilyen áru terméknél már.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Egy külső DAC-on általában nincs bemenet, csak kimenet. Valamint hangszóróerősítő sincs benne, arra vegyál eBay-en valami kis class-D erősítőt.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
devil-k
nagyúr
Köszönöm az infókat srácok! Meg is rendeltem.
Tápból és USB kábelből melyiket érdemes venni hozzá?
- mozi bolondéria -
-
Leigazoka
tag
Sziasztok
Milyen USB-t ajánlanátok Oppo HA 2 kategóriájú dac/amp hoz?
Eddig Aqvox és Wireworld -t néztem.. Utóbbiból van micro usb-s is.[ Szerkesztve ]
-
Leigazoka
tag
válasz devil-k #54124 üzenetére
Szép, pontos kerek hangja van. A hangszer felbontása és pozicionálása a térben is megfelelő. Amit írnak az egyes tesztoldalakon, hogy több egy kicsit a magasa az előző HA2 hőz képest.. A simát nem hallottam, de érezhetően kisegíti a Sine-omat ezen téren. A teljesítménye jól skálázódik 1-5 -ig ( a poti beosztásai). A bass+ csúszka is előny némely esetben .. pl film - játék. Nem lesz nyomulós a mély.. csak pont annyi amennyi kell.. bár ez lehet fejes függő is. A gyári USB kábel eredetileg egy fali ajzatos töltőhöz készült és a normál kábelek a telefonokhoz. Na nekem angol dugaszt postáztak, így a töltő kábele a hangkábelem.
Ezzel a kábellel a járatódást követően.. arra figyeltem rá, hogy (Spotify és Tidal -on is ha 2,5-3 állásnál más enyhe sistergő hang hallatszik a háttérben a számok között. Ez film-játék esetén nincs meg.)
Szerintem egy jóval komolyabb kábellel.. akár Furutech-el mondjuk, jóval kitisztultabb, tonálisabb hangot kaphatnék.
-
Bodz
nagyúr
válasz Leigazoka #54129 üzenetére
Ugye, ugye...
Nem tartom szerencsésnek ennyire drága usb (plusz az adapter is ugye) vásárlását figyelembe véve, hogy nem nagyon tudod kipróbálni, aztán meg elég irreális az Oppo árához képest mindkettő. Vehetnél jobb dac-ot is, ha eladod és rápótolod. De persze a te pénzed, csak hangosan gondolkozok.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz devil-k #54122 üzenetére
Másik (hi-fi) topikban szépen le lett oltva az, aki "bemondásra" akart kábelt venni. Te meg dacot veszel bemondásra. Meg most kábelt is... Nem mintha a DA300 ellen lennék, mert szerettem, amíg az volt, csak fura, hogy itt semmilyen "ellenállásba" nem ütköztél (vagy csak nem olvassa az "illetékes").
Annyit engedje meg azért, hogy elmondjam, egy "jobb" sztereó erősítő nem ártana mellé, mert anélkül nem sokat ér majd a Denon dac képessége.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Bodz
nagyúr
-
krichd1
addikt
válasz dgyuri0123 #54134 üzenetére
Majd utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de lehet valami bajom abból ha az FX-AUDIO DAC-X6 tápját (12V 1A) lecserélem egy Abasco (12V 0.8 Amper) tápra?
Igazából a csere már megtörtént és nincs egyelőre gond belőle.. Bár az is igaz, hogy még nem sokat hallgattam, mivel kontaktos a fejes csatlakozója a DAC-nak.
Már így érkezett sajna. Annyira nem nagy baj, mert kb 800Ft a csatlakozó az Ebay-en, és van is ismerős aki kicseréli, csakhát na.."Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
bkercso
nagyúr
Hollottad a Mojo-t?
Simid: Minőségi hangkártyába, ami még megfizethető is ritkán tesznek vágfokot. A kínai vackok más kérdés, de azokkal meg nem nyersz hangban.
Játékterembe megteszi. Ha zene is menne rajta és ratyi az igényeidnek, tegyél elé egy jobb tápot (nem kapcsolóüzeműt), vagy építs egy egyszerű LC-szűrőt az adapterének. De szerintem erre nem lesz szükséged.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
maci1234
tag
Üdv...Tud nekem ajánlani valaki ebben a kategóriában DAC-t. (Cambridge audio A1 mk3 SE - JPW ML 410i) Elsősorban beszerezhető példányokra gondolok és legyen rajta koax. Én a jelenleg több helyen akciós NuPrime uDSD-re gondoltam 39900 ftért de vajon jó választás-e? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A zenéhez hangszer is kell!
-
őstag
válasz Batyulda #54118 üzenetére
Nekem van ilyen kínai 800 ft-os . Röviden szar. Az S7E-hez kapott gyári OTG dugóval tökéletes. (Az a linkelt audioquest-hez azonos minőség) ezen ne spórolj.
-
devil-k
nagyúr
Köszönöm, mindenképp restanciában fogom tartani!
(#54134) dgyuri0123
Igazad van, de azért 1-2 szösszenetet hozzáfűznék:1. Megdöbbenve tapasztalom, hogy a hazai hifi piacon mennyire felkészületlenek a forgalmazók. Ezt értsd úgy, hogy soha semmiből nincs készleten semmi, soha nem lehet meghallgatni egymás mellett mondjuk 10 DAC-ot (de még 4-et sem). Elhiszem, hogy nem akarnak nagy készletet fenntartani, de így válogatni is nehéz.
2. Bevallom őszintén, nekem nincs kedvem olyan szinten végigjárni ezt a kábeltörténetet, mint a mozinál. Elég ott is, sőt. Sosem leszek és nem is szeretnék elvetemült sztereós lenni, de azért figyelem a topikot, olvasom a cikkeket, véleményeket egy-egy adott eszközzel, kiegészítővel kapcsolatosan és általánosan azért leszűrhető, hogy elég sokan szeretik ezt a Denon DAC-ot.
3. Az első pontból kifolyólag, ha nem fog tetszeni valami miatt a DAC, akkor úgy visszaküldöm 14 napon belül, ahogy elő van írva. Félreértés ne essék, nem ez a cél, de nem leszek szívbajos, ha úgy alakul.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
.DLL
veterán
válasz maci1234 #54143 üzenetére
"legyen rajta koax"
Bemenet, vagy kimenet? Mert a NuPrime uDSD-n csak az utóbbi van sajnos.
Ha nem gond, hogy egyben erősítő is, akkor SMSL Q5 Pro-t ajánlom hasonló árban, bár nem tudom mit tud az a CA erősítő, de az is lehet hogy ez így egyben jobban tetszene.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest