Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    válasz btomi9 #44206 üzenetére

    Nos, elvittem a HP150 -et egy kis demózásra. Két boltban is jártam, kezdtem az Extremeaudionál.

    Meghallgattam a FiiO X1 -et (első hallásra ez is jól szólt vele, rosszabbra számítottam). Aztán a Q1 jött, mondhatnám, hogy kb. nálam azonos színvonalat képviselt a kettő, ABX teszten nehezen tudtam volna megmondani, hogy melyik szól. A forrásom egy Lenovo laptop volt Fidelizer, Jriver lejátszóval.

    Bedugtam az AudioQuest Dragonfly 1.2 -t, és ... :Y leesett az állam. Mondom, ha ez ennyire jó, ezt megveszem. Már majdnem olyan jó, mint otthon a Mytek daccal úgy minden, persze ezt a Q1, X1 után éreztem, a valóságban nyilván nem az a szint, de mégis jó volt.

    Rohantam át Dél-Pestre az Audiophile-Szalonba, meghallgattam a Cambridge Audio Dacmagic XS -t. A Dragonfly -hoz hasonlóan jó volt, de nyilván itt az utazással eltelt egy jó óra, így a Dragonfly hangjára csak emlékezetből hagyatkozhattam. Hallgattam egy darabig, és úgy jöttem ki a boltból, hogy nagyon szépen szól, ezek közül ha csak egy árnyalatnyival is, de mégiscsak a Dragonfly nyert. Már csak azon izgultam, hogy éjfélkor ne omoljon össze az Extremeaudio rendszere a Black Friday akciótól :) de 0:02 -kor sikerült lefoglalnom egyet, és most itt van nálam. 30e forintért bomba üzlet volt, azt hiszem.

    Remélem, faternek is tetszeni fog, és örömmel fogja majd hallgatni a párost a karácsonyfa alatt, meg utána is :C

    Köszönöm Nektek is a segítséget, tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák