Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz gubabela #42578 üzenetére

    Mondom, vegyél Lumin-t. Az jobb lesz az UD301-nél is. :D

    De eszed ágában se' legyen a lánc többi tagján változtatni, vagy elgondolkodni a cseréjükön.
    Hogy a Teac annyival jobb-e, nem tudom, de túlzónak érzem a megkülönböztetést, bár a szinergia komoly hiánya is okozhat meglepetéseket, ennek ellenére sem tudom elképzelni, hogy egy ilyen "béketűrő" DAC, hogyan képes ennyire

    Egyébként nem írtam, hogy gyengék a dobozaid, csak szerettem volna felhívni a figyelmedet arra, hogy ne kiáltsd ki etalonnak. A hallottakat fenntartással fogadd, mert a füled és a dobozaid is megcsalhatnak. Mindig mindennél van jobb, ugye tudod? ;) Az én "holmijaim" is csak jó középszerűek, de nem jutna eszembe, hogy egy 2-3 x drágább rendszerrel összehasonlítsam, mert semmi értelme nem lenne. Több pénz, jobb képességek. Ezen nincs mit agyalni, sajnos. Bár ne így lenne.
    Egy drágább komponenst már nem mernék vele tesztelni, illetve mernék, csak nem írnám le pl. ide, hogy miért tetszett, vagy nem tetszett, mert hiteltelen lenne, szvsz. A DA300 pont az a szint ( érzésem szerint), amit viszonylag pontosan el tudok helyezni a hierarchiában, bár, mint írtam, azt gondolom, hogy egy, az enyémnél jóval kifinomultabb rendszerben is megállná a helyét.

    Részemről befejezettnek tekintem az eszmecserénket. Nem akarok rosszat, hidd el. :N

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák