Hirdetés

Hirdetés

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    Sziasztok! A nagy leárazások hatására nagyon szemezek én is egy olcsóbbfajta duplakittel (mindenképp kell a tele)... Már csak azt kell eldönteni, milyet és honnan :)

    Az Amazon.de-n például az X-A1 duplakit (55-230-cal) 542 euro mindenestül Mo.-i szállítással, azaz kb. 166e Ft. Az .fr-en szintúgy. Nálunk az árgépen a legolcsóbb A1 duplakit 211e Ft, azaz pofátlanul drágább.

    Az originál, 749 euros X-E1 duplakitet (18-55 + 55-230) sajna nem szállítják Mo-ra, csak a valamivel (nem sokkal, kb. 40 euróval) olcsóbb használtat (Warehouse Deal), “Sehr gut” állapotban (azaz nem “As is”-ben). Ez utóbbi garanciájával kapcsolatban ellentmondó infókat kaptam: a Net szerint az EU-n belül sincs 30 napnál hosszabb cseregarancia, míg a német amazonos csajszi, akivel chatteltem, azt mondta, van, gyártói.

    Valaki vett már így használt Fuji Warehouse Deal-cuccot az Amazontól? A Fuji gari olyan, mint pl. az Apple-é vagy az IBM-é volt régen (ld. ThinkPad-ek), hogy nem kell hozzá még számla se, hanem simán a sorozatszámból látják, garis-e még a cucc? Vagy tényleg semmi gari nincs az ilyen amazonos cuccokra, még úgy se, hogy fizikailag esetleg csak 2-3 hónappal ezelőtt vette meg őket az eredeti tulajuk?

    Persze ha az új kitet szállítanák Mo-ra, azt venném, nem az alig olcsóbb használtat, de ha egyszer nem szállítanak, és Mo-n sem kapható E1 duplakit...

Új hozzászólás Aktív témák