Új hozzászólás Aktív témák

• Kisgépkezelő

senior tag

válasz Qkackca #27259 üzenetére

Ja. De most már nem az útvonaltervezés után van a teszt, hanem a megosztás előtt. Bár ennek is van előnye, mert így pl. amikor teszteltem már egyből láttam, hogy rosszak lesznek a beállított fényviszonyok és még tudtam módosítani. Gondoltam megcsinálom úgy, hogy napfelkeltével kezdődjön, aztán szépen világosodjon ki, de a sivatagos részen egyáltalán nem lehetett kivenni a halványsárga sárga homokból a kicsit még halványsárgább utat. :D Nincs az az isten, hogy még egyszer rallyt csinálok ott a Baja pálya környékén.

Sajnos két bugra muszáj felhívnom mindenki figyelmét aki pályát szerkesztene.
    Az egyik, hogy ahogy nézem alkalmanként nem tölti be a játék az editorban lepakolt tereptárgyakat. A hosszabbik pályámon rengeteg kanyart meg sikánt csináltam meg úgy, hogy checkpoint helyett inkább gumifalat építettem, vagy kamionokat parkoltam az út szélén (leginkább azért, mert kevés az a max 250 ledobható cp ;]). Kicsit más élményt nyújt, ha épp b..szik betölteni őket. Attól még kellemes kis pálya lett szerintem, a tőlem megszokott 20-25 perces köridővel. A megosztókód: 311 386 308

A másik pedig az, hogy úgy tűnik, hogy ami szabályokat/változókat beállít az ember az eventlabban a játékosokra vonatkozóan, azok visszapörgetéssel elvesznek. Megcsináltam az obligát, egyenesen végig az autópályán pályát annyi módosítással, hogy beállítottam mindenkinek a motor nyomatékát a maximumra*. Ha ellenőrzőpontot vét az ember és resetelődik, akkor megmarad a bónusz, de visszapörgetéssel elveszik, hiába van úgy beállítva, hogy a verseny egész időtartamára szóljon.
    Amúgy a nyomaték 0-2 közt állítható, de a 2 az sajnos nem az eredeti duplája duplája, csak a kb, 1,5X-ese, de így is viccesen rajtolt előttem néhány bot ami viszonylag magas súlypontú, de rövid tengelytávú terepjáróval volt. :D Aki kipróbálná, a megosztókód: 107 582 064

.LnB Valahol a játék dícsérete, hogy akár még úgy is lehet vele játszani, ahogy ő szeret. Egy szál verseny nélkül játszik éveket egy autóversenyes sorozattal és még élvezi is. Bezzeg egy CoD-ban vagy egyéb lövöldözős játékban meg már a tutorialon se jut túl az ember lövés nélkül.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák