Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz SzlobiG #7996 üzenetére

    nem, nem álszent, vedd úgy mint ha tizedespont lenne, jelöli a hsz helyiértékét. ha valamiben nem vagyok biztos, csak hangosan gondolkodok, vagy funolok, akkor azt eleve előre jelzem azért hogy mások ne vegyék készpénznek vagy ne gondolják hogy nagy pofával állítom a hülyeséget igazam teljes (vélt) tudatában.

    amúgy ez persze itt a ph-n (sem) divat, általában kibicnek semmi se drága alapon mindenki nyomja a tényeknek beállított faszságokat, amit aztán ha fél napos csörtével nagy nehezen rábizonyítasz (miközben próbál ignorálni mert tudja hogy baromságokat kezdett el hajtani csak már arcvesztés lenne beismerni) akkor jön a maszatolás, hogy "hát én nem tudom csak gondolom" meg "jomekkenézi aztán hajó akkó mekke venni" meg "hát aki nem ért hozzá az inkább hívja ki az ember"

    miközben egyébként hanyagságból vagy kivagyiságból simán kárt okoznak másnak azzal hogy megalapozatlan információkkal tévútra visznek egy laikust amiből simán lehet akár komolyabb anyagi kár is, ha valaki nincs résen vagy elhiszi hogy a határozott állítás mögött van legalább fele akkora tudás mint amekkora pofa van.

    na ezekkel én nem vagyok hajlandó közösséget vállalni ezért kínosan kiteszem ha tudom hogy mikor van vékony alapja annak amit írok, hogy ennek fényében legyen értelmezve is. ha ez szerinted álszentség akkor álszent vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák