-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ReFleXx
addikt
Fusion = magasitott Fiesta
A belter is ennek megfelelő , a Focus beltere azert egy fokkal minosegibb az anyaghasznalatot es minoseget tekintve. Muszakilag nem problemasabb az egyik a masiknal szerintem. Bar szerintem a Fiesta Mk6 es Fusionokba mar egy fokkal modernebb motorokat raktak mint a Focus Mk1-be.(#7444) szilchi Mk1 eseten maradnek a 195/60R15-nel főleg hogy facelift előtt csak 195/55R15 volt.
Kicsit ballonosabbnak hat, illetve az ora is mar sokat fog csalni vele. Tény hogy 195/65R15 olcsobb mert rengeteg kocsi alap merete, ez van.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
szilchi
őstag
válasz radi8tor #7452 üzenetére
Amúgy arról van infó mennyire bírják az autók a gyárinál erősebb akksikat?Olvastam pár helyen hogy azokat nem bírják rendesen tölteni .Ez mennyire lehet igaz?Amit linkeltél jó árban van,még ha nem is Ca-os . De ha a mostani ukrán akksim 7 évet bírt lehet megérhet egy próbát.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
ReFleXx
addikt
válasz szilchi #7447 üzenetére
Ha neten rendelted, akkor élj az elállási jogoddal, nem fog a kereskedő nyakán rohadni mert ebből a méretből rengeteg fogy
(#7456) szilchi lehet benne valami, a töltő rendszer tervezésénél biztos szempont az akksi kapacitás mérete.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
Fusiont én is nézegettem, műszakilag ugyan megbízható (kb.70%-ig Fiesta), de a kis motorok nem boldogulnak olyan jól a megnövekedett légellenállással és az oldalszélre is érzékenyebb. Mondjuk Te 1.6-ost linkeltél, annak a menettulajdonságai vélhetően rendben vannak.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
veterán
MK3-hoz nem találkozott valaki esetleg klíma vezérlő gombbal? Volt egy illatosító felrakva még régebben a beömlőre, és megfolyt valami úton módon, és elég csúnyán megmart 2 gombot. De most már annyira utálom nézni hogy ilyen csúnya hogy tenni kell valamit.
Gondolom ezek a gombok a szívatás miatt nem csak egyszerűen bepattannak oda, hanem a műszerfalat le kell bontani hogy ki tudjam cserélni őket?
iPhone 13 Pro Max
-
albiosz
őstag
válasz albiosz #7426 üzenetére
No most van időm újra az akksi témával foglalkozni. Exide premiumra jött ugye 2 ajánlat is. Jókat olvastam a márkáról, de valaki írta itt, hogy nem kálciumos. Megnéztem most pár különböző márkát és nem nagyon írják egyiknél sem, hogy milyen technológia. Akkor mi kell nekem? Mégsem jó ez az Exide?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem Bosch S4 60Ah van benne, tökéletesen teszi a dolgát.
MK II focus, 1.6, benzin, 115 LE.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz whiteman0524 #7420 üzenetére
Lehet elsiklottam mellette, de eredetvizsgat en vasarlas utan keszittettem, addig csak allapotfelmeres volt markaszervizben.
Erdemes kerni, hogy had mehess be a vizsgalatra, igy alulrol is megnezheted az autot, valamint en oda mentem az egyik szerelohoz es elbeszelgettem vele.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sandró60
addikt
Az akku témához.
Nekem 1.6 Ford C-max van 10-éve.Eredeti gyári akkuval.
Idáig 2x merült le "csontra" 2010-ben és idén januárban, nincs semmi baja.
Ha cserére kerülne a sor akkor megint Ford akku menne bele.
Amúgy házilag nem biztos,hogy kitudnám cserélni.Gyakorlatilag az akku cserénél "le kell" bontani a belsőt
Az akksit a szélvédő alá "építették"be[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz ReFleXx #7454 üzenetére
aginor
Ez egy jó hír volt most köszönöm. Bár tényleg ritka az 1.6-os, de ez alá nem is mennék be (mint ahogy Focus esetében sem). Ahogy olvasom a népítéletet, nekem is az jön le, hogy azért a Focus egyel jobb kategória már, de mivel magas és könnyű vezetni, szerintem a feleségem is jobban élvezné, nekem meg könnyű lenne ki-be szállni. Mondjuk a városi 8,5-es átlag nem tól meggyőző, de ez legyen a legnagyobb gondunk.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Dorien
veterán
válasz ReFleXx #7454 üzenetére
Focus Mk1 (1.4 benzin) esetén éppen a 195/60 R15 és a 185/70 R14 ad pontosabb sebességértéket, óra szerint 100km/h-nál olyan 96km/h-t mutat a GPS. Szerintem a 195/65 R15-nél kb. teljesen pontos lehet, de erre hóláncot már nem tudna felrakni a tulaj. Én is inkább visszaküldeném, cseréljék ki.
Wherever you go - go with all your heart.
-
sandró60
addikt
válasz bull84ghia #7473 üzenetére
Előtte ajánlatos megfelelő hosszú célszerszámok beszerzése.Én a parkolóban tudnám szerelni. Volt 2-autóm (Zsiga-Kis Polák),de azoknál egyszerűen csak az akku kiszedésével kellet foglalkozni.
-
_ak_
addikt
Este meg is nézem azt a kis piros gépet. KM óra stimmel, képről többet nem lehet megtudni. Kicsit talán ez is drága, de Ezért az árért a legfiatalabb Fresh.
Amúgy nem rég volttalán szó az egyes felszereltségek közötti különbségekről.
A Fusion esetében szinte semmit nem jelentenek ezek. Az amibient az full fapad, de a többinél (trend, fresh, elegance, plus). Kb csak 1-1 vizuális elemnyi különbség van. A fresh a trendhez képest tartalmaz ABS-t elektronikus fékerőelosztóval, de mivel Trendekbe is mindenhol írnak ABS-t ezért gondolom ez az extra ez azoknál is "alap" volt.Let's begin, de gozaimasu!
-
ReFleXx
addikt
minden műszeregység csal felfelé egy olyan 5km/h-t , gyárilag, szándékosan viszont ettől függetlenül a km számláló pontos. 195/65R15-el a km számláló csalna.
egyébként beállítható különbözö kerékméret a kocsinak és akkor pontos lesz (nem a sebességmérő) de célszerű ha a téli / nyári szett közel azonos átmérő és a kerékméret a kocsin ehez állított.(#7470) sandró60 mehet bele a Ford akku, de azzal nem fog már újra 10évet elmenni az fix.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
-
Dorien
veterán
válasz szilchi #7478 üzenetére
Én akkor sem tenném fel.
Szerintem fognak válaszolni, mert ha magánszemélyként vetted, akkor 14 napon belül indok nélkül is elállhatsz a vásárlástól és akkor bukták a profitot. A postaköltséget jó eséllyel te állod bármelyik esetben.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz radi8tor #7482 üzenetére
Fel kell őket hívni, aztán ha nem mennek bele pár napon belül írásban a cserébe, akkor szépen elállni a vásárlástól, az új szettet meg már máshonnan rendelni. Annyi autógumis webshop van, mint a rosseb, árazásban alig van különbség köztük.
Wherever you go - go with all your heart.
-
aginor
veterán
Állapotfelmérés nélkül lutri, én nem vennék (ahogy nem is vettem) nélküle autót, pláne, hogy laikusként is számos érdekességre leltél. Ha kell tudok olyan autószerelő mestert, aki kimegy veled és egy fél óra alatt a helyszínen elintézi a dolgot.
Elmondásod alapján két féktárcsa, lehet betét is kell, a jobbrahúzást ennyiből még csak tippelni sem lehet, de valami futóműre gyanakszom, nem centírra (féltengelyeket ellenőrizted?), jobb sárvédő fényezés, + kötelezők = 50(fék)+25(fény)+100(kötelezők)+futőmű. Ezek alapján szerintem egy komolyabb alku kötelező, de attól még lehet jó autó, ha sikerül megállapodnotok egy jó árban.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
_ak_
addikt
Csak minimálisan kart engedni az árból, így valószínűleg passzolom ezt a darabot. Ezek ismeretében amennyiért adná, annyit nem ér meg.
Más.
Ugye jól tudom, hogy az MK1-ben tengely irányban is lehet állítani a kormányt?
Ugyanis következő a helyzet, én viszonylag szép magasra nőttem, de az asszony meg pont nem. Így hogy beült a Fusionbe tök előre kellett húznia a széket, ami következtében meg nagyon közel került a kormány, de úgy kb. az ölében volt. Ránésézésre is kényelmetlennek tűnik, innen jön a kormány állíthatóságának a kérdése.Let's begin, de gozaimasu!
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék szépen tőletek. Autóvásárlás előtt állok, benzines Mk IV-es Ford Mondeo-kat (is) nézegetek és megakadt a szemem ezen a példányon: [link]
Ha megnézitek a képeket, főleg szemből, akkor nem tűnik csálénak a motorháztető pozíciója bal oldalon?
Köszi!
Szerk: mármint nekünk bal, az autón jobb oldalon
[ Szerkesztve ]
- - - We Enter Into The Future - - -
-
zakoss
tag
[Fiesta - rádió csere]
Sziasztok,Abban szeretném kikérni egy-kép csoporttag véleményét, hogy az alábbi 2004-es Ford Fiesta 1.4 Benzines gépjárműben milyen hangzása van a beépített Kazettás rádiónak, illetve kilehet valahogy cserélni egy újabb darabra a Kazettás rádiót? Ha igen, van valami lehetőség/praktika, a cserére?
Kép a konkrét típusról: Link[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz mikoljan #7489 üzenetére
Mintha már fél évvel korábban láttam volna ezt a járgányt ugyanitt hirdetve.
A belső navinál a króm gombos elvileg a tolatókamerásokhoz volt nem? A leírásban viszont csak radar szerepel. Az enyém is csak radaros, de annak feketék a gombjai.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mtade
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mikoljan
tag
válasz Real_Necro #7494 üzenetére
Azt hiszem elengedem ezt az autót.
Erről nem találtam még pontos infót, de ahogy néztem a hirdetéseket úgy van, ahogy írod.
- - - We Enter Into The Future - - -
-
ReFleXx
addikt
válasz mikoljan #7491 üzenetére
de amugy lehet allitani ezen, ha felnyitod a motorhaztetod megnezed a gumibakok amikre a motorhazteto felül mennyire van kitekerve/betekerve
meg lokharitot is meg kell szemrevetelezni. ez meg nem feltetlenul jelenti hogy totalkarbol hoztak vissza2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest