- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz radi8tor #48901 üzenetére
Igen ez csak a munkadíj.
Nekem már az a vezérléscsere is furcsa. 68e csak a munkadíja annak is... hát én nem értek hozzá annyira, de gyanítom azért az 1óránál többet nem vesz igénybe.Viszont elvittem máshova is az autót, ott meg már azt mondták, hogy semmit sem kell cserélni a hátsó futóművön.
Kicsit értetlenkedve állok az ilyen dolgok előtt."Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
szpal17
őstag
válasz szpal17 #48864 üzenetére
Találtam egy külföldi fórumot, ahol írták, hogy a SAT NAV Sd kártya is okozhat teljes rádió lekapcsolást. Kipróbáltam SD kártya és gyújtás nélkül, meglepetésemre megy a rádió sokkal tovább mint előtte.
Car stereo keeps going off - Ford Focus Club - Ford Owners Club - Ford Forums
-
IntelKiller7
veterán
FordPass-ban a jármű helyzetét hol tudom bekapcsolni? Ha rámegyek a jármű részre, akkor ott azt írja, hogy jármű helyzete kikapcsolva.
Vagy ezt csak akkor mutatja, ha be van indítva az autó? Esetleg fizetős extra?[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ReFleXx
addikt
Petranyinal mar nem lehet emailben arajalatot kerni szervizre vagy vak vagyok es nem talalom? Pedig anno kertem mar, mert talaltam a leveleim kozott, de az a munkafelvevo mar nem biztos hogy dolgozik itt, evek ota volt ez.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #48906 üzenetére
Nekem kezdetektől fogva mutatta a kocsi helyzetét.
Több oldal foglalkozik a témával, pl: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #48911 üzenetére
Pl azért, hogy az is tudja védeni a lokációs adatait aki nem akar FordPasst használni.
Vagy ha meg akar lépni az asszony elől.⭐ Stella
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
2006 évi 1.4 TDCi Fiesta. Mentünk pályán és országúton is, egy kevés városi út. Két autóval mentünk, ebből volt az egyik ez kis Fiesta. Fogyasztása 30.53 liter OMV prémium dízel üe.anyag 714 km-re. Már azt hittük, hogy elromlott az üzemanyag jelző műszer, mert alig akart mozdulni lefelé, de nem romlott el. Mondjuk az én autóm sem fogyaszt sokat, de abban nagyobb dízel motor van ~ 5.5 l/100 Km . Igaz, hogy autópályán "csak" 110 Km/h-val mentünk a Fiesta miatt, mert az ekkor már kicsit hangos volt belül.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Kinéztem egy short shiftert [link] ,azt írja,hogy 2013 tól gyártott Focushoz való. Az enyém az 2012.10. havi,sokkal másabb a kuplung váltó kar a motortérben a 2013-hoz képest vagy szerintetek még ez jó lehet az enyémre is?
-
gabor9991
őstag
válasz Viiktor1989 #48917 üzenetére
Ha látod hogy sokkal másabb de én azt mondom hogy jó lesz akkor megveszed?
-
TommyX_
őstag
válasz Viiktor1989 #48917 üzenetére
A facelift előtti az 2012-2014 közötti generáció, 2014, vagy 2015 modellévtől van a faceliftes focus st is már.
Ez a short shifter mindegyikhez jó.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
veterán
-
veterán
válasz cappa72 #48926 üzenetére
Az új lámpák sokat dobnak az összképen,azok már a bambi előtt is hámlottak,sokat öregített a kocsin.
Polírozást terveztem,de az őz megoldotta a problémát,párban cseréltem.
Valamikor elviszem a fényszórókat is beállítatni,vagy legalább nézzék meg jó e.
Nem szeretnék az elvakítós hülyék közé beállni.[ Szerkesztve ]
-
jani0114
tag
Turbó szűrő betét szivacsot valaki innen cserélt már házilag?
-
embe
nagyúr
A zsu.hu oldalal van tapasztalata valakink? Webshopra gondolok, kiszállítással.
Illetve a MOTUL 8100 Eco-nergy 5W-30 olajjal van valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
en legtobbszor toluk veszek alkatreszt, tegnap is jartam naluk.
Tegnap megcsinaltam az olajcseret a kocsin, most full magam vegeztem el a muveletet es nagyon buszke voltam magamra
Eskuszom jobb ez a szurobetetes olajszuro a muanyag hazzal szereles szempontjabol mint a fem olajszurok.
En a Liqui Moly olajat vettem megint, nem volt vele panaszom.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest