Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dssport

    tag

    válasz bajnokpityu #21302 üzenetére

    ,,talán kicsit azért túl van aggódva ez az egész. oké, mindenki megtesz mindent, hogy minél hosszabb legyen az élettartama, ez szép és jó, de ennél jóval vadabb bánást is ki szokták"

    Ez így van, mindent egybevetve nagyon sokat kibírnak a motorok. Illetve vannak olyanok, amik nagyon sokat kibírnak. Melyek ezek? Hmm... Aki szerencsés és óvatos duhaj az nem a saját kárán tanulja meg, hogy az övé éppen egy agyonverhetetlen vagy egy kényesebb technika.

    Az autó féltése -esetenként már már túlzottan is-, részben abból fakad, hogy itthon bármennyire is ,,dübörög a gazdaság meg csakasoros" azért mindent egybevetve a legtöbb embernek/családnak egy autó megvásárlása/fenntartása még mindig a nehezebben emészthető és menedzselhető kiadások közé tartozik. Drága, minden vele kapcsolatos tétel is drága, és fáj. Ezért próbálunk rá vigyázni. - Akinek esze van.
    Sokan kicsapják ,,az autó van értem" dumát.... És baromka, amikor 1 hónapig azért dolgozol nettó, hogy megjavíttasd amire nem vigyáztál, hogy ne kelljen 3 gyerekkel -10 fokban a buszt várni, akkor ki van kiért?

Új hozzászólás Aktív témák