- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabitoo88
tag
Kicsit mintha kihalt lenne a topik.
Tel.: 3630három343638
-
Sanyo
senior tag
-
Gizmo94
veterán
Hi! Ahogy nézem, eléggé visszaesett a forgalom itt, amióta utoljára erre jártam. Mindenki csak repked szép csendben és nem trécsel?
-
Gizmo94
veterán
válasz Taylory #6858 üzenetére
Köszi.
Sajnos nem voltam FSX közelben egyáltalán,utasként repültem hosszan és sokat realityben.
Az ellenségemnek sem kívánom.. Meg dolgoztam sokat,meg mégtöbbet.. Most próbálom élesztgetni az FSX-et, persze Fatal rokona látogat csak egyelőre error képében, dehogy indul.. Mondjuk nem is lepődtem meg ezen.. Újrarakni meg egyelőre nem merem, mert kiestem belőle teljesen. De beleásom magam újra és lesz sok CTD.. -
Geryson
addikt
Új képek:
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Csorbi
addikt
válasz Geryson #6867 üzenetére
Szerintem is OK, ami az élményt illeti, meg nem válnék tőle semmi pénzért. És a stabilitással sem volt semmi gondom soha hálistennek, egyedül csak az zavar, hogy nem fut röccenésmentesen egy ilyen erőművön SEM.
Kíváncsi vagyok erre az új Flight-ra, de vegyesek kissé az érzéseim vele kapcsolatban. -
Gizmo94
veterán
Sajna ez igaz, közel teljes mértékben így van, ha nem is 100%-ig... Ennek ellenére amikor megy, akkor nagyon tetszetős tud lenni, megszoktam, szeretem. Nálam még természetesen nem fut, csak CTD-ig jut el, abból viszont volt sok... Alighanem valamelyik FS2Crew cuccal van baja, mert arra óbégat...
Szerk: amúgy instabil nem szokott lenni. Vagy megy-vagy nem.. Valószínű, hogy ha nem túrnám rommá az egészet és nem gyilkolnám szét állandóan a cfg-t, akkor esetleg működne rendesen, mint régebben...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Geryson #6867 üzenetére
Részemről majd akkor lesz OK ha PMDG 747NG + VC + LHBP terminálnál vagy runwayen + 100% WOAI Traffic és minimum 20-25 fps. Persze mindez viharban. Ez majd úgy 3 év múlva, addig felejtős.
Instabil alatt arra gondoltam, hogy könnyebben döglik meg szerintem mint az fs9. Bár ezt okozhatja a sok virágbolti cucc is
Az új flighttól én nem várok sokmindent, nem véletlenül került le a simulator szó mögüle
[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
"The new “Microsoft Flight” retains the full fidelity simulation longtime fans have come to expect while offering all players a whole new look and feel, a wide range of new game play and challenges, persistent experiences and social connectivity."
Azért én még nem vennék rá mérget, hogy csak azért mert lekerült mögüle a simulator szó, már nem is lesz az...
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #6874 üzenetére
a képekkel szerintem túl nagy gond nincs... az FSX is képes hasonlókra, igaz ott csak addonok formájában... de 8 év alatt csak meg lehet oldani, hogy legalább egyes helyeken ilyen legyen a táj alapból is... különbenis, xbox-ra kell a látvány
-
Acor
aktív tag
CSorbi,
ne mar hogy csak 35fps a full-ban, az uj Sandy-vel akkor ez semmit nem valtozott az I920hoz kepest... Nesze neked 40% teljesitmenynoveles vele....
Ennyi nekem is megvan a levegoben barhol siman...4GHZ-n a foldon kieggel 20korul......
Terveztem, de nem veszek uj konfigot semmikepp varom az UJ FLIGHT CSODATkoszi a tapasztalatot
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
Csorbi
addikt
Még annyit fűznék hozzá, hogy tegnap egy rövidke St. Petersburg- Moscow útvonalon egy Antonov 225-össel, hátán a Buran-nal úgy 36 ezer láb magasan full felhős időben (alattam zivatar meg eső) 90-110 fps-t produkált. De ahogy közelítek lefelé a földhöz, úgy csökken az fps szám.
-
_voodoo_
tag
Sziasztok
Érdekes dolgot vettem észre a saitek kormányomon:
Ha rádugom az usb-re, és belépek a vezérlőpult/játékvezérlő-be, ott a tulajdonságoknál a deadzones fülnél ha lassan balra fordítom a szarvat akkor pont a teljes kitérítéskor éri el a pozíciójelző is a szélső helyzetet, de ha jobbra fordítom akkor már kb 70%-os elfordításkor a pozíciójelző kiér a sáv szélére, viszont ha tovább fordítom ütközésig, akkor "beállítja" magát, és onnantól már abban az irányban is pontos.
Ugyanez tapasztalható a magasságinál is, ha előrenyomom, akkor pontos, ha hátrahúzom akkor sokkal gyorsabban ér a szélső pozícióba a jel, mint ahogy a szarv megakadna. Itt is rendbe jön a dolog ha egyszer ütközésig hátrahúzom.
Természetesen játékban is így viselkedik, csak ott nehezebben észrevehető.
Pedáloknál, gázkarpulton nem jelentkezik ez a dolog...Vkinek hasonló tapasztalata?
Thx
-
Geryson
addikt
Imádom ennek a srácnak a videóit!
Lehet veszek egy GTX580-at, az nagyon odakenne szerintem az FPS-nek. Ő egy X2-vel nyomja, saját elmondása szerint 30-60 FPS az átlag, az 580 lényegesen erősebb ha jól tudom.
-
Geryson
addikt
válasz cintula187 #6885 üzenetére
Hát igen, de az a része szerintem már nem dob rajta. Nekem 6 giga triple channel és még olyan nem volt, hogy 4 giga foglalva lett volna, pedig megy minden a gépemen. Olyan esetben 5 Giga, ha elindítok egy GTA4-et vagy mondjuk Half Life 2-öt.
-
Geryson
addikt
Hihetetlen ötletem lett! Ki tudna nekem valami nagyon tuti kis ATC kiegészítőt mondani? Igazából rájöttem, hogy csipoghatna ott nekem egy ATC (egy kicsit komolyabb azért mint a gyári) és COM2-ön meg betekerném a 122.8-at, hogy azért hallgassam (lássam) az UNICOM-ot is VATSIM-en. Ha meg feljön irányítás, akkor meg lelőném a ATC kiegészítőt. Szóval, ki és mit használ ATC-nek?
-
Geryson
addikt
Azt hiszem van egy kis kínálat (csak az Aerosoft oldalról)
- Traffic X
- My traffic 2010
- Ultimate Traffic 2007
- Pro Flight Emulator (nekem egyenlőre ez tetszik a legjobban, de ez inkább csak hang, ahogy sejtem)Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Korcsii
őstag
-
Geryson
addikt
válasz cintula187 #6892 üzenetére
Már csak egy ilyen hiányzik a real home cockpitemből. Ezzel lenne igazán eredeti a hangeffektus, plusz minden felszállásnál átküldeném a macskáimat a szomszédba a falon át, vagy még egy szomszéddal tovább...
-
v!ct0y
veterán
Sandy Bridgevel próbálta már valaki?
-
Geryson
addikt
Basszus hogyan jártam. Tegnap kirepültem LA-be, ma délben haza. 12 órás út, leszállok és nézem, hogy milyen furcsák az épületek, pont olyan mint amikor a GTA4-nél régebben túlmelegedett a VGA. Gurulok, tiszta gáz minden, mondom majd beállok és megnézem. Én idióta nem kiléptem volna gyorsan, EVGA és rátoltam volna a hűtést a kártyára, hogy visszahűtse (anno ezzel többször megmentettem játékokat). A kapu előtt 30 lábbal kifagytam kékhalálra. Még szerencse a VATAWARE beregisztrálta az utat bakker...
Azt hiszem itt az ideje a 295-nek és annak, hogy megnézzem a hűtést, csak tudnám hogyan kell, mert így még a fiamnak sem merem odaadni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest