- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz troland26 #3294 üzenetére
Én egyre kevésbé élvezem az effajta horrorfilmeket. Anno nekem a Fűrész durvasága újdonságként hatott, mivel azelőtt nem láttam ilyesmi filmet, leszámítva a klasszikus Cannibal Holocaust-ot. A horrorfilmet nekem Freddy Krüger, Jason, meg a fehér maszkos Sikoly testesítette meg (ami nem túl véres ). Aztán rá is untam az efféle mozikra, a 2003-as texasi láncfűrászes remake-et is ekkortájt láttam, az még elszórakoztatott, de a Fűrész 2 már vegyes fogadtatásra talált, már csak azért is, mert bár alapvetően még jó volt a csavar benne, már nem hozta azt, amit az első. A harmadik pedig nyomába sem ér. Ennyi kevés alkotás után elegem is lett az ilyen látványosan erőszakos, brutális filmektől, nem érzem benne azt a kellemes, néhol borzongató, néhol mosolyogtató horrorfeelinget, mint egy régi zombis moziban, vagy a Freddy-nél.
A közelmúltban láttam a Murder-Set-Pieces című, nálunk szerintem semmilyen formában be nem mutatott alkotást, és kb egy óra után be is sokalltam tőle. Ennyi, vége, elegem volt ebből a műfajból. Bájos, bugyuta tekintetű zombikat, és egyéb alacsonyköltségvetésű B mozikat akarok, azoknak van varázsa. Az imént említett alkotás is épp eléggé volt értelmetlen és fölösleges. Nem is értettem, volt egy szadista fotós, aki válogatott módon ölte meg a nőket, akiket előtte még jól megfektetett. Jöttek sorra a gyomorforgató jelenetek, de nem éreztem, hogy valami ki akarna derülni, vagy előbbre lendíteni az ügyet. Öncélú erőszak és brutalitás. Néhol ez az érzésem a Fűrész esetében is egyébként, főleg ami a harmadik részt illeti.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mexx0407
tag
Valaki látta a MENEKÜLJ cimü filmet ?
-
woodpaul
őstag
válasz Dilikutya #3302 üzenetére
Szívemből szóltál!
Sokkal jobban preferálom az izgalmas, fejtörő thrillereket, mint pl. a Se7en vagy reményeim szerint a hamarosan mozikba kerülő Zodiac. Arról nem beszélve, hogy a Se7en-nek (és Fincher egyéb thrillereinek általában) jól megfogható üzenete van...
Elmondható ugyanez a vérben tocsogó Hostel és társai típusú (a Saw III már egyértelműen ez a kategória) filmekről?Androidő
-
Dictator^
veterán
válasz troland26 #3298 üzenetére
hat speciel en se olvasom el a spoilereket. es ha en irok figyelmeztetek elotte.
de latom mar topic cim modosult. ave
amugy te mindent spoilert elolvasol egy film megnezese elott? mert ugy aztan igazan izgalmas lehet.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dilikutya
félisten
válasz woodpaul #3304 üzenetére
A Hostel-t kihagytam... az még unalmas is volt ráadásul. Thriller tekintetében egyetértek, a Se7en és társai sokkal jobbak szerintem. Scorsese 91-es Cape Fear-jét meg ne is említsük, abban aztán volt feszültség, pedig vér is alig csörgedezett, áldozat sem volt túl sok.
Ha meg horror, akkor amit már elmondtam. Mit szépítsünk, az mindig is B kategóriás műfaj volt, de ez benne a szép.
Lehet, hogy most ezekre gerjed a nép, de én nem esek hasra ettől. Ez el fog tűnni pár év alatt, nem állja ki az idő próbáját, nem születnek klasszikusok.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
troland26
őstag
válasz Dilikutya #3302 üzenetére
Én megmondom frankón , hogy a fűrész trilógiából csak a 2.részt volt ''szerencsém'' látni , nem volt rossz , de nekem sem ez a műfaj a kedvencem csavar ide csavar oda. Nekem az utóbbi félév legjobb filmje a Fegyvernepper volt lepipálva pl a 300-at vagy a gósztrájdert
Dictator: Elolvasom persze (Vladtól se véletlen kérdeztem) és abszolút nem zavar sőtt nekem talán kedvet is csinál az adott film megtekintéséhez
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Qurva jó film megy a tv2-n
Willis és Torthon-nal a főszerepbeneladó: vadi új soundcore motion+
-
mexx0407
tag
Ghost -Ridert én is várom nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
-
Integra
titán
látom topic címet is kellett változtatni, mert nem mindenkinek megy a dolog...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
troland26
őstag
oké már csak az lesz a gond ha valaki nem tudja mi az a SPOILER
halkan megjegyzem nekem sem volt nyilvávnaló amikor anno ebbe a topikba téverdtem -
törölt tag
Egy régebbi és egy új filmről írnék.
1., Szabadság, szerelem. Meg kell mondjam, nagyon tetszett a film. Oké, Dobó Katinka egy dolog, meg magyarkodás, de a cukormáz alatt fantasztikusan eltalált iróniába öltöztetve bújik meg a kritika 56-ról. Például hogy könnyen beszél, akinek nincs veszteni valója, és persze, hogy vonakodik az, akinek kvázi biztos jövője van, valamint hogy a nagy szavakat egy ember mondja, a többi annyit tud hozzátenni, hogy ''úúúgyvan''. Precízen jeleníti meg az ''Istenadta Nép'' hősies harcát, ahol látható, hogy a Nép jó része csőcselékből áll, másik része meg brahiból csinálja, amit csinál, végül nem biztos, hogy van ember, aki reálisan képes látni a politikai és történelmi helyzetet. Nincs túldrámázva a dolog, nem csöpög. És végül: zenészként nagyra értékelem a főcímdal első két ütemét, hátborzongatóan el van találva, annyira, hogy nem tudta a szerző méltóan befejezni. Jó film, mindenki megkapja, amit akar. Aki magyarkodni akar, az beleláthatja a nagy zászlókat és a komoly tömeget, akit meg a valóság érdekel, annak a színfalak mögött ottvan, hogy ''háááátazéé' az nem úgy vóóóót ám teljesen...''. PH faktor: Tetszett. De csak azért, mert újat nem mondott, de a megjelenítés jó volt. Még a végére egy érdekesség a címmel. Petőfi írta: ''szabadság, szerelem, e kettő kell nekem'' Ezen két dolog iránti vágy szépen vérbe lett fojtva, pont úgy, ahogy a szabadságharc, és ezt a fogalmat mindmáig jelképező lánglelkű forradalmár, állítólag költő, csak érzelmileg túlfűtött stílusban írni tudó, Petőfi Sándor is.
2., Hannibal rising. Nagyon régen volt iylen, de engem ez a film komolyan felkavart érzelmileg. Amúgy is nagy csodálója vagyok dr. Hannibal Lecternek, de ez a film zseniálisan rak a helyére minden elmaradt pici morzsát, megvan benne a marhanagy csavar, és totálisan érthetővé válik, Hannibal mért lesz olyan, amilyen. Tudtam azonosulni a karakterrel, valamint nekem is van hugom. A jelenetek jól kidolgozottak, egy-két nem odaillő apróság van, de ezek tényleg apróságok. Tehát a történet zseniális, ennél egy jobb van, a főszereplő alakítása. Nagyon nehéz volt Sir Anthony Hopkins színészi játékát precízen utánozni. A puding próbája az evés, itt a próba az volt, elhisszük-e, hogy a srác a fiatal Hannibál. Én elhittem, ugyanazok a gesztusok, ugyanaz az arcmimika, tekintet, nyugodtság, extravagancia, kifinomultság. Még a düh játékán lehetett volna egy picit csiszolni. De ettől függetlenül nekem ez a film hosszú idők óta az egyik legjobb filmélményt adta. PH faktor: különösen ajánlott. -
Hunci
senior tag
válasz Dictator^ #3305 üzenetére
Szép szép avatar
(#3317) mexx0407 : A végső állomás részek nekemis bejöttek .
Egyszer összegyűjtöm majd énis a kedvenceket
Várjcsak .
Bárányok hallgatnak , Hannibal , Vörös S.
A leggyorsabb indián sem rossz ...majd .WoW account eladó 4 izmos 80-as karival , dual speccel ... csere is érdekel
-
Dictator^
veterán
Köszi, gondolom nem kell leírnom, hogy alapfilmek közé tartozik a Scarface is
A leggyorsabb indiánt a jövö héten megnézem szerintem..majd utána nyilatkozok.
Most végeztem épp a Játsz/Ma(-val) [The Game (1997), Michael Douglassal].
Régen láttam tv-be , de nem emlékeztem már rá. Nagyon ütös film. Sajnos bugokat nem figyeleltem, de a végénél: SPOILER az az ugrás egy kicsit durva.. ettől eltekintve nagyon jó film.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
brownus
veterán
válasz Dictator^ #3319 üzenetére
miket nem figyeltél, már a filmekben is létezik ez a kifejezés? gondolom a hibákat, hogy lehet úgy élvezni egy filmet ha azokat keresed benne? max. ha már 20adjára nézed....
spoiler
az ugrás kell a végére, az a lényeg, hogy öngyi legyen.
(ki/mi az avatarod?) egy színész? ismerös.
[Szerkesztve] -
addikt
válasz #54715584 #3277 üzenetére
Így van, nekem is pipecül bejött a film, mind a 3 rész egyenként is, de együtt teljesek és a legjobbak .
Egyébként valószínű lesz 4. rész ami idén Halloweenkor lesz természetesen bemutatva, és ha jól tudom, a nagy divatot követi akárcsak a Hannibal Rising, kicsit visszanyúl a multba, és az előzményeket mutatja majd be, amit nem bánok remélem jó szaftos lesz ez is
Calibos: Ja olyan Al Pacinos, kicsit Rózsa Gyuris frizuval, egyébként jó nekem is teccik
[Szerkesztve] -
Versus82
aktív tag
válasz brownus #3320 üzenetére
bazzze, Al Pacino, azaz Tony Montana a Sebhelyesarcúból!!! Alap film, azonnal megnézni! Most nyomom a játékot, nagyon állat, úgyhogy megnéztem újra a filmet, és igen, ez Al Pacino legjobb dobása.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
-
Versus82
aktív tag
válasz mexx0407 #3303 üzenetére
see no evil az eredetije ugye? láttam, egyszer nézhető filmecske szerintem, olyan nagy katarzist nem váltott ki belőlem...
spoiler
az a szemkitépkedős dolog dobta meg az egészet, az poénos volt''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
addikt
-
Vekiboy
tag
válasz Janoska26 #3327 üzenetére
Le vagyok maradva.. Lesz a Resident Evilnek 3. része?? Jah nem a kaptár negyedik része hanem a resident evil-é.... A kaptár az alcím volt. Ezzel nem kötözködni akartam.
Most lestem be a karib tenger kalózai 3 trailerjét. Elég komolynak tűnik. Chow Yun-Fat is szerepet kapott. Jól áll neki a maszkírozott kalóz küllem!!!"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
törölt tag
válasz #54715584 #3331 üzenetére
nah, letelt az 5 perc, bocsi
egyebkent a resident evil trailer alapjan nem ertem mit keres a szabadsag szobor los angelesben?
meg gondolkoztam picit - mert olyat is szokok neha
soxor hallom mostanaban, hogy jo par altalam jonak velt filmet sokan lehurrognak es/vagy azt mondjak ra, hogy nem jo, mert nincsen tortenete
ennek picit ellentmondanek, persze, a fegyvernepper, amerikai szepseg, holnaputan stb mind jo filmek, mert van mondanivaloja, elgondolkodtatoak, es nem a latvanyra + efffektekre epul a film
na jo, a holnaputan az mar igen latvanyosra sikeredett de eppen ezert nekem sok olyan film tetszik, aminek nincsen valosagalapja, vagy nem azert keszult, hogy elgondolkodjon rajta az ember
a mai technika mellett en pl mar elkepzelhetetlennek tartom, hogy egy filmet sztereoban nezzek meg, nem igazan elvezem ugy, attol fuggetlenul, hogy sok filmnek nem is kellene dolbyban szolnia...vagy ha latok a mozicsatornakon egy filmet, es tetszett, akkor inkabb beteszem 5.1-ben es ugy nezem vegig... igy se ugy se nincsen kozben reklam
de pl nekem sokat dob egy filmen, ha a hangkeveres jol sikerult, meg akkor is, ha eppen egy parkban ucsorognek, es elolrol jon a szoveg, hatulrol meg a madarcsicserges, kutyaugatas...
vagy ha latvanyra nagyon jo filmet nezek akkor nem azon gondolkozom kozben, hogy min is kellene gondolkoznom, hanem hagyom magam, hogy elragadjon a latvanyvilag + az effektek...
en attol is fraszt kapok, ha mogottem hirtelen megszolal vmi/vki, igy meg a boogeyman, amityville horrort is elveztem
persze mindezektol fuggetlenul nekem sem tetszik minden film, pl a sokak altal istenitett crank sem, amire szvsz kar volt pazarolni a nyersanyagot, vagy maskeppen masokkal kellett volna megcsinalni...
na mind1, ez csak most igy kijott bocsi
ha van reakcio, varom -
Vekiboy
tag
Igen nekem is a játék az alap. A második részét vittem még végig amikor megjelent. Annyit én még nem paráztam mint akkor.... Nem értettem hogy miért lett kaptár, mert okés az alcím, de hát akkor is residen evil...
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Én akkora filmrajongó vagyok hogy nekem majdnem minden film jó film (na jó a majdnem mind erős túlzás). Egy filmet nagyon sokszor meg tudok nézni. Van egy jó excel-es filmes kvízem ha valaki esetleg még nem ismeri annak szívesen elküldöm. Elég nehéz én a 100-ból 76- filmet ismertem fel. Általában simán sorolom egy film szereplőit, és filmbeli neveiket, azt vettem észre hogy a filmes zenéket évek múltán is felismerem. Múltkor pl a Dr House-ban szólt egy szám, barátnőmmel néztük, és két perc után eszembe jutott, hogy egy filmben szólt amit kb 3 éve láttam utoljára. Újjabb egy perc után eszembe jutott a film címe is. Barátnőm már utál emiatt, mert ha látok/hallok valamit egy filmben és buzerálja a fantáziám hogy miben láttam/hallottam akkor amíg eszembe nem jut a film címe, tiszta transzban vagyok.... Ilyenkor jön a könyvtár effektus... Elkezdek lapozgatni az agyamban... Általában a filmek szövegére is elég jól emléxem még hosszú idő távlatából is. Ezekkel ti hogy vagytok?? Bocs ha kicsit gázul fogalmaztam.. Elég komolyan gyűjtöm is a filmeket (eddig 360 db CSAK EREDETI dvd-m van).
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Versus82
aktív tag
válasz Janoska26 #3329 üzenetére
az egynek volt az alcíme hogy kaptár, a kettőnek meg hogy apokalipszis. a linken is ott van az eredeti cím: Resident Evil: Apocalypse. magyarok fordítottak hüjén.
mod:
most nézem az egynek nem is volt alcíme, az simán csak resident evil volt. na szép...
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Vekiboy
tag
Háááát igen. Van elég sok ilyen gyöngyszem.. Pl Gone in 60 seconds - Tolvajtempó (mivan???) The fast and the furious - Halálos Iramban (he???). Talán a legjobb még mindig: Le Boulet - A Tökös, a török, az őr meg a nő (érdekes)
-
törölt tag
jaj, ne is mondd, az egyik filmben dus lobonc, a masikban meg kopasz
saw4 miert kerdojel?
a next trailer nekem hasonlitott a covenanthoz, amikor a kocsi szetesik darabokra -
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest