- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz brownus #2252 üzenetére
A tégla.
Pont erről a filmről akartam írni én is. Tegnap láttam. Nagyon jó! Jó a sztori, jók a szereplők és a színészi játék is. Szeretem a hosszú filmeket - persze csak ha jó, ez a mű ebből a szempontból is jó a két és fél órás hosszával.
Spoiler
Az utolsó pár perc tényleg elég durvára sikeredett, de jó ez így szerintem. Ennek a filmnek nem tett volna jót egy happy end.Feel Good Inc.
-
brownus
veterán
ez így volt tökéletes befejezése a filmnek, ami még tetszett a zene, nagyon eltalálták, nem?
hát igen, nem tünt fel, hogy ilyen hosszú és a seggemet sem ültem el a székben.
SPOILER
de ne tudd meg milyen ideg lettem amikor még úgy nézett ki, hogy sullivan megússza... aztán jött dignam és szinte már sablonosan bumm a fejbe ő is -
törölt tag
ez nem uj film, de tetszett -> fej vagy iras
-
Integra
titán
valahogy eredeti volt az egész, jó volt a sztori, ilyennel még nem találkoztam, tetszett a képi megvalósítása, a vágása, tiszta cuccos feelingje volt és tényleg odabaszós poénokkal volt tele, ordenáré nagyokat lehetett röhögni. főleg ha az embernek van némi tapasztalata kábszer téren, mert egyik-másik jelenetet tényleg veszettül eltalálták
és statham telitalálat volt hozzá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
addikt
minap megnéztem a Pusztulás című filmet. Kicsit többet vártam a filmtől, maga a történet szerintem marha jó lett, csak van némi baj a színészi teljesítményekkel, na és a befejezése az marhára nem tetszett.10-es skálán egy 6-os, egyszer nézhető kategória .
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy a shop stop 2 csak feliratosan lesz a mozikba?Mert az előzetes feliratosan volt, de kár lenne ha nem lenne szinkronizálva, mert az sokat dobna a filmen
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
userZ
aktív tag
válasz Dilikutya #2259 üzenetére
Nyugodjék békében! A játékos c filmjét kedvelem még.
Integra: Igen egész egyedi eszközök vannak benne, mind látvány, mind a szöveg területén, flashbeck hatásokkal beteges jelenetekkel:
spoiler:
A legnagyobbat akkor nevettem amikor hálóingben, álló dákesszal ámokfut a városon keresztül
[Szerkesztve]Stop the Earth, I want to get off!
-
csapos2
addikt
Huligánok; ( Hooligans )
Mindazoknak akik szeretik a balhés filmeket...és még sok mindent.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
addikt
Ha valakinek tetszett a halálos kitérő akkor itt egy újabb gyöngyszem a Sziklák szeme című horror, este megnéztem nekem tetszett, jó véres szaftos amilyennek lennie kell, kicsit lehetett volna több áldozat is, de összességében véve télleg jó
-
addikt
Lágyabb hangvételű komolyabb filmek kedvelőinek, Levity(Lebegés), jó kis filmecske, nem emlékszem, hogy mikor láttam utóljára eme műfajban ilyen jó filmet, asszem a 21Gramm volt anno ami ennyire megfogott, na szóval aki teheti nézze meg
-
dragonfx
veterán
megnéztema Miami vice-t hát nem dobtam hanyat maga, köze nincs a régi sorozat feelingjéhez.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
brownus
veterán
válasz Integra #1314 üzenetére
megnéztük, és nagyon jó a film!
nagyszerűen vitte filmre ezt a baljós, depressziós jövőben játszodó sztorit, a zene, a képi világ... minden tökéletes. a szereplők, főleg clive zseniális, meg az öreg füves caine kurva nagy
a film vége is jó, szóval very gút!
erről van szó: [link] Children of Men
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hello.
Megnéztem ma Clerks 2-öt, azt hittem, hogy az egyet nem tudja überelni de nagyon kellemeset csalódtam. : ))
Akkora poenok voltak benne, szerintem egy hamar nem fogom elfelejteni őket. Randal értekezése a hobbitokról meg a Gyűrűk úráról nagyon odacsapós volt. Ahogy előadta a trilógiát... : D Fenomenális. Jay és Csendes Bob amit műveltek, de főleg Jay... tette ott magát... hozta a szintet film, remélem Kevin Smith nem áll meg még jó darabig. Kicsit látszottak mindenkin az eltelt évek, de annyi baj legyen, csak pár percig volt furi. : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy holnapi nap miért irják, hogy a mamut mozijában 750 a jegy és a hivatalos oldalon meg 1200?Ezt az est.hu irta a 750 et, akkor melyik lehet a helyes ár?Csak mert tudom, hogy van olyan nap amikor kedvezményesen lehet moziba menni, de egyik helyen szerdán a másikon meg keddet irnak
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Dictator^
veterán
tudnátok mondani japan/kinai filmeket? amik tényleg jók?
nemrég néztem meg ''az egy gésa emlékiratait'' nagyon jó film sztem...aztán indult a lavina, bármilyen film érdekelne még japánról pl olyan filmek amibe a kulturájukról van szó...pl a The Last Samurai film is nagyon nagy.. estleg tudnátok felsorolni sok ilyen ehez hasonló jellegü filmeket?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
mostanság amit megnéztem és ajánlani tudom
Memoirs of a Geisha (2005) / Egy gesa emlekiratai
The Usual Suspects (1995) / Közönséges bűnözők
ennél a filmnél azt nem vágtam le egyedül, hogy a történet mikor megy át abba amikor a főszereplő mesél?!...És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz brownus #2282 üzenetére
köszi szépen be kell szereznem öket!
Oldboyt láttam csak ezek közül nagyon jó film, persze többször kell végignézni , előszőr nem érettem a végét aztán levágtam...nem is lövöm le a poént.
majd irok mi lett, még1x kössz.
ja és még1x kérdés , ezek mind ''minőségi'' filmek? mármint ajánlani tudod öket te is igaz?
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
brownus
veterán
válasz Dictator^ #2283 üzenetére
azok különben nem ajánlottam volna őket. igaz ezek mind harcos filmek, imádom az ilyen stílusú filmeket (is) *
pl. House of Flying Daggers-et most vettem meg a xpressnél, 2k -ért. dupla lemezes kiadás, dts hangal. a zatoichi is csak 1k most náluk, vhogy ezek a keleti filmek ''szerencsére'' nem elég népszerűek itthon és gyorsan leárazzák őket
[Szerkesztve]
* persze ha Téged zavar az, hogy ezekben a filmekben repkednek össze-vissza, nem tudod szabadjára engedni a fantáziádat akkor nem fog bejönni. egyiksem. de a zenéjük is szép, pl. a Hero-ban az elején esőben harcolnak és az eső cseppek koppanására és a cimbalom ütemére megy a harc. csodálatos képek
[Szerkesztve] -
addikt
Kéjutazás:Este néztem, nem rossz kis filmecske, ilyen kis thilleres horroros valami, nem korszakalkotó film, de jól leköti az embert, ajánlom mindenkinek
-
dragonfx
veterán
Miami vice>>>nem volt rossz, de köze nem volt a sorozat feelingjéhez, ott inkább az autós üldözések domináltak, amihez itt is megvolt a kellék ..csak ugye a forgatókönyv .Mellelseg szerintme elhúzták a filmet hosszúra. 1x nézhető.
Bloodrayne>>>tipikus 1x nézhető kategória, a csaj jól nézett jól eltalálták a szerepre ...de köze nincs a gémhez, Bloodrayne soha nem kapták el, és hiába jöttek 50en akkro sem volt hogy más segítségére szoruljon hogy ne öljék meg vagy netán kiszabaduljon...stb.A sminkesek visznt irtó roszs munkát végeztek, Bloodynak sokkal vörösebb a haja és gonoszabb tekintete volt, ezt elszúrták, úgy adták elő mint egy angyalt a csajszit benne.A ruhájára a film 2. részére lett az amia valós."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
Jégkokó
veterán
Ma megnéztem a moziba a shop stop 2 t, és ugy ahogy van az egész film magasan verte az első részt,nem is gondoltam volna hogy ennyira jó lersz.Csak kár hogy a néma bobnak nem volt meg a szokásos bölcs beszólása a film végén, de azért csak kisebb mértékbe hiányoltam
-
Thulcandra
senior tag
válasz Jégkokó #2289 üzenetére
Mi hétfőn néztük meg, állat!
Néma Bob... ezen mindig kiakadok, hülye idióta magyar fordítók, nem tudom melyik volt az az állat. Silent Bob a rendes neve s silent = csendes, nem néma hgrrr" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Jégkokó
veterán
válasz Thulcandra #2290 üzenetére
Tudom, hogy csendes bob nak hívják igazából, de lehet igy is ugy is mondani, másrészt egyik részbne is másképpen mondták.Habár volt amikor nagyon szar magyar szinkront kaptak , azt hiszem a dogmába
-
diablo1984
veterán
átok 2-őt látta már valaki?(magyar premier: január 11) én belenéztem, és nem ígérkezik rossznak!
-
Integra
titán
mindjárt kezd a shaolin soccer
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dictator^
veterán
válasz brownus #2284 üzenetére
dehogy zavar ellenkezöleg simán jó.
Shinobi-t ismered? [link] csekk. amugy Xpresstől 1 dvd-t rendeltem eddig az a Final fantasy VII the Advent Children volt P 2 lemezes extra változat. Persze a japán limitáltol egy kicsit lemaradt de azért jó volt.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz brownus #2284 üzenetére
Továbbá megnéztem a Kuro no tenshi Vol. 1 (aka Black Angel) hát, ezzel a filmel nagyon nem stimmelt vmi, már maga a történet zavaros, a filmnek ilyen Anime stiulsa van, mintha egy Animét filmesitettek volna meg..az Animeokkal nincs bajom de tényleg itt vmi nagyon zürös
bemutatót nézz róla, kiváncsi vagyok mit mondasz.
[link]
[link]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
addikt
Karib Tenger kalózai 2, hát az 1. jobb volt, ebben kicsit besokallttam mikor megláttam a polip és cápafejű meg a miegymás faszikat, amellett nem bírt lekötni annyira, hogy ébren maradjak, így ez csak részleges vélemény, a végleges az hétvégén lesz meg ha végigszenvedtem
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest