- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
megnéztem a Kapcsolat aka Contact filmet, Jodie Foster volt a főszereplő, a filmet régen láttam, de nem igen vágtam le a dolgokat, most viszont a vége fele amikor el kezdték a biroságon vagy tárgyaláson mondani hogy az a rákos csákó ötlete volt az egész talán ö csinálhatta a kamu jeleket meg ilyenek, akkor elgondolkoztam, de aztán beszéltek a fehérházba arról hogy rögzitett a csajszi 18órányi anyagot amikor kilötték vmilyen jelekkel, akkor végülis tényleg kijutott? nem csak a rákos csákó probálta átverni az egész emberiséget? mert mutatják is hogy meghalt az ürben a pali.
és a másik hogy állitólag van vmi könyv ami ugyanezt a témát dolgozza fel , pontosan nem tudom szóval ne szidjatok, de a könyvnek aztmondják más volt a vége... vki tud róla vmit?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
hát sztem is jó, előszőr nem figyeltem hogy 2 órás, aztán mire felkaptam már éjfél körül járt az idő, viszont ez a könyv érdekel, igaz olvasni nem szeretek de vki elmesélhetné, hogy ott hogyan alakulnak a dolgok, föleg a vége érdekel, állitólag teljesen másképp van a befejezés, talán a bizonyiték nyilvánosságra kerül
valahogy kideritem azért majd irok...de örülnék ha vki megelőzne és itt elmondanáÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
addikt
A jó reggelt vietnám, az valóban egy nagy klasszikus, a King KOng egyszer megnézhető kategória.A Good Will Hunting?Csak ajánlani tudom na meg a Holt költők társasága, vagy egy kicsit más kategória de Robin Williams, a 200 éves ember, ezek olyan filmek egy olyan színésszel amik egytől egyig kötelező darabok
-
KMan
őstag
-
brownus
veterán
ezt hol olvastad?? forrást plz! remélem nem lesz T4 csak ha cameron rendezi, vajna meg csinálja a szaros filmjeit csak katinkával.
és ha már itt tartunk Matt a legjobb színész a 3 közül akiket mondtál az én szememben. williamsnek mindig is utáltam azt a bárgyú ''baszni visznek'' vigyorát... igaz az a vietnámos film jópofa -
törölt tag
zuuuupermen visszatert es nekem bejott
-
KMan
őstag
válasz brownus #2161 üzenetére
''netes hirek alapjan'' Arnold es James is alairta a t4-et. Kassar-t kiraktak, bar a t2 bejott neki, Wisher remelem osszejon Cameronnal firkalni, Vajna pedig nekem nem jon be, mindenki eldontheti hogy neki szemely szerint mennyire kell. Fiedelt viszont kovetelem. Furlong nem tudom hany eves lehet most, de sztem vhol a drog es alkohol elvono kozott lehet, ugyhogy nem alkalmas a szerepre ''Netes hirek'' ezt azert irom, mert tobb forum/portalon is lehetett olvasni meg evekkel ezelott hogy weaver is alairta az alien5-ot...
szerk: Patrik pedig jol tette volna ha megmarad mint t1000 es nem scully-val keresi az igazsagot odaat... de a t2-ben paradesat jatszik szvsz, mint egy igazi gep.
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
Most neztem meg a rekviem egy alomert- c. filmet. Nevettem, sot bevallom majdnem sirtam is kozben, a vegen blokkoltam, es majdnem hanytam. Na ezt varom egy filmtol.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
mcadam
csendes tag
Egy nagyon ütős film ami a mozikba most megy: Borat
->hát az !!!!AZ!!!!NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!
[link]
[Szerkesztve]Speed Up!
-
adalbert1
veterán
Tegnap eljutottam moziba megnézni A Tégla ( The Departed ) című filmet.
Pár helyen írták hogy tul. képpen egy remake más környezetbe ültetve, de ez nem túlságosan érdekelt, az eredetit úgyse láttam
A szinészi alakítások közül DiCapriót emelném ki, nem gondoltam volna, hogy ilyen teljesítményre is képes lehet, abszolute pozitív csalódás.
Nicholson karakterét jobban is kidolgozhatták volna (mondjuk neki ez a szerep szerintem kisujjból ment), akárcsak Damon-ét (vhogy. leginkább a bárgyú vigyorgása köszönt vissza a filmben). Wahlberg és Sheen sajnos keveset szerepel (ezt lehet annak a számlájára írni, hogy csak mellékszereplők).
Scorsese ismét jó munkát végzett, habár még pár újranézés kellene, hogy értékelni lehesen, felér-e mondjuk a Goodfellas-hoz a film, de nem rossz.
És ami nagyon tetszett, hogy nem szinkronizálták, nagyon nehéz dolguk lett volna, és nehéz lett volna visszaadni az eredeti élményt. -
Integra
titán
-
gasMask!
tag
Szerintem sajna nem helyesek. Én úgy tudom dec 28 a magyar premier. Nov elsején van az amcsi premier, akkor hozzánk szilveszterre jut el kb, csakúgy mint a kettő. De az biztos hogy én már nagyon várom . És nefeledjétek, az igazi fűrészfan még a trailert sem nézni meg .
most látom hogy már helyesbítettél. bocsesz
[Szerkesztve]El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
addikt
Megnéztem hétvégén a Bandidast, jó kis filmecskére sikerült ezzel a 2 nővel .Na meg elkezdtem nézni a Nagyis szemefényét, hát ez sem új áttörés a filmtörténetben, egyszer megnézendő kategória, vagyis nekem a kétszerbe lesz mivel frankón bealudtam rajta, bár a melója tetszik a fickónak
-
törölt tag
válasz Integra #2176 üzenetére
sztem regebben is jo volt, ott a Part, Kapj el ha tudsz sztem az zsenialis volt
megneztem hetvegen a tavkapcsot, hat mi vegigrohogtuk, nagyon bejovos, de telleg beugratos es szomoru a vege en mar az film kozepen gondoltam, hogy mi lesz a vegen, de aztan annyira elragadott a film, hogy nem is hittem, hogy tuleli
szerk1: a bandidas nekem is tetszett, jo kis film
szerk2: a furesz 3 miatt mar tobb ember rosszul lett a moziban, nehanyan korhazba is kerultek, szoval en tuti otthon fogom megnezni
[Szerkesztve] -
addikt
válasz #54715584 #2182 üzenetére
A passio az nemtom milyen mivel hogy felirítos, na most csak annyi a gondom vele, hogy olvasni kellett, hát az pedig elálmosított, de az a fél óra amit láttam belőle tetszett, majd ha kipihent leszek végignézem .A fűrész 4-el nemtom mi lesz, hiszen ez a Jigsaw csávó már a 2-ben halldoklott, ahhoz képest jó sok folytatást megél a fickó
-
Dilikutya
félisten
Horrorrajongóknak melegen ajánlott az 1000 halott háza (House of 1000 Corpses, [link]). A film a legjobb B-mozis hagyományokat felvonultató, mégis vérprofi alkotás. A metalzene kedvelői körében jól ismert Rob Zombie írta és rendezte ezt a vérben tocsogó másfél órát. A helyszín ismét az USA déli része, és ismét egy arra utazó fiatal társaság ered egy helyi legenda nyomába, amit a félőrült benzinkutastól hallottak.
Semmi természetfeletti nincs benne, csupán egy kissé hóbortos család nem mindennapi kedvtelése. Én jól szórakoztam rajta. Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb horrorja. Kellően szaftos, kellően véres, nem úgy, mint a tinihorrorok, nincs túlkomplikálva, mint a Fűrész a Jigsaw moralizálásaival, a gyilkosságok egyszerűek, de kellően hidegvérrel elkövetettek, és persze betegesek néhol. És ami a legfurcsább, hogy a néző (legalábbis én) egy idő után már a bolond famíliával szimpatizál. A filmben is őket mutatják többet, s nem az áldozati bárányokat. Kimondottan szerethető karakterek, a legszimpatikusabb mégis Captain Spaulding, a benzinkutas, akiről a film végéig nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy kikkel is van.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
chokeee
aktív tag
én most jutottam el, hogy megnézzem a Motel-t DVD-n. kellően kemény és beteg, Szlovákiának pedig tuti reklám a tengerentúlon..
gumiczuczli
-
BITBOYS
addikt
Háháá, megszereztem a Támadás a Krull bolygó ellen c. filmet. Jó régi film, de nagyon szerettem
-
Mr_Vercetti
őstag
Szombaton megnéztem a World Trade Centert moziban.
Multkor valaki azt mondta hogy unalmas, és szar, nem tudom már ki volt, de üzenem neki, ha ezt a filmet rossznak találta, akkor nem ártana neki felnőni, hacsak nem egy gyerek...
A film rettenetesen jó, nagyon jól megcsinálták az egészet, mind a látványt, mind a történetet. -
lorcsi
veterán
eszméletlen mit le nem adnak a tv-ben
zegnap este az Olasz meú után aterminátor 1 , ma meg a Nico egyik részételadó: vadi új soundcore motion+
-
chokeee
aktív tag
válasz Dilikutya #2189 üzenetére
hja igen, de aztán kellően beteg az egész.
a pláne szerintem megtényleg az, hogy baromira lejáratja Szlovákiát az olyan átlag amerikaiak (esetleg máshol az egész világon) előtt, akik még nem is hallottak ilyn országról.
a legsötétebb balkánnak lefesti: kéregető gyerekek az utcán, akik aztán habozás nélkül agyonütik akit kell, vagy pl. a rendőr szívbaj nélkül kiráncigálja az autóst a kocsiból aztán üti-veri a gumibottal stb..gumiczuczli
-
törölt tag
basszus ez nagyon durva, teljesen kesz vagyok, veegreeee
[link]
It's never too late for a salad
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
The Simpsons előzetes: [link].
Nem látok kivetnivalót a T1-ben, meg a régi, de remek filmekben sem. Nekem, és még sokaknak időtálló alkotás, az ilyet nem bánom, ha leadják. Én személy szerint a Prison Break-et nem nézem. Meg általában az újabb alkotások nagy részét.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest