- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz brownus #1700 üzenetére
huuu, semmi gond, rosszul fogalmaztam
a filmben teljesen szervezetlenul viselkedtek, esz nelkul keseltek akikhez raadasul ok mentek kozelebb, en is olyan ideges lettem, levertem volna mindet egymagam
idegbajos, labilis embereknek tuntek, na ez igy volt gazos
ha kell, odaadom alairasba ezt a felreertheto mondatot -
VladimirR
nagyúr
válasz Dilikutya #1697 üzenetére
utolso mohikant nem remlik, hogy lattam, a szemtol szemben meg a ''heat''? (ha igen, akkor valoban, az is remek film, nagyszeru szineszekkel)
ezuton csatlakoznek en is ahhoz, hogy legyetek szivesek angol cimeket (is) irni (valaki mar kerte fentebb, ha jol remlik)
mas: lesdzedtem a firefly sorozatot es a serenity c. filmet
milyen sorrendben nezzem meg?
res itt nam csak arra gondolok, hogy a film jojjon-e elobb, vagy a sorozat, hanem az epizodok sorrendjere is, ugyanis imdb-n, tv.com-on nem abban a sorrendben vannak a reszek feltuntetve, mint ahogyan p2p oldalakon megtalalni
tv.com-on nehany reszhez oda is van irva, hogy az eredetileg az x. resz lett volna (amibol ha jol neztem, akkor egy 3. sorrend jonne ki)
kerdes tehat, hopgy milyen sorrendben jojjenek az epizodok, mikor nezzem meg a filmet, illetve mijaza pilot? (a szo jelenteset tudom, de a fenti ket oldal egyiken sem volt emlitve pilot) -
VladimirR
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz VladimirR #1706 üzenetére
az az első rész, a háború az a háború, amiben Mal és a csajszi is harcolnak, pár évvel a sorozat cselekménye előtt. azzal kezdd!
azért találtál két külön epizódlistát, mert a balf*** Fox összevissza adta le, az imdb-n pedig a sugárzás dátuma alapján rendezi, amit a firefly.scifi.hu-n látsz, az a jó!
MOD: ne zavarjon meg, hogy a pilot és a mozifilm címe egyaránt Serenity
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
koszi az infot, akkor azt hiszem neki is kezdek
a pilotnak nalam egyebkent nincs cime, csak az zavart meg, hogy, hogy ezt sehol nem lattam feltuntetve (illetve azt hittem, az altalad adott linken levo serenity a mozifilm)
megegyszer koszonom
p.s.: egen, igy, hogy a fox a ludas, ertelmet nyernek a tv.com-on levo kommentek, miszerint ''This was originally supposed to be episode number X'' -
-
Drizzt
nagyúr
When a stranger calls.
Nagyon gyenge tinihorror, amin 14 év felett szerintem nincsen ember, aki megijedne.I am having fun staying poor.
-
bobace
addikt
Nem tudja valaki mikor van a Saw 3 bemutatója USA-ban? Valamikor idén de mikor?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
T. Almeida
senior tag
Nézi valaki a Vanished c. sorozatot? Tegnap megnéztem a S1E2-E2-t, elég izgalmasnak ígérkezik...
-
brownus
veterán
ez már megy a honi mozikban (is) El Aura, [link]
vagyis csak fog, szept. 28-tól
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
wtf: [link] ennyire nem vagyok fanatic, hogy megvegyem. majd egyben a 6 részt, minden kivágott rész visszapakolásával a giga-mega-sp editiont
-
Integra
titán
scary movie 4et senki se nézze meg...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Müge
tag
válasz Integra #1723 üzenetére
Az a veszély nem fenyeget...
Én az első részt szenvedtem végig, a másodikat odáig néztem, amíg nem volt a sugárban hányunk ''poén''...
Nem tudom, valahogy ez a fingós, böfögős, hányós, erőltetett stílus sosem jött be...
Más:
megnéztem a Halál záloga ( Collateral ) című filmet. Nagyon kiváncsi voltam rá, de sajnos csalódás volt. A rendező előző filmje ( Szemtől szemben - Heat ) sem nagyon jöt be, úgy tűnik, hogy nem nekem való a stílusa...A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Agostino
addikt
válasz Integra #1723 üzenetére
Üdv.
Összességében nem volt nagy szám, de volt benne pár olyan poen, hogy öcsémmel majdnem leestünk a kanapéról. : ))))
Amikor a fekete csajszi mutatja a képet Detroitról a tripodok elött meg után....ugyan azok a lövések, sikolyok, duda... : D
Az eleje sem volt gyenge mint ne mondjak. : ))
Amikor meg aztan a tripod - iPod - feljött, aztan elkezdett válogatni a memóriában : Classic rock...Destroy humanity. : ))
Nem kell világmegváltást várni tőle, de szerintem összességében nem volt rossz.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Dilikutya
félisten
válasz brownus #1722 üzenetére
Dögöljön meg, aki odarakta azt a szar reklámot. Nem engedi bezárni, rákattintottam, hogy megnyissam, akkor sem tűnt el.
Amúgy jó dolog a kiadvány, remélem nálunk is kapható lesz, az eredeti szinkronnal. A bővített verziókat sosem szerettem.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Zomb€€
őstag
Nemtudom ki látta már,de nekem most volt szerencsém a Match Point című Woody Allen gyöngyszemhez.
A film egyszerűen hihetetlen.És még ahhoz képest is a kép elé bilincsel hogy egy romantikus alapfilmnek iundul,de a vége már teljesen szűrreális és sokkoló.Jonathan Ryhs Meyers játéka meg egyszerüen zseniális.Szinte engem ver a víz az őt ért kinos szituációk miatt."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
törölt tag
lake house nekem bejött, bár a végén vesztem el az időben, nem az elején
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
piqla
őstag
Vajh' ez most ujraszinkronizalt Halalos fegyver? Mintha igencsak szuken mernek a karomkodast... Vagy az a harmadik resz, amelyben igen gyakori pl. a ''Baszd meg a kurva anyad?''
Szereted az állatokat?
-
bagyulajuve
addikt
Ong Bak? tegnap néztem meg nagyon állatos, főleg mikor üldözik őket a sikátorokban
e főszereplő vmi nagyon állat csávó, b*szott jól ugrál meg verekszik
ma megnézem még 1 filmjét: ez a címe Tom Yum Goong
[link]Resistencia eterna
-
Agostino
addikt
Üdv.
Istenem...bárcsak nem egy ügyes trailer lenne : [link]. : ))
Bár meg kell mondjam, nagyon eltalált kis fanmovie. : )hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #1735 üzenetére
onb bak 2
még nem láttam csak az ong bakot, fasza gyerek, félelmetes mozgáskoordinációval...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
válasz Integra #1737 üzenetére
megnéztem a Tom Yum Goong-ot, hát talán még jobb, mint az Ong Bak
az egyik jelenetben kb úgy 100 féle törés technikát mutat be , nem semmi gyerek
mindenkinek ajánlom
asszem a harcművész színészek között ő a numero uno
ja lesz Ong Bak 2 is, alig várom
asszem Tony Jaa rajongó lettem
Agostino: váá ez nagyon jó, remélem eljön az idő, amikor valóban filmet csinálnak belőle
[Szerkesztve]Resistencia eterna
-
Agostino
addikt
válasz bagyulajuve #1738 üzenetére
Üdv.
Én is nagyon bízok benne, utána is néztem IMDBn, hátha van valami bejegyzés, egy aprócska hír vagy valami, de sajnos semmi. : (
Ha egyszer még is úgy adódna, hogy megfilmesítik, akkor őszintén bízok benne, hogy nem Uwe Boll kapja meg a jogokat a rendezésre, és a főszerepben Johnny Deppet láthatom. Szerintem tökéletesen ráillene ez a karakter. : )
Btw. Uwe Boll. Elkezdtem nézni a Bloodraynet. Csak egy kérdésem lenne. Látta ez az ember valaha az eredeti játékot? Amikor a kiscsaj odamegy Raynehez, és nem is tudom mit mond neki, hogy tényleg vámpír vagy vagy mi, erre a csaj ugye vicsorít egyet, kislány elrohan hősnönk pedig negédes mosollyal néz bele a világba. Asszem valahol itt mondtam azt, hogy eddig és nem tovább.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Pá
addikt
Írok pár filmcímet:
Lucky Number Slevin, Inside Man, Olasz Meló, Oceans 11-12, A ravasz, az agy..., Blöff, Brilliáns Csapda, Thomas Crown ügy...
Most épp ilyesmi hangulatom van, szóval ha tudnátok írni olyan filmcímeket, amiknek a hangulata/stílusa az itt felsoroltak bármelyikéhez hasonlít azért igen hálás lennék.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Agostino
addikt
válasz Integra #1744 üzenetére
Mélyen, őszintén, hittel bízok abban, hogy a Valve röhögörcsök közepette fogja majd Boll barátunkat elzavarni más vizekre, ha egyáltalán felmerül a neve, mint rendező.
--
Most fejeztem be szerencsétlenségemre a Hostelt, totál készen vagyok. Ennyi gyilkolás meg vér már nekem is sok. A legroszabb az egészben az, hogy Európa keleti régióit ilyen bizarr színben tüntetni fel. Uhh bár sose futottam volna össze ezzel a filmmel.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Integra
titán
urak ez nincsen valakinek meg? vagy kéne egy link hozzá
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
[link]
remélem úgy fog ütni, mint az első 2 rész (leagalábbis nálam ütősek voltak)Resistencia eterna
-
Jégkokó
veterán
Tegnap néztem meg az underworld ot, hát nem valami nagyszám a film.De viszont az vicces benne hogy sok helyszín magyarországon volt benne.De a metrómegálló egy kicsit furcsán nézett ki, mintha az nem valódi lett volna, hanem egy studió
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
KrAt
veterán
Tegnap néztem a táv-kapcs-ot, hát nem vmi nagy szám
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest