Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Viszlát #9317 üzenetére

    Már kezdtem azt hinni, hogy egy hajóban evezünk, de most úgy tűnik, hogy mégis nagyon elbeszélünk egymás mellett.

    "Mármint kinek jó?..."
    Amit ebben a 2 bekezdésben írtál, az kb. megfelelt annak, amit én is írtam, de nem is ebbe kötöttem bele. Objektíven nézve nem túl értékes darab a Twilight, mert egy bizonyos beszűkült gondolkodású rétegnek szól (tini lányok). Az, hogy vannak benne morzsák az értelmesebb közönségnek is, az még nem teszi igazán értékelhető, bár tény, hogy nekem is tetszett pár dolog az első részben, sőt ha jól emlékszem, 5pontnál is többet adtam rá, mert objektíven próbáltam pontozni. Egy Inception vagy Avengers igazán sokra értékelhető, mert tényleg szinte minden rétegnek dob valamit, és ez meglátszik a bevételükön is. Itt nem hazudnak a számok. De objektíven tekintve a Twilight sehol sincs ezekhez képest, mégis óriási bevétellel büszkélkedhet. Itt hazudnak a számok. Ennyi.

    "te a második kategória vagy"
    Jól értelmezem, hogy a "vannak, akik egy kiadós mélytorok gyakorlat reményében mennek csak el megnézni" kategóriába sorolsz be?
    Ha nem, akkor átsiklok felette, ha igen, akkor reagálok, mert félreértettél.
    Egyrészt sosem vittem moziba lányt azért, hogy utána kihasználjam. Másrészt egy majdnem 3 éves párkapcsolatban élek, és imádom a párom, ráadásul mindennél jobban tisztelem a nőket. A soviniszta beszólással az olyan férfiakra utaltam, akik a "mélytorok gyakorlat reményében mennek csak el megnézni".

    Az általam említett romantikus drámák pedig valóban azok, a Twilight csak egy gyenge próbálkozás. Tényleg csak nyáltenger, nem adja igazán át a katarzist, se semmi hasonlót. Tényleg annyira a tini lányokra, és a pénzükre készítették el, hogy emiatt nincs benne igazi romantikus drámaiság sem. A már említett Interjú a vámpírral c. filmben pl. a kicsi Claudia és Louis kapcsolata csak egy mellékszál, mégis agyonveri a Twilightot, amiben a romantika a fő szál.
    Lehet, hogy könyvben jobb a Twilight, de a film el lett cseszerintve.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák