- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children trailer
Tim Burton új filmje... Nagyon bejövős, bár kicsit "barokk X-Men" utánérzése van...
-
Tibiajax
nagyúr
-az én boltomban senki sem nyír ki senkit. Maximum én, vagy Zed. ...Ez Zed.
-tee..nem baj, hogy ha Grace az üzlet előtt áll?
-miért, ma kedd van?
-nem, csütörtök.
-akkor nem baj.
imádom-hozd ki a Bénát.
-a Béna alszik.....
-hát akkor kénytelen leszel felébreszteni, nem igaz?komolyan, 2 percnyi rész a ponyvából, és már három sosem felejthető dialógus. faszér' tudott Quentin ilyen filmeket csinálni akkor, a '90-es években, és miért tud most csak olyanokat, amiket. istenem, egy mondatot nem tudok felidézni ebből a senkiházi ajjasnyócból, pedig annyira erőltetem magam azóta is..
de inkább nézem a ponyvát tovább,mert a pók fogott két legyet épp -
emiki6
veterán
-
Dilikutya
félisten
"Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #83955 üzenetére
Fabienne: Kié ez a motorbicikli?
Butch Coolidge: Ez egy chopper, édes.
Fabienne: Kié ez a chopper?
Butch Coolidge: Zed-é.
Fabienne: Ki az a Zed?
Butch Coolidge: Zed egy halott, édes... egy hulla.Vincent Vega: Tudod öreg, kurvára élveznéd! És tudod mi az érdekes Európában?
Jules Winnfield: Mi?
Vincent Vega: A kis különbségek. Ugyanaz a szar van ott is, mint itt, de azért valahogy egy kicsit más.
Jules Winnfield: Például?
Vincent Vega: Például Amszterdamban bemész egy moziba és kérsz egy sört. És nem egy papírpohárban basszák oda, hanem üvegpohárban! Párizsban pedig a McDonaldsban is kapni sört! Na és tudod hogy hívják a Sajtos negyedfontost Párizsban?
Jules Winnfield: Nem Sajtos negyedfontosnak hívják?
Vincent Vega: Nem, mert ott nem fontban mérnek. Fingjuk sincs arról, hogy mi az a negyedfont.
Jules Winnfield: Na és hogy hívják?
Vincent Vega: Úgy hívják: Royal sajttal!
Jules Winnfield: Royal sajttal?!
Vincent Vega: Aha.
Jules Winnfield: És hogy hívják a Big Mac-et?
Vincent Vega: A Big Mac az Big Mac, csak náluk Le Big Mac!
Jules Winnfield: Le Big Mac! És hogy hívják a Whoppert?
Vincent Vega: Azt nem tudom, Burger Kingben nem voltam. Tudod Hollandiában mit tesznek a krumplira ketchup helyett?
Jules Winnfield: Mit?
Vincent Vega: Majonézt!
Jules Winnfield: Na ne bassz!
Vincent Vega: A saját szememmel láttam, hogy tocsog abban a trutymóban!Elviszem a Hondádat, megjövök mielőtt annyit mondanál, hogy fapapucs..
Fapapucs!
Ilyen hamar azért nem..Örök darab
-
törölt tag
Ha minden igaz, lesz film a Metro 2033 alapján. Erről vkinek vmi info?
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
Ben-Hur Trailer (2016) - az elején a hajós jelenet nem is néz ki rosszul meg az, ahogy kirántja a láncnál fogva. De utána...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A trailer alapján meg mertem volna esküdni, hogy Guy Pearce szerepel benne és hogy pörgősebb lesz. De egyik sem jött be, bár ez nem baj.
Kicsit félre voltam tájékozódva. Azt hittem mozgalmasabb lesz és teljesen scifi. Ehhez képest ez egy lassú film és dráma is van benne bőven.
De ez még mindig nem negatív kritika.
A film maga nem rossz, sőt. Ahhoz képest, hogy kis költségvetésű ausztrál film, nagyon jól sikerült. A képi és hangi világ rendben van, a rendezés és a sztori kicsit egyszerű, viszont szépen meg van valósítva. Csak így magyarosan.
Szóval senki ne várjon eget verő scifit, ez a film lassú, lassan építkezik, van benne sablon is, de szerethető. A végén lévő 3 percet úgy éreztem kicsit összecsapták, de ez sem baj.
Nem erre számítottam, de jó élmény volt, néha kellenek a lassabb alkotások is.
Akinek bejött a The Signal, az ennek is vágjon neki nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Lehet, hogy egyszer csak meg kéne nézni az eredeti Ben Hurt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gerii
addikt
Múlt héten megrendeltem az Interstellar könyvet (+ egy Carl Sagant), csak elfelejtettem belinkelni hogy akcióós, 4100Ft volt (+ 1600 a Sagan, ingyen postával). 300 oldal, szép nagy könyv, nagyon sok magyarázó ábra, kb mint egy publikáció, vagy szakdoga, és elég részletesen taglalja a filmbéli dolgok hátterét, és egyéb csillagászati jelenségeket is. Ennyiért ajándék volt, következő könyv amit olvasok ez lesz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz callmeakos #83981 üzenetére
ő csak a keresztapa II-ben jönne. de jó lenne.
I humbly and respectfully decline™
-
emiki6
veterán
Oricnak, ha még nem látta volna (rövidfilm):
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
Nem lehet tudni, ki az egér és ki a macska - Interjú Tom Hiddleston angol színésszel
még nem olvastam el, de mivel nézem a The Night Manager minisorozatot, abszolút meg tudom érteni, hogy miért akar ennyire James Bond lenni Loki, és még jól, nagyon jól állna neki (ahogy a sorozatban is, az ami)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Magnum_
nagyúr
Spread 2009.
Tetszett!
I humbly and respectfully decline™
-
Dilikutya
félisten
Szamuráj zsaru (1989)
Azt hiszem, ez egy olyan film, ami már a Zs kategória blog ajánlójából is kimarad, mert még a film+ sem fogja leadni. Röhejes képű lófarkas szamuráj zsaru a japán bűnszövetkezet nyomában, ellenfele nem más, mint Robert Z'Dar, akit legtöbben talán a Tango & Cash-ből ismerhetnek, mint a barbár a Conan-ből. A sztori nem nagy eresztés, teljesen tipikus, új fiú segíti ki a helyi erőket, mert nem bírnak a japánokkal. Amitől a film remek lesz, az a főszereplő, még akkor is rajta röhögtem, amikor nem is volt a képernyőn. Ráadásul volt egy szöszi rendőrcsaj, aki folyton szexuális célzásokat tett a kollégáknak, ami nem mindig passzolt az adott jelenetbe. Remek párbeszédek, förtelmes színészek, ez egy gyöngyszem.
-
Enton
addikt
válasz Dilikutya #83991 üzenetére
Hihihi, hát ez tényleg látni kell:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gmx9
aktív tag
Már nem annyira emlékszem a Szemfényvesztőkre, de az tisztán megvan, hogy mennyire irritált a folyamatos pózolás benne, inkább szánalmasan hatott az egész. Szenvedve sikerült végignézni, a másodikkal már meg sem próbálkozom majd.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
emiki6
veterán
Engem az zavart, hogy megmagyarázták a nagyobb trükköket, úgy, hogy a kisebbek mind kameratrükkök, így kb csak egy Dynamo jellegű dolog volt, csak filmben.
A tökéletes trükk legalább egész addig realisztikus maradt (vagy legalább fenntartotta a látszatot), amíg nem lett sci-fi, ez viszont nem sci-fi csak egy félig pofátlanul kameratrükkös, félig realisztikus izé, ami nem tudott tetszeni.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
És még nem említettem a zseniálisan megrendezett akciójeleneteket. Van benne utólag felgyorsított kardpárbaj, a golyófogó bandatagok pedig eszméletlen beleéléssel hullanak el.
-
BITBOYS
addikt
válasz Dilikutya #83996 üzenetére
Szóljanak fanfárok! Megfilmesítik minden idők legzordonabb képregényhősét Ha ez nem lesz R besorolású felgyújtom a stúdiót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest