Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Dilikutya #80148 üzenetére

    Kínától függött, ezen a hétvégén nyitott, az ottani 53 milliós nyitás kifejezetten kiábrándító, főleg ha a Jurassic World 100, vagy az Age of Ultron 155 milliós első hétvégéjét nézzük.
    Az már a második hétvégén látszott, hogy az Avatar valószínűleg nem lesz meg (amúgy még meglehet, ha elég ideig hagyják vásznon), de ez szerintem soha nem is volt kérdés, egy ilyen hype-film képtelen lenne hozni azt az egyenletes eredményt az összes fontos országban, mint a Cameron-film. A Force Awakensnek ugyanaz az előnye, mint a hátránya pl. az Avatarral szemben: ahol ismerik és szeretik a Star Warst, ott lehengerlő eredményt mutat (tipikusan a nyugati országok), ahol nincs annyira a kultúra középpontjában, ott nem hozta még a várt eredményeket sem (Távol-Kelet Dél Korea és Japán nélkül). Az Avatar azért megismételhetetlen a maga nemében, mert mindenhol sikerült eladni, Új-Zélandtól kezdve Portugálián át az Emirátusokig.

    Kínához még annyit, hogy ott szokott a legnagyobb lemorzsolódás lenni, míg USA-ban a második hétvégi eredmény az első fele szokott lenni egy átlag blockbusternél, addig Kínában a harmada. Más szóval mindenki megnézi egyből és utána rá se bagózik.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák