- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Komplikato #79601 üzenetére
Igazad is lenne ha kb. 160%-ra értékelnéd a filmet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
atike
nagyúr
Point Break
Jó ez még ma is, bár a 90-es évek utólag elég sokkoló volt... Akkoriban nem tűnt ennyire ilyennek. Két óra, néhol vontatott, rettenetes ruhák és hajak... A sztori mai szemmel is egyben van. Keanu erősen fiatal...
6/10
Utána gyorsan megnéztük a remake trailerét... Hát nem is tudom. Az már inkább XXX remake nem is ezé...
-
Pitterix
őstag
Gondoltam, hogy ma este beüzemelem az agykikapcsfunkciót és ehhez választok valami rettenetet.
Sikerült:Nos ezen a filmen nem kell gondolkodni, nem kell agyalni, nem kell klisévadászatot tartani és még sorolhatnám, mit nem kell. De ezt a filmet nem is emiatt kell szeretni vagy utálni. Most írjam azt, hogy a filmet elviszik a csöcsök a hátukon? De akkor Tibi kolléga biztos tekergeti a szemeit (tudom, hogy így van, ne is tagadd! ) Pedig azt írom, hogy csakis és kizárólag a csöcsök mentik meg. Még akkor is, ha tudtam, mire számíthatunk.
Ezt csak az a személy nézze meg, aki vagy még mindig részeg, vagy túl sok az agysejtje, vagy agykikapcsmódba akar váltani.
Nos milyen pozitívumot is írhatnék, ja asszem a csö......3\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
zoltanz
nagyúr
Kill Bill folytatás esetleg? Pletyka:
[link]
Quentin Tarantino:
"Eddig nagyon óvatos voltam, és most sem jelentek ki semmit, de nem lennék meglepve, ha a Menyasszony még egyszer feltűnne, mielőtt az egész történet véget ér. Egy kicsit már beszélgettem erről Umával.""Van pár olyan sztori, amit még nem írtam bele az előző filmekbe, szóval azokat felhasználhatnám, de tizenhárom év után jogosan felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz Sofie Fatale és Elle Driver karakterével."
-
spiky03
veterán
Mai adag
Érdekes film volt.
Attól eltekintve, hogy 3,5 szereplős volt csak, teljesen rendben volt.
Nekünk tetszett.
Érdekes volt a története is, a megvalósítás is jó volt. Jól volt benne megcsinálva a robot is.
Érdekes lett a vége is, majd elolvasgatom, hogy itt ti miket írtatok róla.A kínai csajt azt tudtam, hogy robot.
De azért voltak benne forsulatok7/10
Egynek elment. Jól indult, de a végére elveszett az érdeklődés, szerintem összecsapták a végét.
Voltak benne kiszámítható részek.
Meg egyre jobban úgy érzem, hogy nekem nem nagyon jönnek be ezek az operatőri munkák.
Érzetem én közben is, hogy nem rendes Panavison kamerákkal forgattak, hanem HD kamerákkal, meg ahogy nézem a IMDb-t fényképezőgéppel is. Látni lehetett, hogy nagyon tiszta a kép.
Nekem az a Miami Vice-nál sem jött be, ez a nagyon rángatózás.
A hangok jók voltak benne.5/10
Ez aranyos kis film volt. Szerintem a gyerekek jók voltak benne.
Igaz kicsit emlékeztet a Super 8-ra.
A hangok ebben is jók voltak, a hátsó szekció is sokat élt közben. A látvánnyal sem volt gond. És ebben a kézi kamerás rángatózás sem zavart annyira, mint a Blackhat-ben.
Az asszonynak tetszett az a cuki is robot vagy mi.8/10
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Pitterix
őstag
Ez mérföldekkel jobb volt, mint az előző. Még annak ellenére is, hogy Will-t nem igazán bírom. Néhol mintha nagyon amatőr módon játszotta volna a szerepé, vagy csak én képzeltem úgy.
Kevin meg hozta a nagy dumás figuráját.
Igaz sok benn a trágárkodás, de most nem zavart. Talán, mert beleillett a filmbe, vagy mit tudom én.
A kategóriájában szerintem:7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
eeXaa
addikt
válasz Magnum_ #79594 üzenetére
...sztem hangulatban ez áll hozzá közel, de ez egy komolyabb felépítésű darab....
de itt van a revenant rendezőjétől is egy.
... a ponyvaregény, és a cloud atlasz gondolom megvolt már....
...de nekem az abszolute kedvenc ebben a stílusban Almodovar két filmje [link] [link]
...de ezek igen komoly darabok, szval nem egy könyed esti szórakozás.. -
lacy86
addikt
Becstelen Brygantik most megy a TV2-n!
Asszony: - ezt se nezem meg mert Tarantino film
( nem telik el 10 perc , kiabal be nekem a furdoszobaba )
Te apjuk , holnap igazan letolthetned mert ez kjonak igerkezik 😂😂😂😂( tudni kell , hogy asszony a Django elszabadul utan ruhelli a Tarantino filmeket 😓 )
-
cattus
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
The Martian
hd,dts
ejj de kár azért a kötelező nyálért a végére, meg az örömujjongás alatti muszáj-zenebetétért.... a fene egye meg, egyébként ez egy marha jó kis űrfilm, jó dramaturggal, vágásokkal, látvánnyal és még hangulattal is.
remekül szórakoztam, még izgultam is a végén, pedig tudtam h nyilván pozitív lesz az a végkifejlet..
Bowie starman betétdalát pedig imádtam, nagyon jó választás volt. szép munka Ridley, de legközelebb még kevesebb hazafiasságot és nyálat
8/10 -
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Tudtok hasonló filmeket, mint a Don Jon / Önkívület?
[ Szerkesztve ]
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz cyberkind #68312 üzenetére
Anno rátaláltam én is azon az oldalon. Gondoltam olyan durva nem lehet... Hát.
Beletekergettem, nem ajánlom senkinek! Igazából nem szól semmiről, beteges az egész. Azt tudni kell róla, amik a filmben szerepelnek nagy részt valódi jelenetek.
Szerencsére én is bírom az ilyesmit, különben könnyen visszajöhet az ebéd.
Tudom fél éves kommentre reagáltam, de rákeresve csak te írtál róla.
kstcsk Ezek annyira nem.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Tibiajax #79616 üzenetére
A nyálat illusztrálandó tetted be ezt a képet?
A könyvet nem olvastad? Bennem utána nézve a filmet volt egy kis hiányérzet, de ha elvonatkoztatok tőle, én is hasonlóképp értékelném. A hazafiasságot viszont nem igazán éreztem problémának. Bár a filmben nem emelték ki külön, azért tudjuk, hogy a kínaiak nélkül nem is sikerült volna a dolog.(#79621) Grave444: a gore, a vomit vagy a puke szóra kerestél rá először, miután épp, hogy rátaláltál a filmes topicra?
-
spammer
veterán
válasz Tibiajax #79616 üzenetére
The Martian
Én is tegnap néztem meg. Jó, ötletes, szórakoztató, de ezek egy része nyilván a könyv érdeme (amit még nem olvastam). Viszont nem kiemelkedő a film, érezhető, hogy sok apró és fontos részlet, magyarázat kimaradt. Helyette felesleges dolgokra ment el az idő. A zenék borzalmasak voltak, még ha poén szempontjából találóak is a diszkó slágerek (cím és szöveg), a drámát egyszerűen hazavágták ilyenekkel, pedig már eleve nem sikerült igazi mélységet adni a filmek a történethez képest.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
oriic
HÁZIGAZDA
" A 20th Century Fox hivatalos spanyol weboldala szerint a jövő hónapban debütáló Deadpool Movie egy óra negyvenhat perc hosszú, ami a stúdió legrövidebb képregény-adaptációnak egyike. "
Ebben benne van a stáblista is. :S
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
SPECTRE
Magasan a tavalyi év legnagyobb csalódása. Egy Skyfall után következik ez a katasztrófa, egymásra dobált vacak jelenetek, a régi Bond filmeket is alulmúló komolytalan massza.A leggyengébb Craig féle Bond-film és ami a legborzasztóbb, hogy itt nem lehetett arra számítani, hogy vacak lesz, csak az ember arcába robbant az egész.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ígyvanferi #79622 üzenetére
nem, nem..annál a résznél volt pont Bowie remek track-je
könyvet nem olvastam, sztorit sem ismertem, szűz pnával ültem neki abszolútspammer a betétdalok tényleg gagyik voltak, adott a marsi sivárság mellé egy vidámságot, de én nem feltétlen csináltam volna ugyanezt a rendező helyébe, felesleges.. olyan trendis film akart lenni ez most, vagy nem tudom. kommersz zenék voltak, de nem lehet mindenki Tarantino, aki szintén berak zenéket a leglehetetlenebb helyzetekbe is, csak a különbség annyi, h ő általában ismeretlen és általában rohadt jó zenéket rak alá, de ezt nagyon kevesen tudják
Bowie starman-je volt az üdítő kivétel, az ott telitalálat. a track is, meg ahová rakta az is -
ben11
őstag
válasz spammer #79623 üzenetére
Olvasd el a könyvet és megérted, miért lett ilyen. Egy percig nem éreztem, hogy drámát olvasok, mindenhez van egy humoros/szarkasztikus megjegyzése Watney-nek.
Egyébként az is tény, hogy rengetek dolog kimaradt, ezért is érdemes elolvasni.(ha teheted eredetiben..)[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Mondjuk azon jót röhögtem, mikor
. Nem gond a humor, nem gond, ha kicsit oldják a feszültséget néha, de én azért több és erősebb drámát vártam, azt, hogy jobban átérezhető legyen a helyzet súlyossága. A könyv tervben van.keverte a szart, hogy legyen trágya a növényeknek „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
eeXaa
addikt
válasz jjeahh #79497 üzenetére
"Phoenix: Ez besza-behu, lepetéztem tőle, elképesztő színészi játék, gyönyörű képi világ-hangulat"
...sztem közel sem ilyen jó. minden az olcsóságról, az ötlettelenségről, ordít.
..nagyon egyszerű film, minden tekintetben. 2/10Relatos salvajes 6/10
#79631: ...kicsit nehéz felfognom, hogy miután ugyanazok csinálták, mint a skyfall-t, hogy ez ilyen rosz lenne...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A zenék tényleg nem gond, szegény Whatney valamit baromira hallgatni akart a nagy magányában, pechjére csak a kapitány diszkógyűjteménye volt ott.
Viszont drámából én is többet vártam, a könyvben ugye a naplót olvassuk, abba meg nem igazán ír bele olyat az ember hogy "ma két órán keresztül zokogtam a magánytól", a filmben viszont követjük őt, simán elfért volna némi elkámpicsorodás. Ettől függetlenül nagyon üdítő, már-már hard-scifi szórakoztató film. Egy hosszabb rendezői változatot el tudnék viselni azért, mert jó feszesre lett vágva.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
Nem is baj ha nem húzzák sokáig a poénkodást, hanem tömören, viccesen, akciósan megy a film.
Ez nem elfújta a szél drámázás...
Még azt nem döntöttem el, hogy előtte vigyem végig a játékot felvezetésnek vagy utána levezetésnek...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #79637 üzenetére
"Még azt nem döntöttem el, hogy előtte vigyem végig a játékot felvezetésnek vagy utána levezetésnek... "
Letolhatod előtte, mert sok kapocs nem lesz. Külön van a videojátékos és a filmes univerzum. Persze nagyon sok utalás, és közös részlet van közöttük.
Én arra leszek kíváncsi, hogy ez a 4. fal áttörése a filmben mennyire lesz érezhető. Mert kell szerintem, hozzátartozik Deadpool karakteréhez.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bréking news:
xXx 3. része:
"A kaszkadőrből kémmé lett Xander Cage történetének harmadik epizódjában két ázsiai nagyágyú, Tony Jaa és Jet Li is feltűnik majd"
Live-Die-Respawn
-
-
Magnum_
nagyúr
Félvilág c. film:
Orulok, hogy ebben (bocs, elozo) az evben ket nezheto magyar film is volt, ez, illetve a Vikend.Bar Dobrosi Laura itt is lejatszott mindenkit, mint minden masban, amiben feltunik :-)
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz ígyvanferi #79649 üzenetére
Mert kulonben meg talasz utni?
Ertetted, nem?I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest