-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz ígyvanferi #72846 üzenetére
köszönöm
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BITBOYS
addikt
Asszem menő: Darth Punk - The Funk Awakens
-
BITBOYS
addikt
válasz radi8tor #72860 üzenetére
Jó kis próbálkozás volt
Daft Punk cameo igencsak meglepetést okozna a VII. részbenSuper Bowl Commercial STAR WARS ADIDAS DAFT PUNK #TBT Classic Superbowl TV AD 2015 CARJAM TV HD
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Mad Max Fury Road
Még keresem az állam miközben ezt írom,én komolyan behugyoztam a filmen Látványos,pörgős minden király volt benne. Sztori nem nagyon volt épkézláb de végülis mindegy.
Számomra simán 10/10https://psnprofiles.com/kazama001
-
BITBOYS
addikt
Írd alá a petíciót: Walt Disney: Revive Tron 3
Én is örülnék ha végül beadná a derekát a Disney -
cyberkind
félisten
Fantasztikus Négyes 2015 - Fantasztikus Négyes 2015
No comment, túl hízelgő az Imdb 4 pont, én adtam neki 1-et, akinek pedig ez tetszik, az nem százas.
De lehetne még ragozni hogy Adam Sandler legszarabb filmjéről ehhez képest ódákat lehetne zengeni, vagy a Holnap történt a jó film definíciója, még ekkora szart, ennél a filmnél még a szappanért is jobb lehajolni.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Divergent 2014 jó lesz arra, hogy ma elaludjak rajta, vagy hagyjam inkább és kezdjem el inkább újra a MAriachi trilógiát?
I humbly and respectfully decline™
-
gerii
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz Tibiajax #72875 üzenetére
Ezek után rá se merek nézni a női Szellemirtók trailerére ha kijön, sőt azt se tudom hogy mivel feledtessem ezt az oly csodás élményt így estére, megpróbálom egy kis Indiana Jones-sal, de nem reménykedem.
(#72878) Saint_
Nézd meg te is és megtudod hogy mennyire.-------------
És még valaki a topikból 8/10-et adott erre a szégyenre, áááúúú, tényleg eszem, fa**** megáll.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ujjj, mit találtam.[link]
csemegézzünk -
Dilikutya
félisten
Szuperhősfilmeknél ez a realisztikusság az agyára megy már lassan a népeknek. Az egyik nyúlik mint a gum i, a másik lángol, a harmadik láthatatlan, a negyedik pedig olyan mint egy kőszikla, ezekután akarsz még beszélni a realisztikus megközelítésről?
Még egy Batman-nél, Vasembernél elmegy, ahol a főhősnek nincs semmi képessége, olykor az ellenségeinek se (bár Vasembernél ebből kevesebb van), de a többinél már maga a hős puszta léte is valóságtól elrugaszkodott.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Apollyon
Korrektor
válasz Magnum_ #72888 üzenetére
Én ahogy megláttam hogy ezeket a Divergent, Insurgent stb. filmeket ki írta meg mi ez az egész, egyből Shift+Del. Ja meg azért az ittlévő kommentek is besegíttettek
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BITBOYS
addikt
-
james001
veterán
Vótmá? Mad Max Fury Road Easter Eggs
Én komolyan hatása alá kerültem ennek a filmnek,nem tudom mikor jön a blu-ray belőle de veszem is meg belőle azonnalhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
Marvel fanoknak: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tibiajax
nagyúr
Safety Not Guaranteed
hd,szinkron
Hangulatfilm. FF19, madmax-őrültek, 'A szállító'-fanatikusok messze kerüljétek.
7/10amiről viszont inkább írni akarok, az a
Do the Right Thing (Szemet szemért)
hd,szinkron
Spike Lee.
már a neve is garantált a nem mindennapi filmélményre, a mondanivalóra, a nézőnek a film súlya alatt tehetetlenül összerogyására. az ő filmjei nem azok a fajta celluloidhulladékok amin jót zabálsz, jót röhögsz a kis barátaiddal, aktuális csajoddal akivel aztán hazamész, jól megcsinálod az esti mozicskádat meg már rég el is felejtetted.. Spike Lee alkot, bemutat, felvázol, elrepít olyan helyekre, olyan közegekbe, ahol egyébként nem jársz, de persze már hallottál róla, csak igazából lófingot se tudsz róla érdemben. mert nem éltél ott, nem éltél benne, de ha megnézel egy Spike Lee-filmet, onnantól rögzülni fog a fejedben és sosem fogod elfelejteni.Harlem, N.Y.C színes negyedében az élet nem könnyű az ott lakóknak, főleg ha a bőrszíned is világosabb a kelleténél, keresztet vehetsz és imádkozhatsz h megússz minden napot atrocitások nélkül. és ha vagy olyan hülye h még egy pizzériát is nyitsz olyan helyen, ahol mindenki fekete csak te nem, akkor jön az a helyzet, melyet ez a mozi mutat be.
sokféleképpen lehetne bemutatni ezt, ahány rendező annyi fajtaképp, de keresve sem lehetne jobbat találni Spike Lee-nél. tökéletes rálátásával rak bele minket egy nap történései elejébe, ahol megismerjük az olasz fiúkat, akik megpróbálnak a túlélésen kívül még enni is adni a négernegyed csodás lakóinak. hogy ez mennyire életképes ötlet, az élhetjük meg egy teljes napon át. a film reggel nyit, a pizzériával együtt, majd másnap reggel ér véget.
egyetlenegy iszonyatosan fülledt, bűzlő nyári nap a Harlemben, a gettóban, ami mindig be fog ezek után ugrani, ha Harlemről hallasz
9/10 -
pohár
félisten
válasz james001 #72893 üzenetére
már van szinkronos rip belőle, lassan jön a teljes BD is, talán még ma
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest