-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
eeXaa
addikt
The November Man [link]
...ez sajnos gyenge volt 4/10Cop Car 2015
5/10 -
aizen92
addikt
válasz devil-k #72505 üzenetére
ez nagyon beteg trailer volt. Nem szeretem a horrort, de ha itt majd valaki rácsapja a min. 8/10-et ( nem tudom utóbbi évek horrorjai közül volt-e egyáltalán ilyen ) akkor lehet rávészem a birka lelkemet és megnézem.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
Vót' má'?
- mozi bolondéria -
-
Pitterix
őstag
Nesze nektek szuperhősök!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Laraxior
titán
Megy valaki moziba Sinister 2-t nézni?
(megint szinkronnal adják, mint az előzőt, de dvdn az életbe nem jelenik meg )"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
44. gyermek spoiler lehet!
Mi volt annak a filmnek a címe, amiben a szovjetúnióban üldöznek egy sosozatgyilkost, de ugye a komcsiknál ilyen nincs, és állandóan épphogy kicsúszik a nyomozó markából? 20-30 évig keresik. Hasonló sztori mint a 44.gyermek Szerintem!
-
.LnB
titán
Na, ma este Ultron-t fogok nézni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
daczkó
aktív tag
válasz devil-k #72505 üzenetére
kecskeeeeeeeeeee, csak tudnám, hogy a legendák szerint miért ilyen nyominger állatot választott a sátán
Egyébként pedig ajánlom megnézésre a Chugyeogja -t. Szokásos elborult, dél koreai krimi - thriller. Mint az Oldboy, I saw the Devil, és a többi
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
Pearce
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
válasz daczkó #72535 üzenetére
"A keresztény szimbolikában a Bujaság és az elkárhozottak jelképe. A középkorban a fekete kecskebak a boszorkányszombatokon elnöklő sátán képmása, míg az állatöv halfarkú bak csillagképe (Capricornus) Jézusnak is az egyik szimbóluma volt. Ennek halteste a Krisztus születésével kezdődő Halak korszakára, kecskefeje az ószövetségi bűnbak és az áldozati gödölye megfelelője. Gyakran ábrázolták bakkecsketesttel az egyszarvút is."
- mozi bolondéria -
-
pohár
félisten
I'm starting my new career! Everybody in the Suicide Squad is getting a tattoo from another member. This is exactly why 40 year olds are not supposed to be hangin' with 20 year olds. : - )
az igen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz daczkó #72541 üzenetére
A kecskét senki se akarja félelmetesnek beállítani, az csak egy szimbólum. Amit jelképez, azt akarják félelmetesnek bemutatni. Más kérdés, mennyire lehet komolyan venni egy filmet, aminek az előzetesében ott a kecske, mint a Sátán legtriviálisabb jelképe, a megszállt gyerek és a műijesztgetés. Szerintem semennyire. Rossz az, amikor egy komolynak szánt film röhejbe fullad. Én az agyonsztárolt Insidious-t is végigvigyorogtam, de a médiumon és csapatán tényleg csak röhögni lehetett, addig se vettem túl komolyan a sokadik házmegszállós filmet, de ahogy jöttek ezek a balekok, vége volt, kész, a film önmaga paródiája lett, és az is maradt. És attól a filmtől sem remélek többet, aminek már a plakátján is kecske van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ben11
őstag
Bezzeg amikor én le mertem írni, hogy a f*stalicska TED 2-őt ilyen minőségben nézem, igénytelen voltam.
-
Dilikutya
félisten
Ha az Ultronra gondolsz, abból van a videótékában jó minőségű is. Az SD változat itt is szar, kockás képe van, a 720p-nek szebb a képe. De ez nem azért van, mert egyik csak 360p, a másik 720p, hanem mert előbbi szarrá van tömörítve.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kerüljétek a warezt plz.
⭐ Stella
-
Pitterix
őstag
Bekapcsoltam, megnéztem, azt kikapcsoltam.
Egy újabb nyugdíjas próbálkozása Liam után szabadon. Annyi különbséggel, hogy Sean kicsit kigyúrta magát, vagy tojásport nyelt, ki tudja. Jó párszor mutogatják a kigyúrt felsőtestét, azt nem tudom, hogy ezzel akartak e több hölgy nézőt szerezni, vagy mi.
Azért az, hogy reggel felébredünk és se gyűrött arc, se szájszag, se álmos fej, ja és hibátlan smink, na neeeee. Meg zuhanyozás után van két másodperc felöltözni, és úgy, hogy nincs melletted ruha, még van idő bugyit és melltartót is felhúzni a semmiből.....
A Taken 2 és 3-nál picivel jobb, de ez is csak olyan egynek jó volt kategória, ha nem akar az ember füvet nyírni.5,5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sorozatok
- Autóhifi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest