Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Huhúú, Srácok, nagyon happy time van itt nálam! :DD :B

    Most jövök a moziból. Kezdem a jó, de nem a legjobb résszel. Elég SPOILERes beszámoló.

    The Bourne Legacy
    4k, eng

    Jó volt! Meglepően jó nem volt, de jó volt, és nem volt szar! Már ez is szuper. Elég kritikus voltam, mivel nálam az akciófilmek non-plus-ultrája a Bourne trilógia, mint az lassan köztudott, sőt a legtöbb film elég helyezem, nyilván sokat vártam.

    Mondom a jót. Renner jó volt ügynöknek. Nem a Threadstone és Blackbriar vonalon megismert ügynök ugye, mivel itt megmaradtak az érzelmek, de az Outcome passzolt hozzá. A LARX miatt biztosra veszem, hogy lesz még rész, illetve a vége miatt is, ennek annyira nem örülök. Akció volt sok, ráadásul jók, a megszokott stílusban. Pörgős volt végig, igazi akciófilm.

    Mondom a rosszat. Azért nem közelíti meg a Matt féle filmeket. Cimbi világított rá pár apróságra a film végén, mikor kiveséztük, engem nagyon elkapott a Bourne-hév, de immáron objektívvé lettem. Itt akció-menekülök-akció-kis sztori-akció volt a recept. Ez így nem volt az igazi, közel sem idézte a széria első két részét. Elbírt volna sokkal több apró részletet, nagyon elvették a filmből az agyalás részét, ez nagy hiba volt. Az utolsó 15 perc akciós volt ugyan, de hiányérzetem volt. A motoros üldözés lezárása nem tetszett, és a hajókázás is olyan gyengének érződött, meg is lepődtem, hogy bumm, ennyi. De folytatás még lesz, ez borítékolható.

    Összességében 8/10, mert rohadtul élveztem. Ha jobban hajazott volna az elődökre, kicsit jobban meglett volna a gondolkodtatós jelleg, akkor plusz 1 pont, Matt-tel még plusz 1, bár őt már nem igazán lehetne/lenne érdemes belekeverni, a trilógia tökéletes volt és elég.

    És akkor a legjobb. Euroban voltam, azon a bizonyos 4K vetítésen. Nem nézegettem a topicot mostanság, de kereső nem dobott 4K-ra, szóval úgy veszem, hogy én vagyok az első.

    Én isten bizony azt hittem, hogy parasztvakítás lesz, nagyon vártam, számoltam rá. Illetve a vártam az " ", mivel nem tudtam, hogy ez 4K lesz, előtte derült ki, nem is figyeltem. Aztán jött a pofára esés, mert nagyon komolyan csalódtam, pozitívan! Eszméletlen volt a cucc, tűéles 21:9 volt, seggem vertem a földhöz. Ilyet a népnek, ilyet minden moziba!

    Az Euro féle Sony 4K nagyon király!

    The end.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák