Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Az arany iránytű (2007)

    Hát, ha csak ezt, de tudtam volna, hogy ilyen látványos, akkor már rég megnéztem volna. Sőt, 2007-ben még biztos nagyobbat ütött látványban a CGI minősége, mint ma, de már akkor is tetszett a képi stílusa, ha nem sikerül ilyen minőségben kivitelezni.

    Viszont ha csak azt tudom, hogy egy trilógia, amiből egyedül az első rész készült el, hiába is sikerült az jól, akkor talán nem nézem meg, hogy a második részről érdeklődve a neten felmérlegeljem magam, hogy miért is nem készült el a következő két rész, amit szívesen megnéztem volna.

    Ahhoz képest, hogy alapvetően gyermekmese oldalára fordítják, számomra is izgalmas lett volna a történet is. Szeretem az ilyen SPOILER központi rendszer elnyomása alatt álló jövőkben játszódó lázadómeséket, és érdekes szál volt ez is, hogy mi a démonok és a "por" szerepe a párhuzamos világokban. SPOILER

    A másik két rész hiányában, és azután, amit most a wikipeadia-n olvastam róla emiatt, már nem igazán tudom korrektül lepontozni, de szerintem kb. 7/10-es lehetett volna a trilógia.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák