Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz liszi70 #163228 üzenetére

    Igen, a rosszat lehet jól csinálni, rengeteg munkával. Ez nagyon rossz érvelés, hogy amiben sok munka van meg profi, attól jó lesz bármi. Legjobb példa erre a holokauszt, abban is rengeteg munka volt, nagyon profi kivitelezéssel. Sajnos.

    Az 50-es évek musicalje számomra a film és zene butított változata, hogy habkönnyen fogasztható legyen, a lehető legtöbb embert célozva, kvázi gyerekeknek. Egyáltalán nem véletlen, hogy a régebbi disney mesék gyakorlatilag mind egy szálig musicalek. Tehát egy nagyon kommersz műfaj. Ironikus módon ezzel a jelenséggel kicsit foglalkozik maga a film is, amikor a jazzt kommericalizálják.

    De volt dugás, ezt szimbolizálja az "égi tánc". Persze lehet nem ez volt a készítő szándéka, de tökéletesen odaillik. :D S nem fricska az 50-es évekbeli stílus, ez halálosan komolyan van ez gondolva. Damien Chazelle imádja a musicalt, már régi terve volt ez a film. Pedig mielőtt megtudam ezt, reménykedtem, hogy csak a pénzért csinálta, mert a musical kb garantált siker mindig. Na mindegy, végülis a legalább erkölcsileg egyenes, csak az ízlése rossz. ;]

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák