Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz vond #163167 üzenetére

    Engem inkább kizökkentett. Meg lett volna a helye a különleges beállításoknak, de túl sok volt és többször egyszerűen indokolatlan is, pl. a plafonról egy az egyben lenézni a padlóra. Tipikus példája annak, hogy nem kell feltalálni a spanyolviaszt, megvannak a bevált technikák arra, hogy bizonyos hangulatot átadjanak az operatőrök, nem kell állandóan valami idióta szögből venni a történéseket.

    Ez számomra belemagyarázás, a szarvasok nem értelmesek ennyire és a filmben egy ponton azt magyarázták, hogy megváltoztak az állatok vándorlási szokásai. Szóval ha ezt mutatják, hogy hirtelen a szarvasok nagy csordákban kezdenek vándorolni az oké, de az, hogy megállnak az emberektől két méterre és egy perces fáziskéséssel reagálnak arra, hogy kiabálnak meg hadonásznak rájuk, hát nem tudom... kicsit gagyi.

    Illetve ami szerintem oltári baromság volt mindennel együtt az a hajós rész. Ilyen a világon nincs, hogy fényes nappal nem veszik észre a 20 emelet magas hajóról a partot és kifutnak a partra. :D

    Szóval na, számomra ebben a filmben azért kicsit sokszor jutott eszembe, hogy túltolták, pedig milyen földhözragadt akar lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák