Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz proci985 #161389 üzenetére

    Kicsit túltoltad, asszem pár dolgot beleképzeltél a postba, ami nem volt benne :)

    A Bud Light kapcsán az az állítás, hogy 25+% piaci részesedést vesztettek. Lehet, hogy a részvényük nem szakadt be, de ettől még örülni nem fognak.

    A "go woke, go broke" állítás ebben a formában nyilván hülyeség, de az látszik, hogy most már nem teljesen kockázatmentes felülni erre a vonatra. Ezért írtam, hogy "give it a shot", vagy bejön, vagy valaki sikeresen promotálja magát a Darwin-díjra. Őszintén szólva, az entertainment faktoron kívül nem nagyon érdekel, nem nézem ezeket a filmeket úgysem.

    Az viszont, amit a kiscsaj előad a Hófehérkével kapcsolatban, az valamelyest nagyobb probléma. Politikai propagandát visz egy mesefilmbe (fakt), miközben kasztrálja az eredeti történetet (vélemény), de azért a brandből származó pénzt megpróbálja behúzni (fakt). Sztem ez marhára nem shitposting.

    #161387 mephi666: 10 év múlva arra fogsz emlékezni, hogy ha a Disney nevet hallod, akkor hányingered van (vagy éppen nincs).
    Azt javaslom, Disneylandet olyan 10-11 éves korig lépjétek meg, nálunk 13-14 évesek voltak a gyerekek, amikor voltunk, és már nem volt az igazi.

    "We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."

Új hozzászólás Aktív témák