Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz paatrick #142483 üzenetére

    Tényleg az a baj vele, hogy nincs benne semmi különleges, túlságosan életszagú, hihető, viszont az élet, amit bemutat vagy unalmas (mint ezen film egyik fele), vagy nyomorúságos (mint ezen film másik fele). Azt meg nem igazán jó nézni egy filmen.
    Nagyban építettek Affleck személyes drámájára, saját tapasztalataira, ezt mindenféle interjúk és utánajárás nélkül érzi a néző szerintem. Ha valakinek van bármilyen élménye egy olyan személlyel, mint a filmben Jack, annak lesznek ismerők motívumok, jelenetek és helyzetek és nem biztos, hogy szívesen látja viszont ezeket, mindenki más számára meg csak unalmas, sokadik dráma lesz önpusztítás témában.
    Szerintem sem egy kiemelkedő alkotás, de tudom, hogy Afflecknek ez egy fontos állomás volt a rehabilitációjában, érezni is a játékán, amiért én őszintén tisztelem. Főleg az a jelenet a végén az elvonón a feleségével, ott láthatóan olyan őszinte fájdalom járta át az egész embert, ami szerintem nem színészet, az a személy abban a pár percben Ben Affleck volt, nem Jack és ez valahogy az egész filmre rányomta a bélyegét minden értelemben.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák