Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz hoffman_ #136541 üzenetére

    Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) - 6/10
    Bill és Ted zseniális kalandja

    Nem csak hoffman_ kolléga radarját kerülte el ez a film, hanem az enyémet is, de teljesen. Egészen elborult agymenés, ami nagyon ügyesen táncol végig a vicces és a kínos határmezsgyéjén és marad a vicces oldalon, főleg ennyi év távlatából egy-két momentumon nagyon jókat tudtam röhögni. A 6 pont egy icipicit nagylelkű részemről, de nagyon tudom értékelni, amikor egy film végig megmarad a zsánerében és nem próbál többnek látszani mint ami, így jár a plusz 1 pont neki.

    Bill & Ted's Bogus Journey (1991) - 5/10
    Bill és Ted haláli túrája

    A folytatások kálváriája ezt is megérintette egy kicsit, nagyon nehezen indul be az elején, de azért nem vészes. Helyenként még saját magukhoz képest is túltolták, de továbbra sem veszi komolyan magát a film, úgyhogy bőven élvezhető. A Halál karaktere többször is széles mosolyt csalt az arcomra, azt nagyon eltalálták. Összességében egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt is bevállaltam.

    Bill & Ted Face the Music (2020) - 3/10
    Bill és Ted akiknek szól a rock

    Na ez viszont erősen kínszenvedés volt nagyobbrészt, érthető módon a nosztalgiára építenek, ami nálam ugye nem volt meg. Furcsa volt, hogy lecserélték a csajokat játszó színésznőket is, főleg, hogy így nem kis - és nagyon feltűnő - korkülönbség lett az előző filmekben még hasonló korú pároknál. Mondhatni, kár volt elkészíteni, a poénok sem ültek már úgy, hiába, ami vicces tinikkel az kevésbé az két 50-es fickóval.

    #értékelés

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák