Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    SW9

    Szerintem utólag gányolták bele Palpit, eredetileg valszeg az volt a terv, hogy az emo gyerek lesz a sötét. Így viszont marhára hiányzott, hogy Palpi lánya vagy fia ki volt, mi volt. Ki volt az anya, és mikor vetette be Palpi az vén-öreg lightsaber-t, hogy végül lett gyereke és unokája. Az első 6 részből úgy ismertük meg, hogy őt csak az érdekli, hogy a galaxis diktátora legyen, aztán csá.
    A történetet nem tudnám megfogalmazni, szinte nem is volt történet. Bejelentette Palpi a tervét, onnantól pedig mindenki csak háborúzni akart, aztán csá. Még azok is, akik előtte úgy voltak vele, hogy elvagyok én itt a kikötőben a kocsmában. A nem birodalmiak végig többen voltak és nagyobb flottával? Csak lustaságból szo..tak a birodalom ellen a 3. rész végétől a 9. végéig?
    Túlzásokba estek. Már eleve kártyajátékban már eddig is úgy lett volna (A 8. részig), hogy Luke egy fakezű b.afütyi, ahogy Vader és Yoda is. Az emo-s gyerek és Ray toronymagasan a legerősebb, legügyesebb, fél kézzel 10 Vader-t úgy elvertek volna, hogy Vader sírva menekül. Már a 40. percben megfogja Ray a hajót erővel... Yoda egy darab sz*r hozzá képest. Lüke örült, hogy végre kiemelt egy hajót. A végén még 10 lapáttal rátesznek, hogy Palpi is k.a erős, de Ray még az ő villámait is 1 csuklóból tartja karddal. Palpi 1000 hajót bénít a sötét erővel. Yoda és Windu megint csak padavan.
    Engem a rohamosztagos, a pilóta csávó, a Ray, az emo-s gyerek, és úgy senki nem fogott meg, nem érdekeltek a karakterek a 7-9. részben, egyik sem hiányzott volna, ha kiírják bármelyiket. Nem értem, hogy hogy tudták így elcs..ni. A régiben 1 tucat karakter érdekelt. Egyszerűen kiderült, hogy ki milyen, milyen volt a múltja, és a részek közben kiismertük a tulajdonságaikat. Itt 3 rész alatt sem tudtam egyikkel sem azonosulni. Az előzmény trilógiában a Jedi tanácsban a sor végén ülő Jedi érdekesebb, mint ezek, és akkor a Rose-t vagy ki a tökömet és a Lost-os csávót nem is említettem, szóval a mellékszereplők még a főbb karaktereknél is botrányosan bábuk.
    A rokoni kapcsolatok most már 1:1-ben Brazil szappanopera szintűek. Az régi trilógiában ellőttek annyi ilyet, hogy az már pont elég volt. Miért nem lehetett csak simán a Palpinak egy fia és unokája, a Lükének egy lánya és a Hanéknak egy fia, aki normális, nem ilyen sérült beteg broki? Még ez is unalmas lett volna, de azért kicsivel jobb. A legjobb az lett volna, ha 1000 évvel korábban vagy később van a Disney-s trilógia, és elfelejtik a Skywalker-eket, a halálcsillagok és egyéb gigafegyverek összes verzióját, a brazil szappanopera rokoni kapcsolatait, és csak az univerzumot, a erőt, a Jedi-ket, a sötét oldalt, a bolygókat, a végtelen számú űrlényfajtákat, a végtelen számú űrhajókat, stb. hagyják meg, és történetben tiszta lapról indulnak. Még, ha ragaszkodnak is egy emo-shoz, meg, hogy nem kell tanulni, meg legyen benne pánsexuális aki a robotokra gerjed, és a többi ökörségük, amit a mai gyerekeknek be akarnak mutatni... akkor is jobban jövünk ki, mert a régi 6 részt ezzel nem teszik tönkre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák