Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lezso6

    HÁZIGAZDA

    Shazam! (2019)

    A film első harmada szerintem egész jó volt, vicces, élvezhető, jó karakterépítés. Aztán egyszerűen elfogyott. A gonosz démonokat nagyon kellemetlen volt nézni, hogy milyen vérszomjasak, pl képesek leharapni egy ember fejét, miközben egy csepp vért sem látunk.

    A főgonosz sztori egy hatalmas klisé, már megint az apakomplexus az oka mindennek. A Marvelnél ennek kifejezetten nagy hagyománya van, erre tessék itt van DC-ben is. Sőt, a Shazam főszereplője is az apja miatt veszti el az anyját. Vagyisömm, a nagyapja és az apja miatt hagyja el őt az anyja, mert hogy ő egyedül nem képes így nevelni. WTF?!

    A PC-propaganda se semmi, kínosan ügyeltek a diverzitásra. A tökéletes család receptje: Egy félázsiai apa, egy hispán anya + egy fekete kislány, egy ázsiai kisfiú, egy fehér nagyfiú, egy hispán nagyfiú (aki valószínűleg meleg), egy mozgássérült nagyfiú és egy fehér nagylány. Így az identitáspolitika nevében szépen reprezentálva van közel mindenki (indiánok kimaradtak), s mivel ez a hagyományos családi modellben egy apával és anyával nem oldható meg, ezért minden gyerek örökbefogadott. :D

    5/10

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák