Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz mephi666 #121983 üzenetére

    Szerintem sok nézőt vesztenének ezzel a mozik. Nekem is van film amit azért nézek moziban, mert nincs kinn alapítványilag. Pedig én minden elszart vetítés ellenére is szeretem vásznon nézni a filmeket.

    Teljesen átalakulna a piac egy ilyen lépéssel szerintem, a Marvel filmjei pl. biztos simán jól mennének ilyen dupla premierrel is, de a művésziesebb dolgok már tuti sokat vesztenének. Pedig én mondjuk majdnem hogy jobban szeretek művészi filmet nézni moziban, mert jobban elszeparál a külvilágtól.

    Na de valami amúgy tuti lesz ezekkel a streaming szolgáltatásokkal, mindenki nyomja a sajátját, előbb-utóbb valaki (Disney) fel fogja vásárolni a Netflixet is. Veszíteni fognak erejükből a mozik, vélhetően több lehet a klasszikus film, viszont a multiplexek nem tudom hogy fognak reagálni, mert ők nyilván nem azokból élnek akik mondjuk beülnek egy Frigyláda Fosztogatóira a Bemben (noha a nagyobb teremmel, kiépítettebb szolgáltatásokkal előnybe kerülhetnek a kis mozikkal szemben ebben a műfajban is, ha jól csinálják).

    (#121985) nyisziati: Igényesebb közönség lehet lesz, csak a vetítést is sikerüljön megoldani azzal a három lézengő diáklánnyal aki üzemelteti szerencsétlen mozit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák