Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz shotika #112098 üzenetére

    Pl a The Rock igazi példája ennek... :)

    Egyébként nem Alden-nel van itt baj (szerintem jól hozta azt amire utasították valószínűleg, jó színész ő tényleg)... egyszerűen a Disney lehetetlent vállalt el ezzel a filmmel ilyen téren.
    Nem lehet egy másik embert/karakter jól leutánozni, ahhoz meg hogy újradefiniáljuk, túl sokat szerepelt... nem egy Obi Van, aki szerepelt kb 15 percet összesen egy "mellékszerepben", így Ewan simán megformálhatta és saját magára alakíthatta és mostmár ő Obi Van és mindenki őt várja egy Obi Van filmbe.

    Nekem sem Han Solo ez a Solo... rengeted tulajdonság hiányzik hozzá... csak valami leegyszerűsített karakter utánzata, vagy mi... nehéz megfogalmazni. :)

    De a film ettől még nekem bejött, mint SW film... én már anno is ezt írtam/vártam tőle... ez nem Solo film, csak egy SW film. :)
    A TLJ hülyeségei meg annyira felb*sztak tényleg, hogy igazi felüdülés volt még akár ezt a produkciót is utána látni végre... jó is hogy nem kellett egy évet várni rá. :D

    Szerintem pont ugyanez történne Sebastian Stan-el is, ha Luke-ot kéne megformálni egy "köztes" filmben az epizódok közé (hiába lenne akármilyen jó színész)... lehetelen lenne, hiába hasonlít akármennyire is. Nem tudnám/tudnánk elfogadni. :N

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák