Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brownus

veterán

válasz madgie #107628 üzenetére

rasszista vagy tesó, nem szereted a hipháppot? :D :(

és ne kúrjatok már fel :D mintha olyan érdekes/fordulatos sztorija lenne bármelyiknek is.
    a kis apróságok miatt lesz az egyik jobb/emlékezetesebb mint a másik. lásd első két thor semmi extra. harmadik thor meg egy fasza vicces film lett. pedig a történet egy nagy nulla ott is.

én ezektől a filmektől tényleg semmit nem várok, csak 2 óra tömény szórakozást. nem akarok coelho idézeteket hallani a narrátortól, nem akarok világmegváltó gondolatokat, stb… ezek mesék, képregény filmek. gyerekeknek, nem nekünk... 20-30 éve is ezt kerestétek a lapok között??

kérdés, megér nektek ez ezeröccázat? ha meg, akkor kuss legyen, ha nem akkor is :D
    mert már uncsi a téma

hányszor mondtam már ezt el, de nem megy át a szűrőn :D

tibi madgie, nézzétek meg ezt: eszeveszett esküvő.
    18:15, még oda érsz simán.
    vicces és aranyos. mondanivalója is van. kielégítő minden szempontból :) ez a film egy folyamatos mosoly az arcodon, nincsenek benne hatalmas poénok, de minden jelenetben van egy egy kis csipkelődés. a szereplők kerülnek olyan szituációkba, hogy azt nem lehet kibírni nevetés nélkül :)

csók, léptem haza

közben szembe jött ez: https://www.theguardian.com/film/2017/oct/31/why-all-superheroes-look-the-same-marvel-dc-justice-league. most ez hosszú, nincs kedvem hozzá, majd a reggeli meditáció alatt elolvasom. vagy valaki elolvashatná, és összefoglalhatná két mondatban köszi :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák